Teşekkür ederim ablacım. Dün geceden beridir bi sertleşme oluyordu rahatsız oldum acile geldim bugün idrarda bayağı enfeksiyon varmış birde kum döküyormuşum yatırdılar beni yineAmin canim ^_^ hayirdir gecmis olsun, iyisin simdi degil mi?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim ablacım. Dün geceden beridir bi sertleşme oluyordu rahatsız oldum acile geldim bugün idrarda bayağı enfeksiyon varmış birde kum döküyormuşum yatırdılar beni yineAmin canim ^_^ hayirdir gecmis olsun, iyisin simdi degil mi?
Bende çok umutlanmıştım valla ama kısmet işte kaderde 2 erkek annesi olmak varmışAman ben senin kine çok umutlanmistim kız diye su An doktora gitmeyesim geldi. Hayirlisi olsun. Valla bu hafta grup pipi illerle doldu. Haftaya kızları bekliyoruz![]()
Teşekkür ederim ablacım. Dün geceden beridir bi sertleşme oluyordu rahatsız oldum acile geldim bugün idrarda bayağı enfeksiyon varmış birde kum döküyormuşum yatırdılar beni yine![]()
Aynen öyle o kadar kıza hazırlamıştım kendimi ama alıştım şimdi hemen erkeğe oğlumla eşim mutlu oldu o bana yettiHayırlısını diliyorum sadece merakim gitsin bana yeter :) oğlumu istedigimiz zaman 1.5 sene olmadı sebepsiz yere öyle beklerken farkina vardim ki cinsiyet önemsizama insan bi yandan diger tarafi da merak ediyor
kiz evlat nasildir merak ediyorum
Teşekkür ederim ablam Allah razı olsun ❤ sizler iyi olun yeterHadi ya gecmis olsun, elimden gelen bir sey olur mu? Allah sifa versin.
Amin canım ınş. Son tek en kazintim kız olur.Bende çok umutlanmıştım valla ama kısmet işte kaderde 2 erkek annesi olmak varmışaynen bu hafta hep erkek Allah sizin gönlünüze göre verir inşallah
![]()
Usengeclikte beni gecmissin
Masallah canim ♥♥birazdan benim 17+6 haftalik karnimi goruceksiniz![]()
İkra Meyraya dedim sen çok istiyordun diye kız dedim dediAmin canım ınş. Son tek en kazintim kız olur.
Sen de iyi ol kuzum.Teşekkür ederim ablam Allah razı olsun ❤ sizler iyi olun yeter
MaşallahKızlar doktordan geldim şimdi şükür her şey yolunda dedi,3lü teklif etti yok istemiyorum dedim,13+4 bugün sata göre usgde yine önde çıktı 14+5 çıktı,cinsiyet öğrenmek istemeyen ben yanlışlıkla öğrendimCinsiyeti bellimidir dedim o da pat diye söyledi erkek çok büyük ihtimal dedi hatta erkek gözüküyor dedi,bizim eve 2.oğluş geliyor
tuhaf duygulardayım onca şehit haberinden sonra
![]()
İnşallah ablaSen de iyi ol kuzum.![]()
Aslında portakal yemiştim çikolata yemek hiç aklıma gelmedi aslında burda çok okudum ama işte heyecan galibaRandevu oncesi cikolata falan yememis miydin canim
Eki Görüntüle 2597948
Kızlarrr bende öğrendim cinsiyeti kız beklerken sonuç apaçık ortadabizimki utanmadan açmış gösteriyor sıpa
belirtiler tahminler hisler hepsi fosss çıktı
Aman bana da öyle demiş olmasınİkra Meyraya dedim sen çok istiyordun diye kız dedim dediboşuna umutlanmışım anlayacağın
Evet söylediğim herkes öyle dedi ama bilmiyorum erkek hissediyorum hamileliğin başından bir oğlum var hamile olmadan önce de rüyam da erkek bebek emziriyordum belki onun etkisi olabilir sağlık olsunlar da ikisinde olurBöyle inatçılara hep kız diyesim geliyor :))
Öyle geliyor bana![]()
Benim gibi oldun sendeEki Görüntüle 2597948
Kızlarrr bende öğrendim cinsiyeti kız beklerken sonuç apaçık ortadabizimki utanmadan açmış gösteriyor sıpa
belirtiler tahminler hisler hepsi fosss çıktı
Hadi gözünaydın canım,alışırsın alışırsın kısa zamanda,hamişliğin keyfini çıkar sonrada annelik oh missSagolasin canim. Bakalim hayat neler getirecek. Degisik bir duyguymus.![]()