2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar Allah herkesi bu covid den korusun, ben oldum, çekiyorum, biraz zor oluyor, dikkat edin hepiniz.
Çok geçmiş olsun
Benimki de açken kıpır kıpır.aç gitsen daha iyi olur sanki. Gösterir inşallah bu kez.
Merhaba arkadaşlar. Normale göre çok terleyip , halsiz hisseden var mı
Ben çok terliyorum cnm ama burda hava çok sıcak, bence herkes çok terliyordur. Halsizlik en başından beri var, geçmedi. Bulantım da 2-3 gündür geri geldi

Çok geçmiş olsun canım sanki hasta gibiyim hamile değil de . Günlük yaşamımda zorlanıyorum

Canım ben hep aç giderim ve bi kere bile uyuduğunu görmedim hep oynuyordu orda. İnşallah görürsün artık. Bence seninki erkek
Ya biliyormusun bana da artık öyle geliyor kızım olacakmış gibi hayal kurdugumda o duygu olmuyor bişey eksik ama erkekmiş gibi düşününce farklı bir duygu oluyor bende. Eşim de oglum diye seviyor o kadar emin ki dün uyuyacagı zaman da diyor ogluma söyle o da uyusun tekmeleyip durmasın diyor hep erkek olarak seviyor artık çatlicam meraktan belli olsun bian önce

Çok şükür bütçe konusunda bi sıkıntımız yok inşallah çifter çifter olcak herşeyi. Hem annemler alcak hem kayınvalidemler inşallah.
Yok ya telaşlanmıyorum kız heryer mağaza dolu cıbıl kalmıycak ki minnoş
Kv biz önceden almayız hiçbişey diyince garip geldi. Anneme dedim ki bebişe bişey aldınız mı? Kızım bilmiyormusun biz önceden almayız sülalemizde gelenek böyledir diyo. Dedim anaa ailelerde gelenekler aynıymış

canım bence doğumdan sonra alınmıyordur ya, emin misin? zor olur öyle olduğunu sanmıyorum, bir danış istersen büyüklerine.. :)
Danıştım kuzum. İki tarafta da öyleymiş. Hem kvlerde hem annemlerde. Anne artık doğuma hazırlandığında hastaneye sık sık gidip gelcez ya son haftalarda inşallah o zaman doktor dicek kaç parmak açılma olmuş bebeğin gelmesi yakın falan diye. O zaman alınıyormuş.

ay allahm ya cok uzuldm. peki biraz daha iyi hissediyormusun gectgn bu gunlerde. of ya insallah sifa bulursun tez zamanda
Çok geçmiş olsun
Özel hastanelerde ne kadara yapįyorlar testi merak ettim gelmis gecms olsun insallah en kisa surede atlatirsiniz bizde negatifi goruruz insallah
Yaaa Allah yardımcın olsun nerden bulaştı? Nasıl geçiyor ağrın sızın var mı? Of çok kötü oldum ya
Çok geçmiş olsun

Amin kuzum insallah hepimiz sag salim alalim kucagimiza bebislerimizi . Aynen kanama o bu derken geldik bu haftalara saglikla tamamlanir insallah haftalar senin cinsiyet neydi canim detyaliya girdin mi? Cok okumuyorum yalan olmasin kotu ya da olumsuz bse gordum mu cok etkileniyrum kendimde belirti aramaya basliyorum biraz ara verdin bdv de takiliyorum

Ne güzel o zaman iki taraftan da şanslı sizin bebiş hiç masraf kalmayacak size biz herşeyini kendimiz alıcaz aileler hediye almak isterse ekstra olur istedikleri zaman alırlar, şimdiden başladım ben o yüzden bakmaya

Kızlar ilk 6 ay yanımda olsun diye anne yanı beşik almayı düşünüyorum ben ama şimdiden bakan alan var mı acaba? Chicco'nun next to me magic modelini beğendim ben o var aklımda, çok yorum tecrübe de bulamadım hakkında kararsızım o yüzden

Yıkanması gerekiyor canım. Tekstilde dikilirken ve mağazalarda yerlerde sürünüyor çünkü. Ben kendi kiyafetlerimi bile yıkamadan giyemiyorum. Kokuyor bana. Alışverişini tamamlayınca topluca yıkarsın
Ben kendiminkileri yıkamıyorum ama minnoşumunkileri inşallah yıkarım artık

Bizde inşallah aksine aileler herşeyi alacak biz hediye almak istersek ekstra olcak

Hep öyle yapıyolarsa sizinkiler alışıktır öyleyse vardır bir bildikleri :) hayırlısıyla gelsinler de kıyafet önemli değil canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…