2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Yatış pozisyonumdan kaynaklandığını düşünüyorum bi de genelde sağ tarafta bir nokta var orası acıyor. O beni şüphelendiriyor açıkcası
Canım sende şimdiden sinir sıkışması oluşmuş benim ilk hamileliğimde 8. Ayda olmuştu doğumdan sonra 1 2 ay devam etti sonra geçmişti şimdi yine başladı bende

Kızlar çalışıyor olup rapor kullanan var mı şu anda aranızda?

Canım ben iki gebeliğimde de hiç kitlenmedim ama hep ilk aylardan itibaren hafif ağrım olur eğer çok yorulursam çok ağırırdı şimdi de öyle ayakta çok durursam ağrım artıyor sadece ama bel kitlenmesi bebekten değildir ters hareket yapmış olabilir misin acaba?

Bişey yapmıyorum ki sağlam yatıyorum kalkamıyorum. Muhtemelen yatarken belime yükleniyorum bilemedim

Canım sende şimdiden sinir sıkışması oluşmuş benim ilk hamileliğimde 8. Ayda olmuştu doğumdan sonra 1 2 ay devam etti sonra geçmişti şimdi yine başladı bende
Yapılabilecek bişey var mıymış canım sen görüştün mü doktorunla?

Çok ayakta kalmamak ve otururkende sırtı dolduracak şekilde oturman gerekiyor
Ya zaten neredeyse hiç ayakta kalmıyorum ki. Anlamadım ben bu işi. Daha 4 aylıkken böyle, 9 ay yatacak mıyız? Zaten kiloluyum ayaklarım ödem tutuyor. Yürüsem şişiyor, yürümesem şişiyor. Doktorum biraz geleneksel bir doktor, spor vs aktiviteleri desteklemiyor anladığım kadarıyla o yüzden eşimin yanında çekiniyorum sormaya eşim dırdır edecek diye. Sıkıştım kaldım.

Bugün biraz temizlik yapayım dedim, belim ağridi dinleniyorum. Ağır birşey de yapmadim ama galiba artık normal böyle ağrılar.

Bugün yayılmış otururken kasığımda yani göbek deliğimin hemen altı değil de daha da altı bir şey içerden hoplattı beni bebek o kadar aşağıda değil ki.bazen sağda bazen solda olan seyirmeler yerine bugün bu tarz bir kaç içerden darbe yedim bebek mi acaba yani 19. Haftaya gidicem ama bilemedim. Dogru yerde mi hissettim

Bugün biraz temizlik yapayım dedim, belim ağridi dinleniyorum. Ağır birşey de yapmadim ama galiba artık normal böyle ağrılar.
cok normal inanki biraz utu yapayim belimin hep ayni tarafi..ve asla dinlenmeden geçmiyor. Hareketsizlikten olduğunu düşünüyorum. Karantina vs.. derken egzersiz hareket kısıtlaması oldu benim için. Belki daha sık yürümeliyiz,oturduğumuz yerden lastikle sırt falan çalışmalıyız

Akşamları hergun yürüyordum bir ara, sonra birkaç gün aksatinca kaldi. Tekrar başlasam iyi olacak

Akşamları hergun yürüyordum bir ara, sonra birkaç gün aksatinca kaldi. Tekrar başlasam iyi olacak
Aynen. Ben de bugün akşam 19.30 da çıkıp 45 dak yürüyüş yapicam. Gelince de biraz lastikle kol omuz falan calısıcam. burdan yazınca böyle sorumlu ve yapmak zorunda hissediyorum kendimi. sen de yürümelisin

ilk gebeliğimde çalıştığım için çok dinleyememişim kendimi artık daha iyi anlıyorum çok birşey hatırlamıyorum rahat bir gebelik hatırlıyorum ama kendimi çok yorduğum için eskilere aşık attım da biraz çocuk erken indi aşağıya erken doğdu sağlıklı oldu şükür.. Bunda aynı hataya düşmicem diyorum ama bu sefer kendimi dinliyorum :) :) ama gene de dayanamıyorum oradan oraya evi değiştiriyorum temizliyorum maalesef takıntılıyım.. yatmak ta olmuyor dolanmak ta yoruyor artık yaşın etkisi diye düşünüyorum :):) ama bunda daha çok anne olduğumu hissediyorum :) duygularımı paylaşmak istedim .. Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.. :)

O zaman bu akşam ikimize görev, yürüyüşü mutlaka yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…