• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Oh masallah 😁😁😁 ben benim oglani anlatsam 🤭🤭 asla uykuyu sevmemisti ya. Bi cocuk daha 2 aylikken karni doyup + banyo yaptirinca bide uzerine uyumaz mi benim ki uykuya tepki olarak dogmustu😁 bide cok agliyordu. 3 aylikken falan doktora goturuyorduk kac defa sadece bu cocuk agliyor doktor diye götürdük. İnsallah kiz uysal olur amin 😁 sutten kesene kadar yani 2 yasina kadar en az 10 kere uyanmakla birlikte gecede 15-18 arasi uyaniyordu emmek icin.
Iste oglumda sansliboldum insallah kizimda en az onun kadar uysal olur cok zorlamaz bizi ☺️Ben sut sadece 1-1,5ay verdim soylemistim bakalim bunda ayni yine sorun olursa yine vermem kendi psikolojim cokuyor yoksa

Kusması devam eden varmı kizlar 18+1im zofer bitmiş bu sabah almayim artık dedim lavabodan çıkamıyorum öğlenden beri kızımda bu zamana gecmisti .
Malesef ben benimde diğer bitmişti mahvoldum hemen aldım gerçi içtiğim halde çok iyi olduğum söylenemez ama bunada şükür diyorum 😔

Maşallah🤗🤗benim bu kadar karnım çıkmadı daha
İlk gebelikte benimde cıkmamisti henüz canim 2. Gebelikte erken çıkıyor bide kız daha farkli oluyor gercekten erkege gore. Önlü arkalı genisliyorum 😂🤭 oglumda 9.ayda bile sadece gobek vardi

Valla kaza olayında bende hep kızarım başkalarından duyunca felan hatta bir tanıdığım abla var Su An 4 çocuğu ve 3 düşük oldu sadece en büyük oğlu isteyerek yaptılar gerisi kazayla ona çok kizardim. Şimdi başına geldi hemde Korunurken oldu düşünün ne kadar ağladım istemiyordum çünkü çocuk aldırmak istedim ama şimdi alıştım başa geldi mi daha iyi anlıyor insan kaza olayını 😊
Ben onun korkusundan dogumdan sonra dusunuyordum spiral ama kismet oglumun 1yasinda spiral taktirdim 3 yillik 2ciyi isterken cikarttim yoksa devamli spiralla gezerim

Hazirlanmisken bi fotimiz olsun 💜

Eklentiler

• A51B63ED-9683-4843-88CD-10DDB2CF3294.webp
    A51B63ED-9683-4843-88CD-10DDB2CF3294.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 81
Erkek kız gerçekten farklı oluyormuş eşim diyor senin karnın sivri 😂😂😂öne doğru büyüyor 18.haftamdayım çok çıkmadı daha umarım iç karnım geniştir de çok çıkmaz ☺☺☺
Olsun ya cıkmasınında tadı baska oluyor ben seviyorum 😁 hosuma gidiyor.

Kizlarrrrr ayy ben dayanamadım verdim 550 tl yi gittim detaylıca :rapci:
Benim listeyi değiştirir misin @sci kızım olacakmis 🥰
O kadar güzeldi ki 1 saat baktı herre şeyi göründü yüzü tamamen belli
Kaçıncı haftada erkek demişlerdi peki birde kesin denmiş miydi 😊

Back
X