• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Evet kız canım 🥰 havalar cok ısınmadan öreyim de sonra sıkıntı gelır bana 😁 babaannesi örmüş çift taraflı. Kendisi terzi zaten sürekli bişiler yapıo minişe 💜
Oh oh süper terzi babanne çeşit çeşit giydirir 💓
Güle güle giysin minnoş.

kızlar selam,

herkesin tüm hamilelik süreci inşalah yolundadır.
iş yerinde geçen haftadan beri biraz stresliyim ,kendi işim.bugün de birden bire kalp çarpıntım ve ,tansiyonum yükselişe geçti.limon suyu falan sonra normale döndü ,panik atak gibi taşikardi gibi bişey sanırım bendeki.
başına gelen var mı randevum cuma günü ama yarın gitsem mi acaba die düşündüm çok korktum çünkü.
kendisini düşünmüyormuş insan önce yavrusu geliyormuş aklına :KK43: :KK43:
Benim oldu canım. Nift testi sonucunu beklerken tansıyonum sürekli oynuyordu. Yüksek cıkıyordu. Ve günde 5-6 defa carpıntım oluyordu. Sanıyelık ama bogazım da böyle pıtpıtpıt atıyordu panik atak gibi dedim bende. Kalbim falan sıkışıyprdu ara ara. Sonra gecti. Stresten oluyor hep Malesef :KK43:

Selam kızlar ben bebişe battaniye başlayayım diyorum. Elde örülen battanıyelerden yapan var mı pufy battaniye diye gecıyor. Ondan mı yapsam yoksa kadife yünden şişle mi yapsam bilemedim.
Bende istiyorum bakalım karar verince başlıcam ınş pembe pembe oglanlarinki mavi eski model olmaz mecbur başka renk olacak.

Selam kızlar ben bebişe battaniye başlayayım diyorum. Elde örülen battanıyelerden yapan var mı pufy battaniye diye gecıyor. Ondan mı yapsam yoksa kadife yünden şişle mi yapsam bilemedim.
Bende ördüm yeğenlerime ama hala bitiremedim 🙈çok kolay yumuşak bişey
368FF201-7255-49E7-BE85-251127015A64.webp

canım bunun altına müslin ya da pamuklu kumaş diktiricem aynı kumaştan yastık ve çarşafınıda diktirip takım yapıcam☺️Youtubeda anlatımı çok kolay bende oradan baktım

Bende istiyorum bakalım karar verince başlıcam ınş pembe pembe oglanlarinki mavi eski model olmaz mecbur başka renk olacak.
Siz pufy battanıye kullandınız mı olanlarda falan
Eki Görüntüle 2602691
canım bunun altına müslin ya da pamuklu kumaş diktiricem aynı kumaştan yastık ve çarşafınıda diktirip takım yapıcam☺Youtubeda anlatımı çok kolay bende oradan baktım
Kız bu kolay gibi durmuyor hiç😳

Eki Görüntüle 2602691
canım bunun altına müslin ya da pamuklu kumaş diktiricem aynı kumaştan yastık ve çarşafınıda diktirip takım yapıcam☺Youtubeda anlatımı çok kolay bende oradan baktım
Cok güzel eline sağlık. 😍

Eki Görüntüle 2602691
Ayy nasıl da güzel görünüyor. Ellerine sağlık. Tam bebe mavisi

Çarsamba günü doktora gidicem❤ %99 kız demisti 10 gün önce ama yine de sanki simdi gidince erkek diyebilir gibime geliyor burdaki sonradan cinsiyet degisimlerinden ötürü daha hala kesin kız degil gibime geliyo 😂
Eger bi aksilik olmazsa İstanbul’da doktora gitmiycem ve 4 hafta doktora gitmemis olucam benim icin görülmemiş rekor😁🤭
ya banada erkek dedi dr kesin konuştu ama içimden hala kız gibi geliyor,bu cumada randevum var bakalım tam garanti olur cumada erkek derse dr,iki dr görmüş olur en azından bende rahatlarım😂
kızlar selam,

herkesin tüm hamilelik süreci inşalah yolundadır.
iş yerinde geçen haftadan beri biraz stresliyim ,kendi işim.bugün de birden bire kalp çarpıntım ve ,tansiyonum yükselişe geçti.limon suyu falan sonra normale döndü ,panik atak gibi taşikardi gibi bişey sanırım bendeki.
başına gelen var mı randevum cuma günü ama yarın gitsem mi acaba die düşündüm çok korktum çünkü.
kendisini düşünmüyormuş insan önce yavrusu geliyormuş aklına :KK43: :KK43:
selam canım geçmiş olsun öncelikle🌸sıkıntı yapma bebeğime bir şey olur diye Allahın izniyle bir şey olmaz onlar en güvenli yerlerindeler,yarında böyle hissedersen git için rahat etsin canım

Kızımda örmüştüm, ilk defa elime iş aldım ama zorlanmadım cok basitti. Ama dogrusunu söyleyim cok kullanamadım ğzerine, daha cok altına serdim deliklerine parmagı giriyodu cünkü. Ama iç kısmına pamuktan bir kumaş dikilirse daha kullanışlı oluyor o zamanlar gelmedi aklıma😊

Back
X