2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar selam
Benim bazen çok fena bel ağrım oluyor yani sırt üstü yatıyorum falan bişey yok kalkmaya çalışıyorum kalkamıyorum Belim kitlenmiş oluyor sanki hareket etsem tüm kemiklerim kırılacak gibi. Doğru dürüst kilo da almadım henüz karnımda aşırı büyük değil. daha erken değil mi bu bel ağrıları için?

Canım magnezyum eksikliğinde bu tür kitlenmeler ve ağrılar oluyor

İnşallah canım. Herkes yoğun bu ara.
Daha bilmiyormusun cinsiyetini canım?

günaydin canim yok adam ben 20. haftada söylüyorum dedi, ve almanyada pek erken söylenilmiyormus güya, hic bilmiyorum valla, olursa insallah cuma günü 19. Haftama girecegim. Büyük ultrasonda insallah belli olur.

günaydin canim yok adam ben 20. haftada söylüyorum dedi, ve almanyada pek erken söylenilmiyormus güya, hic bilmiyorum valla, olursa insallah cuma günü 19. Haftama girecegim. Büyük ultrasonda insallah belli olur.
canım sen almanyanın neresindesin.
Bende Almanya'dayım 17 inci haftam.
Burda 5 inci ayda detaylı ultrasonda söylüyorlar mış.

Bu kadar detayını bilmiyordum zalimler... ordu gerekeni yapacaktır. Destek istenildiği takdirde bizim ordumuz da seve seve yardım edecektir. İnşallah çabucak çözüme kavuşur. Biz iki devlet, bir milletiz. Acınız, acımızdır cnm
Ben de aynı durumdayım. Yorulduğum için oluyo sanıyordum. Alakası yok demekki. Yattığım yerden yana dönüp de kalkıyorum çoğunlukla.

Aynen öyle canım. Onlarda da kaç kişi öldü virüsten, hatta bizden daha fazla. Ama ne kadar kansızlar ki, fırsat kolluyorlar savaş için. Rabbim yardımcımız olsun. Dünya nereye gidiyor böyle

Ben de aynı durumdayım. Yorulduğum için oluyo sanıyordum. Alakası yok demekki. Yattığım yerden yana dönüp de kalkıyorum çoğunlukla.
Aynen öyle ben de sadece yana dönerek kalkıyorum. Yana bile zor dönüyorum yuvarlanıyormuş gibi kendimi omuzdan çevirmeye çalışıyorum. Yorgunlukla bencede alakası var Ama bu kadarı yorgunluktan olamaz. Bence yatarken belimize yük biniyo galiba

maşaAllah❤
bebek iyi maşaAllah sen niye bitiksin canım
esimin bbasi vefat etti. adam enkaz gibi onu ole gordukce icim parcalaniyor. eve de gelmiyor. annesinde kaliyor. hem cok ozledim hem cok uzuluyorm iyice tukendim. ben desen annemde kaliyorum ama evime gtmek istyorm artk. gercekten anne evi belli bir sure sonra olmuyorms

Özellikle sabahlari mutlaka bel ağrısı ile uyanıyorum ben de .su an bile hala bel ağrım var normal mı acaba

Allah sabır versin cnm başınız sağolsun umarım tez wakitte ewine geçersin

Bel fıtığın warsa normalmiş cnm bebek büyüdükçe ağırlık bele geçiyomuş muz falan yemek gerekiyomuş bugün bi makalede okumuştum Yine de doktora gittiğinde sor belki extra vitamin takviyesi falan verir

Bele yük binmesi için biraz erken aslında canım. Doktora bir danış istersen Anlattığın kadarıyla baya zorluyor seni. İleriki aylarda olur ama daha bebekler yarım kilo bile olmadı

Özellikle sabahlari mutlaka bel ağrısı ile uyanıyorum ben de .su an bile hala bel ağrım var normal mı acaba
Ben normal olduğunu düşünmüyorum, 7 aylık hamile arkadaşım var 2 gündür beraberiz ben defalarca kitlendim kalkamadım o bile şaşırdı

Belle alakalı hiç bir rahatsızlığım yoktu canım doktor magnezyum vermişti ama o zmn normal ağrım vardı kontrolden sonra kitlenmeler başladı onu soramadım daha

Bele yük binmesi için biraz erken aslında canım. Doktora bir danış istersen Anlattığın kadarıyla baya zorluyor seni. İleriki aylarda olur ama daha bebekler yarım kilo bile olmadı
Yatış pozisyonumdan kaynaklandığını düşünüyorum bi de genelde sağ tarafta bir nokta var orası acıyor. O beni şüphelendiriyor açıkcası

Benim de sabahları alt karın bolgem agrıyor dun anlattım doktora kasılma ilaçımı 2ye cıkardı ama bu sabah yine agrım vardı arada belimde agrıyor sancı diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…