• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Hamilelik çizelgesine göre detaylar verilmiş Banu çiftçinin uygulamasında.
1 ay sonraya (nisanın ilk haftası) için ayrıntılı randevumu alırım diye düşünüyorum. Doktor ayarlamayı unutmayın sizlerde Kızlar 😇
Detaylı zamanı gelse içim tamamen rahatlayacak. Gerçi ikinci bir doğumda tekrar diyafrm hernisi olan bir vakayla henüz karşılaşmamışlar, çok çok düşük bir ihtimalmiş ancak içim rahat etmiyor işte. Zaman yaklaştıkça korkular, sorular artıyor. sanki hiç çocuk sahibi olamayacakmışım gibi geliyor. Umarım seneye bu zamanlarda bu lafımı kucamda bebem varken okuyup kocaman bir gülücük atarım kendime. Umarım büyük yanılıyorumdur:)

Canım blog linkini atar mısın bana da.

Inş. Ya evet bana ilk baktı erkek dedi. Sonra boyamayla baktı kesin kız dedi. Yanilcagimi pek sanmıyorum dedi ama ışte kısmet ya artık ne yapalım.
Valla ben çok inandım umutlandım tutmadı boyamayla bakmadım dedi niye bakmadıysa anlamadım 😞 hayırlısı inşallah kız olur seninki

Kaç risk oranı nedir
Kaombine risk 551/1 ikili risk 100/1 ikili riskte HCG değerinden kaynaklı yüksek cikmis,bunun iki sebebi var dedi ya ileriki haftalarda tansiyona bağlı bir riskin var ya da Allah korusun down riski var bu iki sebebnten HCG yukselirmis.Haftaya iyi bir perinatologa gidip daha detali baktirip ona gore karar vericez ne yapicaz diye.

Şükürler olsun sıkmayın canınızı aklınıza da kötü şeyler getirmeyin. Bizimde ense kalınlığımız 0.81 çıktı. Ayagını da gelişim aşamasında olduğu için alçıya alırlar düzelir allahın izniyle. Bu dönemde yapacağınız tek şey moralinizi üst seviyede tutmak. Ben çok test yaptırıp kafamı bulandırmak istemediğimden ultrason dan başka birşey yaptırmayacagım. Çünkü söyledikleri binde birlik risk herkeste olan bir durum. Hassas olduğumuz için o binde birlik durumu büyütebiliyoruz kafamızda. Neler duyuyoruz hiçbir testte sıkıntısı olmayan bebeler anomali dogabiliyor. Sıkıntı görünen bebeklerde sapasağlam dogabiliyor. Bunlar hep binde birlik durum. O yüzden bol bol dua edelim.
Benim de ende kalınlığının bebegımınde ense kalınlığı 2.0

Kaombine risk 551/1 ikili risk 100/1 ikili riskte HCG değerinden kaynaklı yüksek cikmis,bunun iki sebebi var dedi ya ileriki haftalarda tansiyona bağlı bir riskin var ya da Allah korusun down riski var bu iki sebebnten HCG yukselirmis.Haftaya iyi bir perinatologa gidip daha detali baktirip ona gore karar vericez ne yapicaz diye.
Benim ikili 1/277 çıktı 😪

Amniyosentez dediler yaptırmadım anan detaylı ultrason muayenesi oldum sağlıklı dedi inşallah öyledir yaşım 32 yaştan dolayı denildi ama yaş 35 üstü risk taşımıyor mu
Benim de yaş 33 kombine riskiniz kaçtı ? Bence sizin durum kotu değil ben daha çok endiselenmeliyim

Valla ben çok inandım umutlandım tutmadı boyamayla bakmadım dedi niye bakmadıysa anlamadım 😞 hayırlısı inşallah kız olur seninki
[/QUOTE]
Amin canım ınş. Boyama ya ücretli bakıyor ya onda. Olabilir.

[/QUOTE]
Ama cumartesi günleri ücretsiz bakıyordu boyamaya da anlamadım hatta ikra meyranın pipiye benzettiği usgyi de attım siz görüyor musunuz diye hayır görmüyorum kız bebek bu dedi emin bi şekilde artık kimseye inanasım gelmiyo nedense boşuna umutlanmışım 😊

Ama cumartesi günleri ücretsiz bakıyordu boyamaya da anlamadım hatta ikra meyranın pipiye benzettiği usgyi de attım siz görüyor musunuz diye hayır görmüyorum kız bebek bu dedi emin bi şekilde artık kimseye inanasım gelmiyo nedense boşuna umutlanmışım 😊
[/QUOTE]
:( valla su An benimde bütün umudum bitti hep kız diye seviyorum 😂 bir evde 4 adam olursa ne yaparım bilmiyorum valla.

:KK43: valla su An benimde bütün umudum bitti hep kız diye seviyorum 😂 bir evde 4 adam olursa ne yaparım bilmiyorum valla.
[/QUOTE]
Bende kızım diye seviyordum pipiyi açık açık gösterdi sıpa 😂 doktor evdeki ne dedi o da erkek dedim uuu birde baba 3 erkek Allah yardımcın olsun dedi 🤣

Amniyosentez dediler yaptırmadım anan detaylı ultrason muayenesi oldum sağlıklı dedi inşallah öyledir yaşım 32 yaştan dolayı denildi ama yaş 35 üstü risk taşımıyor mu
Ben de sizin gibiyim. Amniuosentez yaptirmadim detyali ultrasonla bakıldı. Yas 35

Ben de sizin gibiyim. Amniuosentez yaptirmadim detyali ultrasonla bakıldı. Yas 35
Kizlar buraya yarin atabilirim ancak videoyu oglum uyuyor suan ama imkanınız varsa kagan kocatepenin hamilelikte 4.ay videosu var youtube da 2020 cekimli olan tarihe bakar misiniz? Onda ve bikac tane buna benzer videoda duydugum eger ense kalinligi ve burun kemigi olcusu normalse sonucun kotu olmasi tanisina cok bakmayin muhtemelen bebekte bisey yoktur gibi konusuyordu.
Bu testlerde sadece yastan dolayi risk olabiliyormus bazende baska nedenlerden. Onemli olan ultrason degerleriymis daha cok.
Bi bakın bence ❤️

Back
X