Bizimki ultrasonda kipir kipir ancak ben hic hareket hissetmiyorum. Biraz gobek cevrem de yag var gobekliyim ondandir diye dusunuyorum ve gobegimde cikmadi 5. Ay bitcek millet 6. Ayinda top yutmus gibi oluyo ben hamileyim diyorum kimse inanmıyo kalbim benimde arada bir kelebek cirpinmasi gibi oluyo carpinti oysa eger.
Birde size birsey sormak istiyorum ben 2019 kasim ayinda laparoskobik ameliyat olmustum yumurtaliklarimda dermoid kist vardi. Kontrolum daha gelmedigi icin sormadim doktora ama 3 gobek çevresinden 1 gobek deliginden dikisim var kucuk kucuk normal dogum yapmama engel mi?
Birde size birsey sormak istiyorum ben 2019 kasim ayinda laparoskobik ameliyat olmustum yumurtaliklarimda dermoid kist vardi. Kontrolum daha gelmedigi icin sormadim doktora ama 3 gobek çevresinden 1 gobek deliginden dikisim var kucuk kucuk normal dogum yapmama engel mi?
Evet cnm. Sorduğum hicbir doktor önermedi. Ben de laparoskopi ile miyom aldirdim Ki 4 yıl ı geçti. Bana daha ameliyat olmadan önce demişti doktorum. Hamile kalinca kontrolümü yapan prof. Da öyle dedi
Evet cnm. Sorduğum hicbir doktor önermedi. Ben de laparoskopi ile miyom aldirdim Ki 4 yıl ı geçti. Bana daha ameliyat olmadan önce demişti doktorum. Hamile kalinca kontrolümü yapan prof. Da öyle dedi
Günaydin hanimlar hayirli günler. Heycan dorukta saat 11 de doktora gidicem ayrintili ultrason icin. Tam 5 Haftadir minnosumu görmedim özledim ya resmen. Insallah kiz mi erkek mi belli olur da artik bazi planlama islerine baslayabilirim Artik göbüsüm ile konustugumda kizim oglum demek istiyorum
Kızlar selam bir sorum olacaktı.ben her gün regenesis max multivitamin ve gyno ferro sanol kan ilaci kullaniyorum.ikisinde de folik asit var. Folik asit fazla gelme ihtimali var mı acaba.doktor aslında bana decavit yazmıştı ama ben omega da var diye regenesis max aldım bir hata yapiyor muyum diye bilenlere sorayım dedim
canım bana da doktorum regenesis max verdi, verirken de soyledi folik asit var ama endişelenmene gerek yok miktarı buyuk olcude değil. ıkı aydır kullanıyorum bır sorun da olmadı. devit i de 9-10 damla ekmek ustune veya meyve yıyosam meyve ustune hanı damlanın hepsini alabılecegın bır gıdanın üstüne damlatarak ıcebılırsın onu da 3 aydır falan kullanıyorum. hatta değerim normal cıktıgı halde
Günaydin hanimlar hayirli günler. Heycan dorukta saat 11 de doktora gidicem ayrintili ultrason icin. Tam 5 Haftadir minnosumu görmedim özledim ya resmen. Insallah kiz mi erkek mi belli olur da artik bazi planlama islerine baslayabilirim Artik göbüsüm ile konustugumda kizim oglum demek istiyorum
kizlar bugun bir icim bosaldi durup dururken nasl agladim size anlatamam. 2 gundr bebegn hareketleri azdi. bu aksam hic olmadi hatta. sonra ben paniklemeye basladim. esimin bu donemde yaninda olablmek icin cok fazla ayakta kaldim. cok yordm galiba kendimi. neyse aksam elim ayagm titeemeye basladi neden harket etmior diye o anda bir kucuk hareket hssettm ve icim oyle bir bosaldi ki hungur humgur agladim
Kuzum benim üzülme. Ben yeni okudum. Anne ayaktayken sürekli iş yapıyorken sıvı sallanıyor o dalgalanmadan bebek mışıl mışık uyuyor. Sen oturunca ya da yatınca uyanıp oynamaya başlıyor ortalık sakin diye gün içinde hissetmediğinde korkma. Gece yattığnda hissedersin
Kuzum benim üzülme. Ben yeni okudum. Anne ayaktayken sürekli iş yapıyorken sıvı sallanıyor o dalgalanmadan bebek mışıl mışık uyuyor. Sen oturunca ya da yatınca uyanıp oynamaya başlıyor ortalık sakin diye gün içinde hissetmediğinde korkma. Gece yattığnda hissedersin