- 19 Nisan 2010
- 2.219
- 4.684
- 333
Ayy süperr çok sevindim❤❤ Gelsin bakalım prenses, büyük oğlun çok sevinecek ya ben en çok ona sevindim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy süperr çok sevindim❤❤ Gelsin bakalım prenses, büyük oğlun çok sevinecek ya ben en çok ona sevindim
Ağladı çocuğum ya herkese ben soylicem diyorAyy süperr çok sevindim❤❤ Gelsin bakalım prenses, büyük oğlun çok sevinecek ya ben en çok ona sevindim![]()
Oyy kuzummmAğladı çocuğum ya herkese ben soylicem diyor![]()
Ne güzel abilik yapacak kim bilir :) Ömür boyu sürsün birlik beraberlikleri, kardeş bambaşka bir şey..Ağladı çocuğum ya herkese ben soylicem diyor![]()
Amin canım ınş.Ne güzel abilik yapacak kim bilir :) Ömür boyu sürsün birlik beraberlikleri, kardeş bambaşka bir şey..
Kızlar hepimiz hakkınızı helal edin cinsiyet için başınızı çok agrittim. Evet sonuç rabbime binlerce şükür meva mi bana nasip etti![]()
![]()
Çok sağol canım.Ay hadi gozun aydin canin ya cok sevindim ve anladimki hamilelikle bendeki hisler kaybolmuş cope ataym bu hisleri![]()
Uyuyakalmısıım heyecanla sayfaları nasıl geçtim anlatamammKızlar hepimiz hakkınızı helal edin cinsiyet için başınızı çok agrittim. Evet sonuç rabbime binlerce şükür meva mi bana nasip etti![]()
![]()
Amin canım çok sağol.Uyuyakalmısıım heyecanla sayfaları nasıl geçtim anlatamamm
Gözün aydın.. sağlıkla gelsin inşallaaah![]()
Hissederek mi söyledin yoksa ultrason görüntülerine göre mi tahmin ettin?Bende normalde tutturmam burda tahminlerimi yazmışım tutanlar
April erkek
Science kız
MayaMila erkek
Beratbatuhan kız
Betmam erkek
Blackkcat erkek
Pembepatiler erkek
Sanabenzeyenlervar belli değil , onada erkek dedim.
Çook teşekkür ederim ablacım.Gruba soyle bir bakayim dedim, misss gibi haberler gordum.BeratBatuhanMeva B blossom- ve
iilay Tebrik ederim hanimlar. Cicek gibi kizlarimiz oluyormus.
Pipili oglu olacaklari da tebrik ederim. ☺
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin oğluşBu arada plasenta konumum posterior imiş tahmin ettiğim gibi
Biraz olması gerekenden aşağıda lakin yerleşimi iyi dedi. Tospiğim plasentaya doğru yüzüstü kapaklanmış. Anlaşılan yüz göstermeyecek.Nazlı olacak.
Bacak arasına bile zor baktık. Bacakları açık olmasına rağmen.
Ayrıntılı ultrason için Ankara’da doktor önereceğim sana geçmiş öykünden ötürü dedi, bir sonraki kontrolde konuşuruz dedi o yüzden ben şimdiden bahsetmedim doktor bulduğumdan. Vakti gelince konuşuruz dedim bende.
Mide, kalp, beyin, omurga, su ve plasentayı inceledik. Diyafram hattı olduğunu düşündüğü yeri gösterdi. İdrar torbası biraz doluymuşMinik ayaklarımızı gördük
Ayy çok mutluyum![]()
Çok sağol darısı sana ınş.Gruba soyle bir bakayim dedim, misss gibi haberler gordum.BeratBatuhanMeva B blossom- ve
iilay Tebrik ederim hanimlar. Cicek gibi kizlarimiz oluyormus.
Pipili oglu olacaklari da tebrik ederim. ☺
Çok şükür Sağlıkla gelsin prensesKızlar hepimiz hakkınızı helal edin cinsiyet için başınızı çok agrittim. Evet sonuç rabbime binlerce şükür meva mi bana nasip etti![]()
![]()
Canim cok sevindim allah kucagina almayi da nasip etsin sagliklaKızlar hepimiz hakkınızı helal edin cinsiyet için başınızı çok agrittim. Evet sonuç rabbime binlerce şükür meva mi bana nasip etti![]()
![]()