2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Inşallah canım, bugün instada bebeğin ilk ayları hamilelikten daha zor yazmış biri şaşırdım
Ben 32 yaşındayım ve 30 yaşımda evlendim. O yüzden herkes benden önce evlendi ve benden önce çocuk sahibi oldu. Şimdi herkes bana neler diyor bir duysan. Herkesin olaylara karşı duruşu fikri sabrı farklıdır bence. Ben öyle düşünüyorum. Ben annemle konuşuyorum bebek konularını o yüzden genelde bu arada her bebek aynı değil. O yüzden kimsenin dediğine bakma. Şimdiden bizi bunalıma sokcaklar yoksa

gerçekten her bebek farklı ilk ay sadece tecrübesizlikten kaynaklı sıkıntı oluyor bir de bebekte gaz problemi varsa o da eskilerimiz ne demiş başını serin tut ayağını sıkı ben bunun ile alakası olduğunu da düşünüyorum. benim oğluma kayınvalidem hep masaj yapardı ayaklarını hep sıkı giydirirdi o konuda sıkıntı çekmedik biz Allah razı olsun ondan

Ahhh ahhh beee bacım. Ben 33 yaşında evlendim. Arkadaşlarım okadar benden önce evlendi ki inan çocukları benim boyum kadar olanlar var. Seni anlıyorum neler neler dediler derler de. Çok şükür Rabbime Bu günüme

Judy_K canım geldim ben Ben isteyerek bu yaşta evlendim. Eminim senin de kendince sebebin tercihindir. Ama herkes evlenene kadar bebek haberi olana kadar neler neler dedi benim eşim de benle yaşıt kader bizi buluşturdu evlenme kararı aldık. Ben evlenmicem derdim hep şükür şimdi iyi ki diyorum.insanlar sizin neler yaşadığınızı bilmeden yorum yapıyor. Herken kendince derdi sebebi oluyor. Allah güzel yürekli insanlara denk getirsin inşallah

Bir çok insan erken evlenmek ister ama şartlar bazen gerçekten zorluyor ve bu kimseyi ilgilendirmez... bende 26 sında evlendim ama çocuk hemen olmadı ikinci çocukta hemen olmadı soranlara olmuyor soracağınıza dua edin dedim hep :)

Evet canım her bebek ayni değil tabi , onlar da büyüyüp birey olacaklar bizler aynı miyiz bazımız çok sakın bazımız sinirli. Ben okuduğum şeyleri umursamıyorum eskiden doğurunca söyle böyle olur dediklerinde biraz takılıyordum açıkçası ama şimdi oda yok hayırlısı diyorum akışına bıraktım

Bizim büyük annemiz hamile kalmak istediği zaman sıcak suya otururmuş çünkü rahatsızlığı varmış onu yapmazsa hamile kalamıyormuş ne kadar garip degilmi , herkesin bünyesi farklı bu forumda 5 senedir aylık ign e ile korunup unuttuğu ay hamile kalanı gördüm bn 4 ay kullandım sonra bıraktım hamile kalmam 6 ayı buldu mesela

ben diğerinde 1 sene korundum 1 sene bekledim klomen tedavisi ile anca tuttu bunda da 4 sene oldu artık tedavi sürecini düşünüyorduk rabbim ikram etti :)

Bunlardan biri de benim galiba ben en az 5-6 ay daha düşünmüyordum aynı gün ertesi gün hapı içtiğim halde bir baktım hamileyim çok şaşırdık

Bunlardan biri de benim galiba ben en az 5-6 ay daha düşünmüyordum aynı gün ertesi gün hapı içtiğim halde bir baktım hamileyim çok şaşırdık
Nasibi varmış diyelim bazı bünyelerde ilacı bıraktığı an yada sizin gibi içse de etki etmiyor işte bnm 6 ay sürdü

Bende de pko oldugundan doktor dogum kontrol hapı kullan düzene girsin adetin dedi 4 ay kullandım bıraktıgım ay hamile kaldım hemde geç döllenme 2 hafta geç yumurtlama olmuş üstelik o ay dogru düzgün ilişkim bile olmadı eşimde bende çok yogunduk haftada 1 ilişki ile şansa tutturduk 1.5 yıl 1 gün durup diger gün ilişki yaşandığı halde tutmadı ama o ay çok az ilişkide tuttu. Herşey nasip valla zamanı gelince her şekilde oluyor

Hepimizin hikayesi var gerçekten aralık anneleri bu şekilde ben vajinismustum tedavimden sonra hamile kaldım. İnanamadım başta çünkü zorlanıyordum hala. Nasip gerçekten herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…