• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
☺Zaten ne geliyorsa bu kuzenler yüzünden başımıza geliyor benim kızım tek çocuk.9 yaşında kuzenleri in kardeşi olunca kızıma sevdirmemeler nispet yapmalar 😁ulen dedim sırf sizin için yapıyorum bu çocuğu .çok zorlu bir süreç atlattım ikinci için inşallah kızımın da kardeşi olur ilk senin kucağına vereceğim diyorum kucaklarına bile aldirtmadilar kardeşlerini.kizim kız kardeş çok istedi hep onun için dua ettim çok şükür ki kız dedi cinsiyetine
Ay ne güzel rabbim çocukların duası olurmuş 😊 darısı bize ınş. Bizde de kız kardeşi yok diye oyunlara almıyordu aynı yaşıt kuzeni çok üzülmüş aglamisti çok dua etti bakalım.

Öğretmenin sanırım bende öyleyim 3 aydır neler çektiğini Allah bilir ki benim kızım baya buyuk.hic dusunme al ücretsiz izin seneye bende dönemi kapamak için alacağım .benim maaş komple krediye gidiyor ama onuda eşim düşünecek.annelerin çektiğini onda birini cekmiuorlar
Ahhh gerçekten yasayan bilir. Tükenmiş hissediyorum kendimi. Kredimiz var taksitler var kış bitti sayılır idare ederiz gibi geliyor. 18 saat dersim var. Iki gun yarım gün gidiyorun diğerleri biraz daha yoğun ama kendime hic vakit ayıramıyorum. Pilim bitti. Ilk dönem ben de ücretsiz isin alacağım

Valla canim bu durumda calısanlara gercekten helal olsun ben sadece evimin isini zor yapıyorum/yapamiyorum. 1 oglum var 3 yasinda ancak onu kendimi idare ediyorum.
Sen hem 2 cocuk hem calisma hem ev esinin sana ekstra destek, yardimci olmasi lazim. Benim arkadas cevremin hepsi öğretmen ve hepsi ev cocuk konusunda esleriyle yarı yarıya temizlik vs hersey.
Ben evde is olarak biseyler yapiyorum ama bizde de duzenleyip toplama ve ogluma esim evdeyken beraber bakiyoruz ancak idare ediyorum.
Eger ihtiyacin varsa al iznini evinde dinlen.
Eşim yardımcı oluyor en basta söyledim açıkça yaptığın ne varsa fazlasını yapman lazim dedim. Yapıyor da gece bebekle de ilgilenir ütü de yapar. Haftada 2 gün temizliğe bayan geliyor. Ama yemek isi tamamen bende. Surekli hir yemek sirkülasyonj var evde 4 5 kişilik. O bile yetiyor bana. Kaldi ki kendime hic zaman ayırmıyorum bu beni deli ediyor. Bi çıkıp hava almaya hasret kaldım

Sen yazınca merak ettim baktım da benimkine aynı tarih olanlara 2 kişi erkek arada 1 kaçak var 😂
Bende şimdi baktım 8 kasıma göre arada bir tane erkek kaçak benim😅 doktorun çektiği tarih bu ama.
Gerçek tarihe göre yine bir kaçak var o da kız. Gerisi erkek😅

Eşim yardımcı oluyor en basta söyledim açıkça yaptığın ne varsa fazlasını yapman lazim dedim. Yapıyor da gece bebekle de ilgilenir ütü de yapar. Haftada 2 gün temizliğe bayan geliyor. Ama yemek isi tamamen bende. Surekli hir yemek sirkülasyonj var evde 4 5 kişilik. O bile yetiyor bana. Kaldi ki kendime hic zaman ayırmıyorum bu beni deli ediyor. Bi çıkıp hava almaya hasret kaldım
Ders saatiniz guzelmis aslında keske toparlanma sansi olsa 1 gun en azindan izniniz olsa sansi olsa ne guzel olur.
Ailelerden uzak misiniz? Yakinsaniz birazda onlardan destek isteseniz?
Ufak bebekle tekrar hamilelik zor cidden Allah yardim etsin.
Benimki 3 yasinda bu sekilde bile zor ama tabi ben aileden uzaktayim esimden baska kimse yok yardimci.

Ders saatiniz guzelmis aslında keske toparlanma sansi olsa 1 gun en azindan izniniz olsa sansi olsa ne guzel olur.
Ailelerden uzak misiniz? Yakinsaniz birazda onlardan destek isteseniz?
Ufak bebekle tekrar hamilelik zor cidden Allah yardim etsin.
Benimki 3 yasinda bu sekilde bile zor ama tabi ben aileden uzaktayim esimden baska kimse yok yardimci.
Annem yakin oturuyor
Çocuklara o bakıyor ama bana yetmiyor.

O zaman cidden iyi cesaret etmissiniz diyebilirim. Yası dolmamıs bi cocuk varken herkes cesaret edemez boyle biseye. Bide baska bi cocuk + is hayati. Allah guc kuvvet versin. Ama bundan sonra havalar ısınacak daha hafif seylerle yemek isi halledilebilir size biraz daha zaman kalir. Psikolojik olarakta daha iyi olursunuz😊
Annenizin destegi iyiki var bide ❤️

Kızlar dün akşamdan beri gaz sancısı mahfetti beni,geçti gitti sanıyordum yine çok şişkinim,midemde ağrıyor😣

Rezene ya da kimyon çayı iç iyi gelir inşallah.
Rezene içtim gece karnımda guruldama var iyi değilim ya çok fena şiştim midem bile şiş,kimyon çayı nasıl oluyor aktarda vardır di mi

Rezene içtim gece karnımda guruldama var iyi değilim ya çok fena şiştim midem bile şiş,kimyon çayı nasıl oluyor aktarda vardır di mi
1 su bardağı içine , 1 tatlı kaşığı kimyon ekleyip kaynatıp süzüp içinede yarım limon sıkıp içebilirsin. Emzirirken içiyordum ben ilk zamanlar .
Kimide 1 kase yoğurdun içine 1 tatlı kaşığı kimyon ekleyip o şekilde tüketiyor.

günaydın kızlaaaaarrr
biz de bebiş ve annemle bugün sağlık ocağına gittik
tetanoz aşımı oldum, gelen rutin kan testlerini ve idrar örneğimi verdim.
bakalım, kadın neden kan hapı almıyorsun asıl alman gerekeni almıyorsun dedi.
dedim bizde böyle :D
neyse sonra bebeğin hareketlerini asla hissetmediğimden kalp atışlarını da dinleyelim istedim.
önce duyamadık, sonra hemşire git bi gel yemek ye duyarız dedi
nitekim duyduk şükür, bir serpme kahvaltı yiyince :anneadayı:

Back
X