- 30 Ağustos 2009
- 2.050
- 3.282
- 658
- 31
Canım anne karnında bile müdahale yapılabiliyor artık.Kızlar ya şu detaylı ultrasonda bebekte Allah korusun bi sıkıntı çıktı mı müdahale ediyorlar mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım anne karnında bile müdahale yapılabiliyor artık.Kızlar ya şu detaylı ultrasonda bebekte Allah korusun bi sıkıntı çıktı mı müdahale ediyorlar mı?
Yaa canım ya nerden bilesin bende bilmiyordum sonra internette karşıma çıkınca gördüm ben daha yukarıdan sanıyordumAy benim o çizgi de erken çıkmıştı oğlumdagöbek deliğinden yukarı çıkarken karşılıklı gelmiyordu çizgiler. Sezeryan kesisi nereden yapılıyor bilmiyordum. Ameliyatta dikerken ay göbekten kestilerse şimdi o çizgileri karşılıklı getirmeye çalışırlarsa yamukta onlar diye düşündüm
sezeryan yerini görünce iyiki sadece içimden geçirmişim dedim
![]()
İnşallah tüm hamileler sıkıntısız sağlıkla bebeklerine kavuşur bizlerde dahilKızlar detaylı şöyle bisey Allah korusun bebekte olan bi rahatsizlik, anomali varsa onu görüyorsun. Olumsuzluk durumunun vehametine göre ya dogumdan sonra hemen mudehale edilmesi gereken bisey varsa o belirleniyor ona gore dogum ayarlaniyor yenidogan yogum bakim unitesi vs olan bi hastane önemli yada iste problem ne ise ona gore hemen mudehale edilmesi icin.
Daha kötü olumsuzluk durumu oluyor bazen dilerim hic birimiz yasamayalim o zamanda gebeligin sonlanmasi gerektigiyle ilgili görüşülüyor. Hersey bizim icin Allah bunlari yasayana yardim etsin
İnsallah hepimizin detaylisi cok guzel gecer gebeliğin tum seyrini ilgilendiricek cok onemli bi ultrason o
İnşAllah canım inşallahInsallah yine sorunsuz olacak hersey canini sıkma![]()
Yaptırayım o zaman inşallah birşey çıkmaz hiçbirimizdeGeçen facebookta okumuştum. Böbrekte mesanede büyüme farkediyorlar bebegin penis ucunun delik olmadıgını farkedip anne karnında müdahele etmişler. Bunu da yaptıran kadın yazmış böyle böyle oldu diye öyle denk geldim. Anne karnında müdahele edilemeyecek sorun olmayan bişey ise doğumdan sonra hemen ona göre tedavi uyguluyorlar. Arkadaşım yaptırmamıştı ama kalbinde sorun varmış mesela bunu doğumdan 5-6 saat sonra farketmişler. Anne karnında tespit edilirse dogrudan sonra ona göre hemen müdahele ediyorlar. Oğlumun 2 parlaklık vardı kalbinde 5. Gün EKG cekildi kalp muayenesi oldu.
Yaptırcam o zaman oğlumda yaptırmadım ama içim içimi yedi ya çocukta birşey varsa vicdanım çok sızlar diyeCanım anne karnında bile müdahale yapılabiliyor artık.
Ben kilo bile verdim ama göğüslerim büyüdü, karnım çıktı, belim genişledi ve tüm bunlar ben kilo verirken nasıl oldu anlamakta güçlük çekiyorumGünaydın annecanlarmutlu pazarlar,ben henüz kilo almadım ama birine hamileyim diyince aaa belli belli kilo almışsın,yüzün bile şiş diyolar
söylemesem bişey yok yani
![]()
Yaaaa mashallah cok tatlı göbüşün , benimki 10 metre önde gidiyorMerhaba anneler
Tam 18 hafta göbüşünü hatıra olarak bırakıyorumnerdeyse yarıladık şaka gibi
![]()
Benimde içime hep temmuzda doğurcam gibi geliyor yaTemmuzun basindan itibaren tetikte olucaz ama :) cunku 36. Haftadan sonra her an gelebiliyolar agustosun basindakiler temmuz annesi olur bi kısmi
Bende hiç bisey yok henüz ama cok kaşınıyorum ben ya bacaklarım karnım falan uyuzlu gibiKizlar size bir sorukarniniz tuylendi mi?ve ya olan tuyler uzadi mi?
Aynen hatta hamileliğim başladığımdan beri iki kez aldım bıyıkları.Olabilir canım o değil de benim normalde 1 haftada çıkan bıyıklar hamilelikten beridir 1 ayda çıkıyo sizde de var mı öyle birşey![]()
Ben ben ben ❤ Yani inş öğrenirim 2 buçukta randevum . Bende pipili müjdesi vereyim amaGünaydın kızlarvar mi bugün cinsiyet öğrenecek olan yeni haftamiz sağlıklı hayirli bol kız müjdeli olsun ınş. Geçen hafta bol pipili müjdesi almıştık
![]()
Dun aklima sen geldin canim bu zamana kadar icime hep oglun olcagi hisse olusmustu ama nedense degisti bence senin kızın olcakGünaydın kızlarvar mi bugün cinsiyet öğrenecek olan yeni haftamiz sağlıklı hayirli bol kız müjdeli olsun ınş. Geçen hafta bol pipili müjdesi almıştık
![]()
Ay ınşDun aklima sen geldin canim bu zamana kadar icime hep oglun olcagi hisse olusmustu ama nedense degisti bence senin kızın olcak❤
Bu arada profildeki oğlun mu ? Çok tatlı maşallah subhanallahAy ınş. Pipili evde çok var
![]()