2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bizimki ultrasonda kipir kipir ancak ben hic hareket hissetmiyorum. Biraz gobek cevrem de yag var gobekliyim ondandir diye dusunuyorum ve gobegimde cikmadi 5. Ay bitcek millet 6. Ayinda top yutmus gibi oluyo ben hamileyim diyorum kimse inanmıyo kalbim benimde arada bir kelebek cirpinmasi gibi oluyo carpinti oysa eger.

Birde size birsey sormak istiyorum ben 2019 kasim ayinda laparoskobik ameliyat olmustum yumurtaliklarimda dermoid kist vardi. Kontrolum daha gelmedigi icin sormadim doktora ama 3 gobek çevresinden 1 gobek deliginden dikisim var kucuk kucuk normal dogum yapmama engel mi?

Evet cnm. Sorduğum hicbir doktor önermedi. Ben de laparoskopi ile miyom aldirdim Ki 4 yıl ı geçti. Bana daha ameliyat olmadan önce demişti doktorum. Hamile kalinca kontrolümü yapan prof. Da öyle dedi

Evet cnm. Sorduğum hicbir doktor önermedi. Ben de laparoskopi ile miyom aldirdim Ki 4 yıl ı geçti. Bana daha ameliyat olmadan önce demişti doktorum. Hamile kalinca kontrolümü yapan prof. Da öyle dedi
Laparoskopi olan normal doğum yapamıyor o zamn yani bende oyle serklaj olmuştum mecburi sezeryan olucam dikişten dolayı

Günaydin hanimlar hayirli günler. Heycan dorukta saat 11 de doktora gidicem ayrintili ultrason icin. Tam 5 Haftadir minnosumu görmedim özledim ya resmen. Insallah kiz mi erkek mi belli olur da artik bazi planlama islerine baslayabilirim Artik göbüsüm ile konustugumda kizim oglum demek istiyorum

canım bana da doktorum regenesis max verdi, verirken de soyledi folik asit var ama endişelenmene gerek yok miktarı buyuk olcude değil. ıkı aydır kullanıyorum bır sorun da olmadı. devit i de 9-10 damla ekmek ustune veya meyve yıyosam meyve ustune hanı damlanın hepsini alabılecegın bır gıdanın üstüne damlatarak ıcebılırsın onu da 3 aydır falan kullanıyorum. hatta değerim normal cıktıgı halde

Ne hisdediyorsun canım ben hep kız diyordum doktor ilk kız dedi sonra erkek oldu guzel haberlerle don inşAllah

Ne hisdediyorsun canım ben hep kız diyordum doktor ilk kız dedi sonra erkek oldu guzel haberlerle don inşAllah ❤
Amin canim ^^

benim icimden kiz geciyor ama iste saglikli olsunda ne olursa olsun bebegim <3
Aileye iki erkek geliyor zaten galiba o yüzden kiz istiyorum bende

Amin canim ^^

benim icimden kiz geciyor ama iste saglikli olsunda ne olursa olsun bebegim <3
Aileye iki erkek geliyor zaten galiba o yüzden kiz istiyorum bende
Oyle önce sağlıklı olsunlar benim anne tarafımda 7. Torun ama eşimin tarafında ilk torun olucak

Kuzum benim üzülme. Ben yeni okudum. Anne ayaktayken sürekli iş yapıyorken sıvı sallanıyor o dalgalanmadan bebek mışıl mışık uyuyor. Sen oturunca ya da yatınca uyanıp oynamaya başlıyor ortalık sakin diye gün içinde hissetmediğinde korkma. Gece yattığnda hissedersin

Kızlar herkese günaydınnn Bugün saat 2’de detaylı ultrason randevum var dualarınızı eksik etmeyin çok heyecanlıyım

Kızlaaaarr mutlu haberlerle dönün inşallah heyecanla bekliyorum

Ben dun ilk defa tekmeye benzer bişeyler hissetim hemde bi kaç kez cok tuhaf bişey bugun daha bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…