- 19 Nisan 2010
- 2.219
- 4.684
- 333
Lcw nın ürün yelpazesi geniş. Biz kızımda bilmiyorduk hep bebek mağazalarından almıştık yeni doğanları. Sonra hediyeler geldi lcw dan kullandım baktım yıkıyorum yıkıyorum bişey olmuyor sökülmüyor solmuyor. Kız büyüdükçe baktık mağazalarda çeşit azken lcw da çok farklı çeşit çeşit kıyafet oluyor.Valla canim total engin bir deniz :) herkesin farklidir butcesi ortalama biseyi yok bence.
Simdi cartest olur mother care olur o tarz yerlerden alirsan tavan yapar bütçeama lcw olur e bebek indirim zamanlari olur boyle ortalama gidersen daha farkli olur.
Fiyatlari 4 sene once lcw falan daha uygundu simdi lcw nın bile bazi urunleri ucuk geliyor. Ama ben ortalama bir butce icin konusuyorum tabi.
Kimisi lcw dan hic almayi tercih etmeyip yukardaki magazalardan alir kimisi daha uygun yer bulur alir![]()
Beğendiğim her modeli her mağazadan alıyorum valla marka bakmıyorum öyle . Markadan çok kumaş cinsine bakıyorum. %100 cotton mu , çorapsa dikişsiz mi gibi. Ayakkabı ve monta özen gösteriyorum ama zaten onlar uzun giyildiği için her türlü hakkını veriyorlar verdiğin paranın.
Gidip düz beyaz ince kısa kollu tshirte 120 lira veremem yani zaten üstünde giydiklerinden daha çok makinada dönüyorlar