Kızlar selam
Benim bazen çok fena bel ağrım oluyor yani sırt üstü yatıyorum falan bişey yok kalkmaya çalışıyorum kalkamıyorum Belim kitlenmiş oluyor sanki hareket etsem tüm kemiklerim kırılacak gibi. Doğru dürüst kilo da almadım henüz karnımda aşırı büyük değil. daha erken değil mi bu bel ağrıları için?
Kızlar selam
Benim bazen çok fena bel ağrım oluyor yani sırt üstü yatıyorum falan bişey yok kalkmaya çalışıyorum kalkamıyorum Belim kitlenmiş oluyor sanki hareket etsem tüm kemiklerim kırılacak gibi. Doğru dürüst kilo da almadım henüz karnımda aşırı büyük değil. daha erken değil mi bu bel ağrıları için?
günaydin canim yok adam ben 20. haftada söylüyorum dedi, ve almanyada pek erken söylenilmiyormus güya, hic bilmiyorum valla, olursa insallah cuma günü 19. Haftama girecegim. Büyük ultrasonda insallah belli olur.
günaydin canim yok adam ben 20. haftada söylüyorum dedi, ve almanyada pek erken söylenilmiyormus güya, hic bilmiyorum valla, olursa insallah cuma günü 19. Haftama girecegim. Büyük ultrasonda insallah belli olur.
Öyle canım. Allah rahmet eylesin. Çok üzgünüm gerçekten. Sadece şehit vermekle de kalmıycaz sanırım. Toprak gidecek gibi gözüküyor. O şehri alacaklar sanırım. Kansızlar askerlere değil sıcak evinde oturan ahaliye saldırdılar evleri taradılar Allah yardımcımız olsun.
Bu kadar detayını bilmiyordum zalimler... ordu gerekeni yapacaktır. Destek istenildiği takdirde bizim ordumuz da seve seve yardım edecektir. İnşallah çabucak çözüme kavuşur. Biz iki devlet, bir milletiz. Acınız, acımızdır cnm
Kızlar selam
Bugün haberlerde öğrenince gerçekten moralim çok bozuldu, kafama taktım, inan basım ağrıdı. Allah ıslah etsin, Rabbim zalimlere fırsat vermesin... Dünya gerçekten nereye gidiyor. Bu hastalik, virus, depremler insanlara hiç mi ibret olmuyor. Üç günlük dünyada hala göz kırpmadan zulmediyorlar
Aynen öyle canım. Onlarda da kaç kişi öldü virüsten, hatta bizden daha fazla. Ama ne kadar kansızlar ki, fırsat kolluyorlar savaş için. Rabbim yardımcımız olsun. Dünya nereye gidiyor böyle
Günaydın kızlar endişeli bekleyisim bitti çok şükür Fetal DNA sonucu iyi çıktı rahatladim dünde gittik gördük herşey Yolunda bizimde erkek geliyor Hepimiz sağlıkla kucagimiza alalım inşallah.15 Aralık gibi sezeryanla kavusacaz bir aksilik olmazsa
Aynen öyle ben de sadece yana dönerek kalkıyorum. Yana bile zor dönüyorum yuvarlanıyormuş gibi kendimi omuzdan çevirmeye çalışıyorum. Yorgunlukla bencede alakası var Ama bu kadarı yorgunluktan olamaz. Bence yatarken belimize yük biniyo galiba
esimin bbasi vefat etti. adam enkaz gibi onu ole gordukce icim parcalaniyor. eve de gelmiyor. annesinde kaliyor. hem cok ozledim hem cok uzuluyorm iyice tukendim. ben desen annemde kaliyorum ama evime gtmek istyorm artk. gercekten anne evi belli bir sure sonra olmuyorms
Aynen öyle ben de sadece yana dönerek kalkıyorum. Yana bile zor dönüyorum yuvarlanıyormuş gibi kendimi omuzdan çevirmeye çalışıyorum. Yorgunlukla bencede alakası var Ama bu kadarı yorgunluktan olamaz. Bence yatarken belimize yük biniyo galiba
esimin bbasi vefat etti. adam enkaz gibi onu ole gordukce icim parcalaniyor. eve de gelmiyor. annesinde kaliyor. hem cok ozledim hem cok uzuluyorm iyice tukendim. ben desen annemde kaliyorum ama evime gtmek istyorm artk. gercekten anne evi belli bir sure sonra olmuyorms
Kızlar selam
Bel fıtığın warsa normalmiş cnm bebek büyüdükçe ağırlık bele geçiyomuş muz falan yemek gerekiyomuş bugün bi makalede okumuştum Yine de doktora gittiğinde sor belki extra vitamin takviyesi falan verir
Bele yük binmesi için biraz erken aslında canım. Doktora bir danış istersen Anlattığın kadarıyla baya zorluyor seni. İleriki aylarda olur ama daha bebekler yarım kilo bile olmadı
Bel fıtığın warsa normalmiş cnm bebek büyüdükçe ağırlık bele geçiyomuş muz falan yemek gerekiyomuş bugün bi makalede okumuştum ☺ Yine de doktora gittiğinde sor belki extra vitamin takviyesi falan verir
Belle alakalı hiç bir rahatsızlığım yoktu canım doktor magnezyum vermişti ama o zmn normal ağrım vardı kontrolden sonra kitlenmeler başladı onu soramadım daha
Bele yük binmesi için biraz erken aslında canım. Doktora bir danış istersen Anlattığın kadarıyla baya zorluyor seni. İleriki aylarda olur ama daha bebekler yarım kilo bile olmadı
Benim de sabahları alt karın bolgem agrıyor dun anlattım doktora kasılma ilaçımı 2ye cıkardı ama bu sabah yine agrım vardı arada belimde agrıyor sancı diye korkuyorum