2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
bugün diş agrısından çatlicam doktora gitsem nası çözüm bulcak kök dişim dolgu yaptırmıştım gebelikten önce şimdi o ağrıyo beynim çıkıcal sanki eşimle de aramız, bozuk doktora götür demem ooffff

ben 20lik disimi cektirmistim sorun olmuyor ama kadin dogum doktorunuzdan izin verdigine dair yazi istiyorlar. tedavi ettirebilirsiniz yani

ben 20lik disimi cektirmistim sorun olmuyor ama kadin dogum doktorunuzdan izin verdigine dair yazi istiyorlar. tedavi ettirebilirsiniz yani
şuan nasıl dayanicam beynim çatlıyor tedawi için dişçidem randewu almakta gerekiyo dimi ama geçici olarak kadın dogumamı yoksa normal acile mi gidiyim bi çözüm söyle ya karnım aç ama hiç bişe yiyemiyorum

Kızlar selam bir sorum olacaktı.ben her gün regenesis max multivitamin ve gyno ferro sanol kan ilaci kullaniyorum.ikisinde de folik asit var. Folik asit fazla gelme ihtimali var mı acaba.doktor aslında bana decavit yazmıştı ama ben omega da var diye regenesis max aldım bir hata yapiyor muyum diye bilenlere sorayım dedim

Çok geçmiş olsun diş ağrısını çok iyi bilirim canım hele ki ilaç almadığın için dayanamazsın. Acil diş hastaneleri oluyor bir araştır istersen bulunduğun yerde var mı?

Benim doktorum bana regenesis max verdi ve kan ilacı olarak gyno ferro sanol kullanıyorum bende. Bir sorun olsa söylerdi bence Ben bunlara ek bir de Devit-3 kullanıyorum

Benimde oluyor arada. Endişelenme inşaallah

kizlar bugun bir icim bosaldi durup dururken nasl agladim size anlatamam. 2 gundr bebegn hareketleri azdi. bu aksam hic olmadi hatta. sonra ben paniklemeye basladim. esimin bu donemde yaninda olablmek icin cok fazla ayakta kaldim. cok yordm galiba kendimi. neyse aksam elim ayagm titeemeye basladi neden harket etmior diye o anda bir kucuk hareket hssettm ve icim oyle bir bosaldi ki hungur humgur agladim

parol icebilirsin ya da acile gidersen antibiyotik yazarlar ben 3 ayi doldurana kadar parol ictim cektirmeden once antibiyotik de ictim hamilelik icin uygun antibiyotik var

Bu haftalarda her gün hissetmemek normal canım, bu kadar düşünüp üzme kendini de bebeğini de. Sen gün içinde hareket halindeyken hissetmemiş olabilirsin, yattığında da onun uyuma zamanına denk gelmiş olabilir. Bende halen her gün çok net hissetmiyorum, bazı günler kıpır kıpır bazı günler sadece bir kere hissettiğim de oluyor. Henüz çok küçükler kasları kuvvetli değil. Zor bir dönemden geçiyorsun ama iyi düşünmeye çalış, emin ol içerde keyfi yerindedir yavrunun

Benim doktorum bana regenesis max verdi ve kan ilacı olarak gyno ferro sanol kullanıyorum bende. Bir sorun olsa söylerdi bence Ben bunlara ek bir de Devit-3 kullanıyorum
Aa tamam doktor verdiyse sorun yoktur o zaman.Canim devit 3 kaç damla iciyorsun günde? ben de alacağım pazartesi de

Stresini atmana yardımcı olmuştur. Eminim kendini daha iyi hissesiyorsundur

Aa tamam doktor verdiyse sorun yoktur o zaman.Canim devit 3 kaç damla iciyorsun günde? ben de alacağım pazartesi de
Aynen canım doktorum verdi bir sorun olsa söylerdi ki benim bildiğim decavitin içinde de folik asit var. 9 damla içiyorum ekmeğin üstüne damlatıyorum suya da karıştırabilirsin dedi ama tadı kötü oluyormuş en iyisi ekmek üstü :)

Şu anda aynı durumdayım

Çok geçmiş olsun diş ağrısını çok iyi bilirim canım hele ki ilaç almadığın için dayanamazsın. Acil diş hastaneleri oluyor bir araştır istersen bulunduğun yerde var mı?
İstanbula yapılan Yenişehir hastanesine gittim seum yedim agrım gecici süreliğine gecti parol yazdı onuda yarın alcam nasipse canım

Tamam canım sağol.d vit de çok önemliymiş. 50 aldıysa kullanmak gerekmiş.bazi doktorlar önemsemiyor.benimki vermedi mesela.hamile olduğumu ilk öğrendiğimde 32 çıkmıştı ben de sınırlar içinde diye onemsememistim ama öğrendim ki hamilelikte 50 altı kullanması gerek kullanmayan varsa araştırsin kızlar ben bugün başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…