2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kuzum en azından hastane çıkışını alman lazım bence. Burda doğuma gittiğinde bebeğin doğduğu anda giyeceği kıyafetleri, bezini iç çamaşırını doğuma girmeden veriyorsun hemşirelere.
Ben oğlum doğduğunda 1 gece kaldım hastanede yanlış hatirlamiyorsam 2 kere kıyafetini degiştirmiştik hastanede olduğumuz süre boyunca.

Merhaba arkadaşlar. Normale göre çok terleyip , halsiz hisseden var mı

Özel hastanelerde ne kadara yapįyorlar testi merak ettim gelmis gecms olsun insallah en kisa surede atlatirsiniz bizde negatifi goruruz insallah

ya böyle değişik şeyler hissediyorum ama o değildir sanırım böyle gaz gbi benimki hareket değil
Bence hissettiğindir canım gaz değildir. Zaten o haftalarda öyle olur canım. Sert hissetmezsin. Ay şimdi öyle bi tekme yedim ki çok garipti ağlayasım geldi. Şu ana kadarki en sert tekmesiydi yaa inanamıyorum hala. Rabbime binlerce kez şükürler olsun

Kızlar Allah herkesi bu covid den korusun, ben oldum, çekiyorum, biraz zor oluyor, dikkat edin hepiniz.
Yaaa Allah yardımcın olsun nerden bulaştı? Nasıl geçiyor ağrın sızın var mı? Of çok kötü oldum ya

Canım ben hep aç giderim ve bi kere bile uyuduğunu görmedim hep oynuyordu orda. İnşallah görürsün artık. Bence seninki erkek

Merhaba arkadaşlar, biz de detaylıyı çok şükür atlatanlardanız, inşaallah herkesin sağlıkla geçer kontrolleri..Benim 20 haftayı geçmesine rağmen tam olarak hissetmiyorum bebisi böyle olan çok fazla var doktora sordum 24.haftaya kadar çok normal hissetmemen dedi, ilaç olarak demir, multivitamin ve d vitamine devam dedi, ayrıca yatış pozisyonunu da sordum nasıl rahat edersen öyle uyu dedi, doktorum özel hastanede bir profosör o nedenle sizlerle de paylaşmak istedim, bebişini hissetmeyenler telaşa kapılmasın gerçi her doktor başka şeyler de söyleyebiliyor ama hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Burdayım canım sessiz sessiz dolanıyorum. Bebekler iyi çok şükür iki oglusumuz geliyor nasipse canım . Sen nasılsın her sey yolundadir umarim
Yaaa canım oğluşlar mı geliyor inşallah çok sevindim. Sormaya da korkuyordum bayadır seni görmediğim için tek bebek devam ediyorsunuz sanıyordum çok mutlu oldum şu an ikizlerin seninle Rabbim inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım. İsimler düşünüldü müü
Bizde iyiyiz canım herşey yolunda çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…