- 23 Kasım 2014
- 1.868
- 4.593
- 133
Doktor söyledi ama eve gelince internetten de çok araştırdık. Dedikleriyle hep örtüşüyor ne fazla ne azını söylemiş yani doktor. Bir anda kesemem yani ne ben ne de bebek buna hazır değil. Çocuktan önce ben hazır değilim yaniyavaş yavaş kademeli azaltmayı deniycem tabi ilk önce durumu birazcık sindirmem gerekiyor. Tahminen 3-4 aya yayılacak gibi duruyor. Önce gün içindeki emzirmeleri azaltıp sonra sabah emzirmeyi kesip en son gece emzirmelerini diye düşünüyorum. Belki destek alabilirim bu konuda onu da tam düşünmedim tabi. Emzirdigim için tam ilaç tedavisini konuşmadık bana dediği bir an önce emzirmeyi kesip tedaviye başlamamız lazım demesi oldu. Şu anki ilaçlar anlık durumu çözecek bir tedavi değil dedi. Zaten o şaşkınlıkla pek te birsey soramadım açıkçası. Birkaç gün sonra belki patoloji sonuçlarını başka bir doktora da çıkartıp daha detaylı şeyler sorarım diye düşünüyorum.
Tekrar çok çook geçmiş olsun, tedavi her ne ise hemen başlayın hakkaten Allah korusun ilerlemesin, ilerlemez de inşallah çabucak geçer gider
Kızlar kan sulandırıcı iğneden dolayı emzirmeyi bırakmak zorundayım. Bugün sadece 2 kez emzirdim o da uyku öncesiHer meme istediğinde ek gıda verdim sorun çıkarmadı.Ama uyku konusunu ne yapacağım bilmiyorum
Fikirleriniz benim için önemli
![]()
Ben de memede uyutan bir anneyim, düşünüyorum işe gidiyor olsaydım mecburen alışacaktı.
Var mı gündüzleri destek olabilecek birileri? Uyku saatine yakın ortadan kaybolmak ve ona emanet etmek en iyi alıştırma yöntemi olacaktır bence. Ofise gittiğim bi kaç gün anneanne babaanneyle takıldı, 2 değil 1 kez uyumuş ama uyumuş işte bi şekilde.
Ya da uyku saatine yakın bebek arabasında dolaştırmak, bende işe yaradı ve çok seviniyorum öyle uyuyakalınca.
Bu iş bi yerde bitecek ve o bitişe yaklaşıyoruz hepimiz aslında, öyle böyle alışacaklar artık.