ben emzirme sutyeni aldim cok rahat fakat gogus uclari belli oluyor onda da. Telsiz sutyenlerden al canim dikissiz sutyenler var ya pentide falan onlar rahat olur sanirim
evet emzirme dönemi bitene kadar büyüyor benim göğüslerim küçük normalde 75 ve ben 85 oldum ilk çocukta çatladı bile ama emzirme bitince hemen 75 e geri dönüş yaptım sarkma falan olmadı ve ayrıca kesinlikle rahat göğüs ucunu belli etmeyen sütyenler özellikle penye olması yaz açısından iyi oluyor
Yeni bir sütyen görmüştüm fazlacana rahat ve ön bariyeri vardı arkasında klips yok sporcuların giydiği gibi ben çok anlamıyorum bu işten zaten almadığıma pişman oldum daha da alamadım internette vardır belki
Yeni bir sütyen görmüştüm fazlacana rahat ve ön bariyeri vardı arkasında klips yok sporcuların giydiği gibi ben çok anlamıyorum bu işten zaten almadığıma pişman oldum daha da alamadım internette vardır belki
Selam kızlar,
Bugün randevum vardı. Çok şükür bebeğim iyi herşey yolunda Doktorum bir kasılma gördü bunun için magnezyum başlattı. Dinlenerek yap işlerini çok uzun süre ayakta kalma dedi. Bende iyi hissediyorum diye kendime yüklendim sanırım Hafif kasık ağrım vardı sabah onla bağlantılı sanırım. Detaylı ultrason için birkaç doktor yazdı 22 haftanın uygun zaman olduğunu söyledi benim doktorum. Şimdi sora detaylı ultrasonda. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız
moralini boma o 6 aydan sonra ille sol değil sırtüstü yatınca bebeğe giden kan akışı yavaşlıyormuş o yüzden .. ve ben hem sağa hem sola yatıyorum belim ağrıyor tek taraflı aşırı rahatsız ediyor hem sola yatınca kalbim sıkışıyor
Aslında biz çok takılıyoruz bazen. Annem bana vücudunu çok dinliyorsun diye kızdı mesela. Ben hemen aa şu oldu aa bu oldu diyorum. Hayatımıza devam etsek bişey yok aslında. Ben başak burcuyum da. Malum takılır kalırım bazen bişeye ama düşünmemek lazım aslında çok
Aslında biz çok takılıyoruz bazen. Annem bana vücudunu çok dinliyorsun diye kızdı mesela. Ben hemen aa şu oldu aa bu oldu diyorum. Hayatımıza devam etsek bişey yok aslında. Ben başak burcuyum da. Malum takılır kalırım bazen bişeye ama düşünmemek lazım aslında çok
Bende oğlak burcuyum aşırı pimpirikliyim.. ama burçlar değişince yay oluverdim birden bizim çocuklarda yılan burcuna denk geliyor nerden çıktı bu olay bilmiyorum ben burcuma alışmıştım oysaki :) :)
Bende oğlak burcuyum aşırı pimpirikliyim.. ama burçlar değişince yay oluverdim birden bizim çocuklarda yılan burcuna denk geliyor nerden çıktı bu olay bilmiyorum ben burcuma alışmıştım oysaki :) :)
Benim ebe dedi ki onun da hayatı var o da uyuyor oynuyor yoruluyor yemek yiyor dedi. Ben hastaneden gelirken yemek yemiştim mesela yemek yememe bayılıyor bunu keşfettim şimdi uyuyor heralde kıpırtı yok
Benim ebe dedi ki onun da hayatı var o da uyuyor oynuyor yoruluyor yemek yiyor dedi. Ben hastaneden gelirken yemek yemiştim mesela yemek yememe bayılıyor bunu keşfettim şimdi uyuyor heralde kıpırtı yok