2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bebektir cnm bende ortalarda aşağıda hissediyorum

Benim de öyleydi kuzu 18. Haftadan itibaren. Zamanla daha yukarıda hissetmeye başladım. Hep de ortadaydı

Benim de öyleydi kuzu 18. Haftadan itibaren. Zamanla daha yukarıda hissetmeye başladım. Hep de ortadaydı
Benimde yarın kontrolüm var göbek deliğimin orada hissettim sanki ama emin değilim Umarım güzel haberler alırım yarın çok ara verince korkuyorum kontrole gitmeye de artık

Benimde yarın kontrolüm var göbek deliğimin orada hissettim sanki ama emin değilim Umarım güzel haberler alırım yarın çok ara verince korkuyorum kontrole gitmeye de artık
bende senin gibiyım. Epeydir kontrolüm yok. Taa ağustosta randevum var.
İlk hamilelik olunca insan dahada tedirgin oluyor.

Kızlaaar iyi akşamlaaarr ben geldiimmm 1 haftadır bana yazan ve cevap alamayan biri olduysa kusuruma bakmasın. O kadar yoğundum ki. Gözümden kaçmış olabilir.
Şimdi burdayım döndüm
Nasılsınız kızlar herşey yolunda mı iyi mi minnoşlar?

Ne guzel yaa. Keşke ben de yoğun olsam. Zaman daha çabuk geçerdi

bende senin gibiyım. Epeydir kontrolüm yok. Taa ağustosta randevum var.
İlk hamilelik olunca insan dahada tedirgin oluyor.
Uf senınkı daha da uzakmıs insanı belirsizlik gerçekten yoruyor hareketlerini hissediyorsam bile emin olamıyorum umarım hep güzel haberlerle çıkarız kuzum o odalardan

Ne guzel yaa. Keşke ben de yoğun olsam. Zaman daha çabuk geçerdi
Yok kız öyle deme ya. Canım çıktı. Ben çabuk geçsin istemiyorum ki. Her anımı dolu dolu yaşamak bebişimle daha çok vakit geçirmek istiyorum. Ama yoğunluktan ona bile zaman ayıramadım kaç gündür konuşmadım minnoşla doğru dürüst. Kendi kendine döndü durdu orda. Arabir tekmeleyip kendini hatırlattı

Iyiyiz canım. Benim bebe de iyi tepikleyip duruyor. yarın kontrolüm var detaylı ultrasona gideceğim bakalım. Sen nasılsın bebiş iyidir inşallah

Iyiyiz canım. Benim bebe de iyi tepikleyip duruyor. yarın kontrolüm var detaylı ultrasona gideceğim bakalım. Sen nasılsın bebiş iyidir inşallah
İyi olun canım biz de iyiyiz çok şükür evet tepikleri artık daha net hissediliyor.
İnşallah güzel haberlerle dön canım. Ben daha girmedim detaylıya

Neden vermedi mi doktor
Devlet hastanesi randevusuz gelen hastaya rapor vermiyormuş ne alakaysa, aile hekimliğinin önünde iki gün önce bayıldım, pislik karı iki gün sonra gittiğimde sen hasta değilsin deyip rapor vermedi, en son özel hastaneye gittim de oradan 10 gün alabildim. O da işe gidecek durumda değilim diye doktora ağlayarak yani. İki haftadır migren atakları geçirmekten ölüyorum rapor veren yok ya. Ben böyle normalde de çok şanssız bi insanım zaten hiç bi işim yolunda gitmez benim alıştım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…