2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Süt olabilir canım benim sütyenimden eksik olmazdı. Bu hamilelikte henüz yok sütyen kullanmıyorım evdeyim diye ondan mıdır bilmem ama ilkinde çok olurdu
evet galiba sütmüş göğüs ucumda da kurumuş sarımsı kabul gibi bişey vardı ve sadece sol göğsümde yani leke olan tarafta. ay çok ilginç bu kadar erken beklemiyordum şoktayımm

Hazır buralarda göğüs muhabbeti dönmüşken sorayım

Normalde benim de 75 tam dolmazken artık olmuyor ek filan aldım arkasına ama şöyle rahat bı sutyen almak istiyorum nasıl bişey alayım ?

Balensiz filan oluyormuş herhalde hiç kullanmadım. Bir de acaba şu ana göre de bir tık büyük mü alsam böyle sürekli büyüyecek mi acaba

Kızlarrr ben geldimm. Ayrıntılı ultrason çok güzel gerçekten içiniz rahat ediyor. Heryerine bakılıyor ve şükür benim iyi geçti. Yüzünün görüntüsünü aldı doktor. Babamıza benziyoruz bu arada burada kızlar tereddüt etmişti hafta olayından dolayı. Doktorum kendisi 18. Haftadan itibaren görünür ölçüm yapılır dedi. Ben mutlu huzurlu geldim Allah size de nasip etsin inşallah

Amiiinn cok sevindim her seyin güzel olmasina darısı bize canim

evet emzirme dönemi bitene kadar büyüyor benim göğüslerim küçük normalde 75 ve ben 85 oldum ilk çocukta çatladı bile ama emzirme bitince hemen 75 e geri dönüş yaptım sarkma falan olmadı ve ayrıca kesinlikle rahat göğüs ucunu belli etmeyen sütyenler özellikle penye olması yaz açısından iyi oluyor

Hangı marka kullanıyorsun ,
penye olanlar rahat ama desteksız alınca ucları bellı oluyor

:) iyi haberlerle gelmene sevındım , gercekten o kadar bellı oluyormu ya yuz hatları :) cok heyecanlandım carsamba gunu bende detaylıya gıdıyorum bakalım bnm mınnos kızım kıme benzıyor

ben emzirme sutyeni aldim cok rahat fakat gogus uclari belli oluyor onda da. Telsiz sutyenlerden al canim dikissiz sutyenler var ya pentide falan onlar rahat olur sanirim

:) iyi haberlerle gelmene sevındım , gercekten o kadar bellı oluyormu ya yuz hatları :) cok heyecanlandım carsamba gunu bende detaylıya gıdıyorum bakalım bnm mınnos kızım kıme benzıyor
Evet başta organlara bakıyor orada bişey anlamıyorsun sonra yüzünü görmeye uğraştı ama doktor gerçekten çok iyiydi bayıldım. Burada tıp fakültesinde prof hoca. Adam çok samimi kibardı keşke bütün doktorlar böyle olsa dedim. Yüzüne bakınca sen de benzetirsin hemen eminim epey net yani görüntü inşallah senin de güzel geçer bekliyoruz sonuçları

bende üniversite hastanesıne randevu aldım detaylı ıcın , umarım doktor ıyı bırıdır guzel gecer bende gorurum mınnos kuzumu , ınternette de gormustum buna benzer ultrason ve yenı dogan goruntusu bırebırdı bende cok merak edıyorum
bugun tetenoz asısı yaptılar saglık ocagında , sabah bısey hıssetmedım ama suan kolum cok agrıyor

Meraba kızlar bende kontrol geldm şimdi doktorumu değiştrdm ve iyi ki de değiştrmişim o kadar çok ilgilendi ki çok hoşuma gitti bebişimin heryerine baktı çok şükür bi sıkıntımız yok Cinsiyeti bizde netleştrdik bi oğluş daha geliyor Yıllarca tüp bebek tedavisi gördük olması için uğraştık biz Allahtan bir tane istedik o bize iki tane nasip etti çok şükür. Detaylı içinde randevu aldık 19 ağustos için. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahh

Ben de dün oldum aşıyı. Akşam ağrıyor sonra rahatloyorsun merak etme. Kolunun üstüne yatmamaya çalış. Yarına bişeyin kalmaz

Selam kızlar, nasılsınız? Dün aşı oldum aşırı ağrım var Sabah iki kolumda felçli gibiydi.Kontrole gidecekler hayırlı haberlerle gelin inşaAllah
Buz uygulayın ikinci dozda ağrımadan uygulayın ve vurulduktan sonra o kolu hiç oynatmayın

Ben sağa yaptırdım ağrı olayını hesaplayıp. O yüzden sola yattım. Dün yazsaydım keşke aklıma gelmedi hiç
aa bız tercıh edebılıyormuyduk kı ?
ben hangı koluma yapmamız gerekıyor dedım sol dedı , mutlaka sola yapılır dıye dusundum acıkcası

ama sol koluma ası yaptılar , sol tarafa yatmamız gerekmıyor mu hamıleyken ?
moralini boma o 6 aydan sonra ille sol değil sırtüstü yatınca bebeğe giden kan akışı yavaşlıyormuş o yüzden .. ve ben hem sağa hem sola yatıyorum belim ağrıyor tek taraflı aşırı rahatsız ediyor hem sola yatınca kalbim sıkışıyor

Bu arada benim doktorum gitmişti izne çıkmış erken çıkmış zaten doktor değişimi yapacaktım. haftaya başka bir yere gidiyorum nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…