Birde size birsey sormak istiyorum ben 2019 kasim ayinda laparoskobik ameliyat olmustum yumurtaliklarimda dermoid kist vardi. Kontrolum daha gelmedigi icin sormadim doktora ama 3 gobek çevresinden 1 gobek deliginden dikisim var kucuk kucuk normal dogum yapmama engel mi?
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun aynı ameliyattan bende 2014 yılında olmuştum. Laparoskobik olduğu için doktorum normal doğuma engel olmadığını söyledi bana :)
Merhaba arkadaslar, suan cok karmasik düsünceler icindeyim
ayrintili ultrasonda migdesi ters tarafta sagda dedi ve haftaya carsambaya baska bir doktorda daha da iyi görebilmeleri icin randevu aldi bana. Tehsis tam koyulmadan daha kafama takmak istemiyorum ama korkmuyorda degilim. insallah hersey yolunda cikar ve doktor sadece yanilmistir.
cinsiyetini pek goremedi bacaklari cok bir aradaydi ama mutemelen kiz daha cok utangac bir oglan dedi
Canım iltihaplanma veya çürük varsa ağrın tekrarlar maalesef sen bugün gidebilirsen bir diş doktoruna git istersen diş ağrısı çok zor
Evde karanfil var mı? Ağrıyan dişin üzerine koyunca ağrısını alıyor en azından ilaçsız işe yarar belki
wala dün gece çok kötüydüm agrıdan sinirden dolasıp duruyordum gece saat 2 olmuş ben hastanedeyim doktora diyorumki sabah6 da işe gidicem güwenlik görewlisiyim bugunlik rapor wer yok diyo bende tartıştım aldım raporu bu nedir ya virüstğ falan anladıkta onlarda bizi anlasın
ayrintili ultrasonda migdesi ters tarafta sagda dedi ve haftaya carsambaya baska bir doktorda daha da iyi görebilmeleri icin randevu aldi bana. Tehsis tam koyulmadan daha kafama takmak istemiyorum ama korkmuyorda degilim. insallah hersey yolunda cikar ve doktor sadece yanilmistir.
cinsiyetini pek goremedi bacaklari cok bir aradaydi ama mutemelen kiz daha cok utangac bir oglan dedi
Herkesin detaylı ultrasonları iyi olur inşaallah. Arkadaşlar sezeryan olunca 40 haftadan önce olsa oluyor mu 38 hafta gibi . Tabi herşey normal ilerlerse . Doktorunuzla konuştunuz mu
Canım öncelikle geçmiş olsun mide ters tarafta olursa ne gibi bir sorun oluyormuş söyledi mi?
Ben artık gerçekten doktorlara da inanmıyorum sanki para kazanmak için o ona diğeri öbürüne yönlendiriyor gibi geliyor
Canım öncelikle geçmiş olsun mide ters tarafta olursa ne gibi bir sorun oluyormuş söyledi mi?
Ben artık gerçekten doktorlara da inanmıyorum sanki para kazanmak için o ona diğeri öbürüne yönlendiriyor gibi geliyor
aslinda hayati bir durumu yokmus ama iste ben Googledan biraz arastirayim dedim de yapmaz olaydim, yok genetik hastalik, yok bu durumda olanlar hep hastanelik oluyormus vs. vs. Doktor tam tesis koyana kadar kafama takmak istemiyorum ondan sonrada allah büyüktür
bacaklarimda kucuk kucuk kirmizi noktalar olusmus kizlar kalemin ucunu dokundurmus gibi yakindan bakinca belli oluyor. Sizde de oldu mu veya sebebi nedir bilen var mi?