• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben de yok kuzum ya. O linea çizgisi dedikleri de çıkmadı. Ama bende normalde de çok çıkmazdı bir de aksine her yerim daha geç çıkıyor 🤔 ama benim vücudumda ve yüzümde bölge bölge kuruluklar var sinirim ona bozuluyor 😒
O cizgi daha simdiden cok belli olmuyor
Evet bende de karin disinda yuzumde kollarimda cok gec cikiyor tuyler eskisine nazaran
Kuruluklar aynen yuzumde bi yanagimda var kac haftadir hergun nemlendirsemde gecmiyor 🙃

ahah bende de vücutta çok hızlı uzama ve koyulaşma mevcut, ama ben gittim ağdaya çok rahatladım komple.

o çizgi bende de çıkmadı arkadaşlar
Cizgi sanki sonlara dogru koyulasiyor ,oyle hatirliyorum
Ben de sadece karinda uzadi ve koyulasdi diger taraflarda gec cikiyor aksine

O cizgi daha simdiden cok belli olmuyor
Evet bende de karin disinda yuzumde kollarimda cok gec cikiyor tuyler eskisine nazaran
Kuruluklar aynen yuzumde bi yanagimda var kac haftadir hergun nemlendirsemde gecmiyor 🙃
Bende var canım o çizgiden belli oluyo 😊 hamile olduğumu ondan anlamıştım

Bende var canım o çizgiden belli oluyo 😊 hamile olduğumu ondan anlamıştım
Asagi tarafta evet cok az koyulasma oluyor ama gobekden yukari biraz karin buyudukdeydi sanki
Ben kalp carpintimdan anlamistim hamileligi,eskiden oyyle biliyorlarmis normalde 70-80falan olan kalp atimi hamilelikte 100den fazla oluyor ya da 90larda

Asagi tarafta evet cok az koyulasma oluyor ama gobekden yukari biraz karin buyudukdeydi sanki
Ben kalp carpintimdan anlamistim hamileligi,eskiden oyyle biliyorlarmis normalde 70-80falan olan kalp atimi hamilelikte 100den fazla oluyor ya da 90larda
Evet aşağı tarafta canım göbek deliğinin altından başlayıp özel bölgeye doğru iniyo. Aaa doğrudur kalp atışım benim de hala yüksek çıkıyo 90 110 falan 😊

Kızlar ya şu detaylı ultrasonda bebekte Allah korusun bi sıkıntı çıktı mı müdahale ediyorlar mı?
Onu ben de merak ediyorum ,ama galiba bi sikinti gorulurse dogumda tedbirli olunsun diye yapiliyor
Valla oglumda sirf detayli ultrasona gitmedim bilmiyorum burda var mi yok mu?
Ama normalde de herseyi 1 1 adam sayiyor bana ellerini parmaklarini bobreklerini kalp kapakcigini bu detayli degil mi?Normal ultrasonla bide 4d bakiyor her seferinde

Onu ben de merak ediyorum ,ama galiba bi sikinti gorulurse dogumda tedbirli olunsun diye yapiliyor
Ama normalde de herseyi 1 1 adam sayiyor bana ellerini parmaklarini bobreklerini kalp kapakcigini bu detayli degil mi?Normal ultrasonla bide 4d bakiyor her seferinde
Bende oğlumda yaptırmadım Allah'a şükür bi sorun olmadı ama bunda olmayacağı belli değil Allah korusun hepsini 😞 müdahale edilmiyosa belki yaptırmam yine doğuma kadar o stresle yaşanmaz çünkü

O da detaylı gibi aslında bi sıkıntı görmüyorsa iyi bence canım

Bende oğlumda yaptırmadım Allah'a şükür bi sorun olmadı ama bunda olmayacağı belli değil Allah korusun hepsini 😞 müdahale edilmiyosa belki yaptırmam yine doğuma kadar o stresle yaşanmaz çünkü
Insallah yine sorunsuz olacak hersey canini sıkma 😘

Kızlar ya şu detaylı ultrasonda bebekte Allah korusun bi sıkıntı çıktı mı müdahale ediyorlar mı?

Geçen facebookta okumuştum. Böbrekte mesanede büyüme farkediyorlar bebegin penis ucunun delik olmadıgını farkedip anne karnında müdahele etmişler. Bunu da yaptıran kadın yazmış böyle böyle oldu diye öyle denk geldim. Anne karnında müdahele edilemeyecek sorun olmayan bişey ise doğumdan sonra hemen ona göre tedavi uyguluyorlar. Arkadaşım yaptırmamıştı ama kalbinde sorun varmış mesela bunu doğumdan 5-6 saat sonra farketmişler. Anne karnında tespit edilirse dogrudan sonra ona göre hemen müdahele ediyorlar. Oğlumun 2 parlaklık vardı kalbinde 5. Gün EKG cekildi kalp muayenesi oldu.

Kızlar detaylı şöyle bisey Allah korusun bebekte olan bi rahatsizlik, anomali varsa onu görüyorsun. Olumsuzluk durumunun vehametine göre ya dogumdan sonra hemen mudehale edilmesi gereken bisey varsa o belirleniyor ona gore dogum ayarlaniyor yenidogan yogum bakim unitesi vs olan bi hastane önemli yada iste problem ne ise ona gore hemen mudehale edilmesi icin.
Daha kötü olumsuzluk durumu oluyor bazen dilerim hic birimiz yasamayalim o zamanda gebeligin sonlanmasi gerektigiyle ilgili görüşülüyor. Hersey bizim icin Allah bunlari yasayana yardim etsin 😕
İnsallah hepimizin detaylisi cok guzel gecer gebeliğin tum seyrini ilgilendiricek cok onemli bi ultrason o

Ay ne güzel bak bi sende yok galiba 😄

Ay benim o çizgi de erken çıkmıştı oğlumda 😁 göbek deliğinden yukarı çıkarken karşılıklı gelmiyordu çizgiler. Sezeryan kesisi nereden yapılıyor bilmiyordum. Ameliyatta dikerken ay göbekten kestilerse şimdi o çizgileri karşılıklı getirmeye çalışırlarsa yamukta onlar diye düşündüm 🙈 sezeryan yerini görünce iyiki sadece içimden geçirmişim dedim 😂

Kızlar detaylı şöyle bisey Allah korusun bebekte olan bi rahatsizlik, anomali varsa onu görüyorsun. Olumsuzluk durumunun vehametine göre ya dogumdan sonra hemen mudehale edilmesi gereken bisey varsa o belirleniyor ona gore dogum ayarlaniyor yenidogan yogum bakim unitesi vs olan bi hastane önemli yada iste problem ne ise ona gore hemen mudehale edilmesi icin.
Daha kötü olumsuzluk durumu oluyor bazen dilerim hic birimiz yasamayalim o zamanda gebeligin sonlanmasi gerektigiyle ilgili görüşülüyor. Hersey bizim icin Allah bunlari yasayana yardim etsin 😕
İnsallah hepimizin detaylisi cok guzel gecer gebeliğin tum seyrini ilgilendiricek cok onemli bi ultrason o
Doğru söylüyorsun canım. Çok çok önemli o yüzden çok araştırma yaptığım durumlardan bir tanesi. İnşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz.

Back
X