Ben de kaç gündür yatmaya hazırlandığım sırada haraketleniyor minnoş. Kıpır kıpır oluyor. Yat uyu anneyi gıdıklama diyordum hep sonra okudum sen yatmaya çalıştığında o uyanıyor diye
Canım iltihaplanma veya çürük varsa ağrın tekrarlar maalesef sen bugün gidebilirsen bir diş doktoruna git istersen diş ağrısı çok zor
Evde karanfil var mı? Ağrıyan dişin üzerine koyunca ağrısını alıyor en azından ilaçsız işe yarar belki
Ben de kaç gündür yatmaya hazırlandığım sırada haraketleniyor minnoş. Kıpır kıpır oluyor. Yat uyu anneyi gıdıklama diyordum hep sonra okudum sen yatmaya çalıştığında o uyanıyor diye
canım bana da doktorum regenesis max verdi, verirken de soyledi folik asit var ama endişelenmene gerek yok miktarı buyuk olcude değil. ıkı aydır kullanıyorum bır sorun da olmadı. devit i de 9-10 damla ekmek ustune veya meyve yıyosam meyve ustune hanı damlanın hepsini alabılecegın bır gıdanın üstüne damlatarak ıcebılırsın onu da 3 aydır falan kullanıyorum. hatta değerim normal cıktıgı halde
Doğru daha önce de yazmıştım, kızımda göbeğimi eşimin sırtına değdirmiştim, onu bile uyandırmıştı zilli bi de adamın uykusu ağırdır, düşün artık nasıl tekmeliyolar
Herkesin detaylı ultrasonları iyi olur inşaallah. Arkadaşlar sezeryan olunca 40 haftadan önce olsa oluyor mu 38 hafta gibi . Tabi herşey normal ilerlerse . Doktorunuzla konuştunuz mu
Herkesin detaylı ultrasonları iyi olur inşaallah. Arkadaşlar sezeryan olunca 40 haftadan önce olsa oluyor mu 38 hafta gibi . Tabi herşey normal ilerlerse . Doktorunuzla konuştunuz mu
Genelde doktorların çoğu 38 de alıyor. Ama bana sorarsan bebek geleceği zamanı kendi seçmeli. Bu konuda internetten araştırma yapabilirsin canım doğru olan bebeğin kendisinin doğumu başlatması
Kızlar selam.
hiç kalp çarpıntısı yaşayan oldu mu? Şiddetli şekilde göğsüm ağrıyor sırtıma vuruyor ağrısı birden oldu yarım saate yakındır geçmiyor halim falan gitti anlayamadım boşa telaş da yapmak istemiyorum.
Doğru daha önce de yazmıştım, kızımda göbeğimi eşimin sırtına değdirmiştim, onu bile uyandırmıştı zilli bi de adamın uykusu ağırdır, düşün artık nasıl tekmeliyolar
Genelde doktorların çoğu 38 de alıyor. Ama bana sorarsan bebek geleceği zamanı kendi seçmeli. Bu konuda internetten araştırma yapabilirsin canım doğru olan bebeğin kendisinin doğumu başlatması
şuan nasıl dayanicam beynim çatlıyor tedawi için dişçidem randewu almakta gerekiyo dimi ama geçici olarak kadın dogumamı yoksa normal acile mi gidiyim bi çözüm söyle ya karnım aç ama hiç bişe yiyemiyorum