- 4 Mart 2012
- 16.117
- 37.461
- 798
Selam kizlar hastaneye dogru evden cikicam simdi
Hadi güzel haberlerle inşallahGünaydınn..
Biz bugün doktora gidiyoruz
Randevu öncesi bi korku sarıyor. Umarım her şey yolundadır![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kizlar hastaneye dogru evden cikicam simdi
Hadi güzel haberlerle inşallahGünaydınn..
Yok canım ne utanmasıııBizimkinin pozdanhiç ana babadan utanma kalmamış anacım bu çocuklarda
![]()
canım Allahın iznizle sağlıkla kucaklayacaksın meleğiniHamilelik çizelgesine göre detaylar verilmiş Banu çiftçinin uygulamasında.
1 ay sonraya (nisanın ilk haftası) için ayrıntılı randevumu alırım diye düşünüyorum. Doktor ayarlamayı unutmayın sizlerde Kızlar
Detaylı zamanı gelse içim tamamen rahatlayacak. Gerçi ikinci bir doğumda tekrar diyafrm hernisi olan bir vakayla henüz karşılaşmamışlar, çok çok düşük bir ihtimalmiş ancak içim rahat etmiyor işte. Zaman yaklaştıkça korkular, sorular artıyor. sanki hiç çocuk sahibi olamayacakmışım gibi geliyor. Umarım seneye bu zamanlarda bu lafımı kucamda bebem varken okuyup kocaman bir gülücük atarım kendime. Umarım büyük yanılıyorumdur:)
çok net bi dr bende bir çok videosunu izlemişimdir beni çok rahatlatıyorKagan kocatepe alaninda cok ünlü bi kadın dogumcu ben onun yorumlarina cok önem veriyorum
çok geçmiş olsun öncelikle canım,zencefili kaynattım ben ılıyınca bal limon sıkıp içtim,ıhlamuruda ballı limonlu içtim,bol sarımsaklı karabiberli tarhana çorbasıda favorimdi4 gundur nezleyim. Dondurma yedim ardindan yuruyus yaptim hava ruzgarliydi. Once bogazim aciyordu, gozlerim yaniyordu. Simdi salya sumuk hastsyim. Oksurmekten tahris oldu bogazim. Allahima sukur atesim yok. Sadece vucut sicakligim az usuyorum ve oksuruyorum. Burun spreyi aldim hamilelere ozelmis. Zarari olmaz dedi doktor. Bal karabiber kasikladim. Bir de su icip meyve yiyorum bol bol. Baska ne yapabilecegimi bilmiyorum. Ihlamur icilirmis ama onu da gunde bir bardak olacak sekilde ictim. Bogazim cok aciyor. Sesim kisildi. Var mi bi oneriniz ? Simdiden tesekkur ederim.
ay ne güzel hadigüzel haberlerle gelinGünaydınn..
güzel haberlerle bekliyoruz canımSelam kizlar hastaneye dogru evden cikicam simdi
Resimden hiç anlamadım da senin bana hep kızın olacakmış gibi geliyorBiz doktordan çıktık. Cinsiyetimiz hala belli değil![]()
Ama ağız ucuyla kız diyelim dedi.
Şu fotoğraftaki klitoris mi yoksa pipi mi siz bakın bakalım teyzeleri
Eki Görüntüle 2598168
Hadi hayırlı haberlerle dön insallahSelam kizlar hastaneye dogru evden cikicam simdi
Sanki kız gibiBiz doktordan çıktık. Cinsiyetimiz hala belli değil
Eki Görüntüle 2598168
bence kızBiz doktordan çıktık. Cinsiyetimiz hala belli değil
Eki Görüntüle 2598168
Bence kız canım benden ilerdesin ona rağmen net bi çıkıntı yok benimkini gördün ya bayağı nettiBiz doktordan çıktık. Cinsiyetimiz hala belli değil
Eki Görüntüle 2598168
Resimden hiç anlamadım da senin bana hep kızın olacakmış gibi geliyor![]()
Sanki kız gibi![]()
bence kız![]()
Bence kız canım benden ilerdesin ona rağmen net bi çıkıntı yok benimkini gördün ya bayağı netti![]()
Aaa hadi gözün aydın sağlıkla al kucağına insallahEki Görüntüle 2597948
Kızlarrr bende öğrendim cinsiyeti kız beklerken sonuç apaçık ortadabizimki utanmadan açmış gösteriyor sıpa
belirtiler tahminler hisler hepsi fosss çıktı
Teşekkür ederim hepimiz sağlıkla sağsalim alalım kucağımıza inşallahAaa hadi gözün aydın sağlıkla al kucağına insallah![]()
Bide ben erkek diyimde ondan sonra kızlara geçilsin yaBundan sonra hep kız duycaz gibime geliyor erkek çok oldu ya![]()
Ya seninkine baktımda gerçekten maşallahı var.Bence kız canım benden ilerdesin ona rağmen net bi çıkıntı yok benimkini gördün ya bayağı netti![]()
Aaa evet seninkinde hiçbir şey yokmuş bak kafam karıştı şimdiEki Görüntüle 2598174
Bize de bu goruntu sayesinde kiz denmisti ortasinda birsey yokmus belki yorum yapmaniza yardimci olur![]()
Bu çok bariz kız.Eki Görüntüle 2598174
Bize de bu goruntu sayesinde kiz denmisti ortasinda birsey yokmus belki yorum yapmaniza yardimci olur![]()