tamamen katılıyorumSüt vermiyorum canım yararlı olduğunu da düşünmüyorum bence vitamin ve mineral için devam sütü içmesi çok daha iyi olur. Süt sindirim sorunları da yapabilir ayrıca..
ayrıca demir eksikliği de yapıyor.
Ya çok kötü bir gün geçiriyorum malesef. Bir takım sağlık sorunlarım çıktıbırak 2. Gebeliği doktor emzirmeyi kesmemi tedaviye başlamamı tavsiye etti. Şuan derdim emzirmeyi kessem mi yoksa tedaviyi ertelesem mi diye kara kara düşünmek malesef....
çok geçmiş olsun umarım ciddi bir durum değildir. eğer doktor kesin diyorsa bence tedaviye başla canım. Maaşallah kaç ay emzirmişsin, şu an artık bebeklerimizin sağlıklı annelere çok daha fazla ihtiyacı var bence.
Hamilelikten once oyle duzenliydi ki gunu sasmiyordu. Böyle duzensiz olmasina alisik degilim. Belki dedigin gibi cok onemli bir durum yok. 2 hafta once yolculuktan geldik diye gecikti. Yine de doktora gorunmekte fayda var. Icimiz rahatlasin.
benim epey düzenli.
aklım çıkıyor hamile kalacağım diye.
Allah'ım isteyene versin.
Selam kızlar çok aktif yazamasam da hep buralardayım okuyorum sizinleyim :)
2. bebek için ben daha cesaret edemiyorum ki nazaran benim bebeğim sakin bir bebektir belki de...
biraz hayat planlaması da kararımı etkiliyor tabi...
geçen gün bir katılma ağlaması yaşadık Allah kimseye vermesin gerçekten..
bir oyuncakla oynuyordu yeni almıştık aslında bayağı da oynadı, neyse oyuncağı kapadık hadi dedik uyku vakti biraz mızmızlanır gibi oldu sonrasında tekrar verdik, babası da kucağına aldı az oynadıktan sonra hadi bakalım uyku vkti diye bir ağlamaya başladı bende peşlerinde gidiyordum baktım 3-5 saniye ses yok hemen kucağıma aldım resmen kendinden geçmiş gibi kafası bir o yana bir bu yana gidiyor.
neyse seslendim vs. kndine geldi ama 20 yıl yaşlandım.
ah yavrucak uykusuzluktan bayılmış artık.
bize de bir kere öyle oldu, herhalde saçımda 15 20 tel daha beyazlamıştır o günden sonra.