2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben dun ilk defa tekmeye benzer bişeyler hissetim hemde bi kaç kez cok tuhaf bişey bugun daha bişey yok
Senin daha erken canım hergün ya da sürekli hissetmeye bilirsin. Ama hissettiğin de tekmedir artık hayırlı olsun minnoşun büyüyor yavaş yavaş maşallah

Senin daha erken canım hergün ya da sürekli hissetmeye bilirsin. Ama hissettiğin de tekmedir artık hayırlı olsun minnoşun büyüyor yavaş yavaş maşallah
Aynen ya çol değişik bişey gercekten bugun sabah beri dinliyorum kendimi

Laparoskopi olan normal doğum yapamıyor o zamn yani bende oyle serklaj olmuştum mecburi sezeryan olucam dikişten dolayı
Rahimde işlem yapıldığı içinmis cnm. Rahim duvarında dikisler oldu benim ondan. Yine de belki doktorun farklı fikirde falandır. Sor mutlaka

Aynen ya çol değişik bişey gercekten bugun sabah beri dinliyorum kendimi
Ben de kaç gündür yatmaya hazırlandığım sırada haraketleniyor minnoş. Kıpır kıpır oluyor. Yat uyu anneyi gıdıklama diyordum hep sonra okudum sen yatmaya çalıştığında o uyanıyor diye

saol canım zorla bi günlğk rapor alabildim yatıyorum ya ama yşne başladı bu ağrı yemekte yiyememiştim kötü oldum ya
Canım iltihaplanma veya çürük varsa ağrın tekrarlar maalesef sen bugün gidebilirsen bir diş doktoruna git istersen diş ağrısı çok zor
Evde karanfil var mı? Ağrıyan dişin üzerine koyunca ağrısını alıyor en azından ilaçsız işe yarar belki

Rahimde işlem yapıldığı içinmis cnm. Rahim duvarında dikisler oldu benim ondan. Yine de belki doktorun farklı fikirde falandır. Sor mutlaka
Yok canım benim içten rahimde de dikiş var sezeryan olucak ama laparoskopi olunca da sezeryan oldugunu bilmiyordum

Ben de kaç gündür yatmaya hazırlandığım sırada haraketleniyor minnoş. Kıpır kıpır oluyor. Yat uyu anneyi gıdıklama diyordum hep sonra okudum sen yatmaya çalıştığında o uyanıyor diye
Ya demek çatışıyor uyku vakitleri nette okumuştum bebek buyudukce tekmesi uyandırırmış gece yani doğrumu bilmiyorum

Sağol canım.kan ilacı da kullanıyorsun değil mi

Ya demek çatışıyor uyku vakitleri nette okumuştum bebek buyudukce tekmesi uyandırırmış gece yani doğrumu bilmiyorum
Doğru daha önce de yazmıştım, kızımda göbeğimi eşimin sırtına değdirmiştim, onu bile uyandırmıştı zilli bi de adamın uykusu ağırdır, düşün artık nasıl tekmeliyolar

Herkesin detaylı ultrasonları iyi olur inşaallah. Arkadaşlar sezeryan olunca 40 haftadan önce olsa oluyor mu 38 hafta gibi . Tabi herşey normal ilerlerse . Doktorunuzla konuştunuz mu

Herkesin detaylı ultrasonları iyi olur inşaallah. Arkadaşlar sezeryan olunca 40 haftadan önce olsa oluyor mu 38 hafta gibi . Tabi herşey normal ilerlerse . Doktorunuzla konuştunuz mu
Genelde doktorların çoğu 38 de alıyor. Ama bana sorarsan bebek geleceği zamanı kendi seçmeli. Bu konuda internetten araştırma yapabilirsin canım doğru olan bebeğin kendisinin doğumu başlatması

Geçmiş olsun canim bende de bu ara hızlanıyor ama ağrı hissetmedim hiç doktoruna danıştım mi ?

Doğru daha önce de yazmıştım, kızımda göbeğimi eşimin sırtına değdirmiştim, onu bile uyandırmıştı zilli bi de adamın uykusu ağırdır, düşün artık nasıl tekmeliyolar
İlk kızımda aklıma gelmemişti bunda denicem ben uyumuyorsam o da uyumasın
Hoş biz uyurken gece ortamıza gelen minik kuş var ama

Genelde doktorların çoğu 38 de alıyor. Ama bana sorarsan bebek geleceği zamanı kendi seçmeli. Bu konuda internetten araştırma yapabilirsin canım doğru olan bebeğin kendisinin doğumu başlatması
Öyle tabi canım . Benim kistlerim var hep bi şey olacak korkusu oluştu . Şimdi doğumu hesaplıyorum ne zaman olur diye .

Karanfil iyi geliyor en azından ağrını hafifletiyor geçmiş olsun

Ya o derece bende abartıyorlar düşünmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…