2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben normalde de takıntılı biriyim zaten hiç uzatmam hemen epilasyon ile alırım ama ilerisi beni çok düşündürüyor jilet yapamam tüylerim siyah oldugundan kalınlaşırsa psikolojimi bozar benim

Kullanıyorum aksi halde sarkar diye korkuyorum
Hmm anladım cnm sen bilirsin böyle de acı çekiyorsun. Penye sütyen falan deneyebilirsin belki onlar çok terletmiyor. Ben evde sütyen kullanmıyorum ama göğüslerim büyük değil hamilelik nedeniyle biraz büyüdüler. Kızımı 2,5 yıl emzirdim ama sarkma olmadı

Yok canım ya benim 90 a sığmıyordu normalde hamilelikte iyice büyüdü başım belada valla sırt agrısı falan da yapıyor ilerde ameliyat olmayı düşünüyorum hatta

Yok canım ya benim 90 a sığmıyordu normalde hamilelikte iyice büyüdü başım belada valla sırt agrısı falan da yapıyor ilerde ameliyat olmayı düşünüyorum hatta
off bende 1.5 sene once estetik yaptirmistim simdi daha da buyuyunce fazla gelmeye basladi keske diyorum cikarip takilabilse istedigim zaman

O zaman seni zorluyor baya. Sal gitsin o zaman madem ameliyat olmayı düşünüyorsun
Bazen salıyorum ama daha çok var ameliyat olmaya bebegim dogacak kısmetse 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum eger şimdiden sarkma olursa ben kafayı takarım pkolojim etkilenir napalım ufak çözümlerle yolumu buluyorum işte

off bende 1.5 sene once estetik yaptirmistim simdi daha da buyuyunce fazla gelmeye basladi keske diyorum cikarip takilabilse istedigim zaman
Aynen ya ne güzel olurdu benimki önce hiç büyümemişti hatta dalga geçerlerdi sen erkekmisin diye senden küçüklerin bile büyümüş derlerdi okulda sonra nolduysa 1 sene içinde 90 oldu o gün Bu gündür başıma bela ben küçülsün istiyorum eşim de tam tersi kalsın böyle diyor taşıyan kendi olsa görürüm onu da neyse

ben yillarca slikon taktiracagim gunun hayalini kurdum bikmistim mandalina gibi olmasindan yaptirdim kocaman guzeldi ama simdiden 1 beden daha buyudu. Esim japon animelerindeki kizlar gibi oldun belin ince goguslerin kocaman diyor

ben yillarca slikon taktiracagim gunun hayalini kurdum bikmistim mandalina gibi olmasindan yaptirdim kocaman guzeldi ama simdiden 1 beden daha buyudu. Esim japon animelerindeki kizlar gibi oldun belin ince goguslerin kocaman diyor
Ay senin daha zormuş durumun benim omuzlar geniş ondan çok göze batmıyor bide kapalıyım rahatım ama işte bana sıkıntı veren durumlar da olmasa daha iyi olacak herşey

Ay senin daha zormuş durumun benim omuzlar geniş ondan çok göze batmıyor bide kapalıyım rahatım ama işte bana sıkıntı veren durumlar da olmasa daha iyi olacak herşey
olsun bebisler icin deger

olsun bebisler icin deger
Benim herhalde Bi 10 kilo sadece gögüsler çeker bebiş Dogunca emzirirken falan zaten genetik bizde annemin de büyük onunki aklıma gelince kadına üzülüyorum nasıl kaldırıyor diye hatta kendi gögsüme şükrediyorum

teyzeminde cok buyuk sutyen bulamiyorum diye sikayet ediyordu gecen gun yazik kucuk olsa dert buyuk olsa dert gercekten

Küçük olması bana dert olmazdı ya kocama olurdu en fazla
yok oyle olmuyor insanin psikolojisi bozuluyor bence olmamasindansa buyuk olmasi daha iyi benim hic yok gibiydi 75 beden buyuk gelirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…