2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
İnşaallah benimki de küçülür sizinki kaç Cm di acaba . Sevindim adınıza
Benimde sag yumurtalıkta 5 cm kistim wardıilk bebeğimde ama çikolata kisti degildi zararsız demişti doktorum biraz agrı sancı yapıyodu ama dogum dan sonra kontrole gittiğimde kist yok olmuş demişti

hayırlı olsun, canım iyi günlerde kullanmak, nasip etsin rabbim ben hiç bişe almadım korkuyorum

hayırlı olsun, canım iyi günlerde kullanmak, nasip etsin rabbim ben hiç bişe almadım korkuyorum
Sağol canım hepimiz inşallah inan bende detaylıya girene kadar birşey almamıştım kızımda da almamıştım bunda detaylıya girdim alışverişe başladım birde virüs olunca öyle mağaza gezemiyorum internette bakıp kör topal alıyorum işte

haklısın bende sanırım son ay İnternetten alırım oglumda 7 aylıkken herseyımı tamamlamıştım zaten 7. aydan sonra yatalak olmuştum kasıklarım çok ağrıyodu belim çok fenaydı oturamıyodum bile umarım bunda oyle olmaz

Benimde sag yumurtalıkta 5 cm kistim wardıilk bebeğimde ama çikolata kisti degildi zararsız demişti doktorum biraz agrı sancı yapıyodu ama dogum dan sonra kontrole gittiğimde kist yok olmuş demişti
Geçmiş olsun. Çikolata kistim hiç küçülmedi bu haftaya kadar

Ben kızım da öyle olmuştum birde o alınanların temizlemesi var son ay oturduğum yerden yemek yapıp dolaba atıcam

Günaydın

Göbek büyümesini farketmeyenlere tavsiye, her ay düzenli fotoğraf çekilin ben 4 haftada bir çekiyorum aynı kıyafetle hatıra kalsın diye. Bariz fark oluyor yani 1 ayda

"Mutlu resimler" diye bir uygulama var onunla da üzerine ay, hafta vs yazılıyor yani orda hazır var zaten ekliyorsunuz.

Günaydın hanımlar. Ben uzunca bir süredir sessiz takip ediyorum okuyorum. Ben de 20. Hafta içindeyim 4 5 gün önce az az miktarda kanamam oldu apar tolar doktoruma gittik ve plesenta dan kaynaklandığını söyledi çok da fazla bir şey söylemedi açıkçası progestan verdi sabah akşam kullandım azaldı hemen kahve akıntıya döndü sonra da sarı akıntıya döndü. Sonra dün akşam fark ettim ki tekrar kahveye döndü bu sabah ta pembe akıntıya döndü. Böyle bir durum yaşayan var mı. Ilk gebeliklerin de ya da bi yakınında arkadaşında duyan. Çok şükür bir ağrım sızım yok hafif hafif kasik ağrıları oluyo. Bebeği de hissediyorum ama

plasentanin nesinden kaynakli bir ayrinti vermedimi. benm plasenta asagida. oyuzden benm yogun bir kanamam olmustu ornegin.

Gunaydin canim. Ben de oyle yapiyorum ayda 1 doktor kontrolum var kontrolden once ayni yerde ayni acidan fotografimi cekiyor esim. Ama ne kadar genisledigimi daha iyi anlamak icin bi kotum var onu deniyorum arada bacaklari bile dar geliyor artik kotun

Bende 27 haftayı bekleyeyim alışveriş için diyordum tecrübeli bir arkadaşım en azından büyük parça eşyalarını detaylıdan sonra almaya başla çünkü ağırlaşıp zorlanacaksın dedi kafam karıştı

Benımde marjınal plesanta idi 4 ay kısa süreli kanamalarım oldu son gittiğimde düzelmiş dediler kanamam da olmuyor çok şükür artık ..
Normal doğum yapamıyorsun plesanta düzelmez ise

Günaydın güzel anneler, gününüz güzel geçsin inşaallah
Kıyafet olarak sanırım ben çok alışveriş yapmayacağım. Teyzemin bir kızı var ve ondan kalan tüm eşyaları teyzem benim için saklamisti. Hepsi anneannemin evinde yaş gruplarına bile ayrılmış şekilde özenle duruyor. Hatta çoğunun üzerinde etiketi bile var. Çoğunu Giydiremeden bile büyüdü demişti teyzem. Gorumcemin de 3 tane kızı var, o da temiz kıyafetlerden gönderebilecegini söyledi. Heves ettiğim, ihtiyaç olan şeyleri alırım sadece.

plasentanin nesinden kaynakli bir ayrinti vermedimi. benm plasenta asagida. oyuzden benm yogun bir kanamam olmustu ornegin.
Plesenta aşağıda filan demedi rahim duvarına yapışık duruyormuş hafif bi kayma var dedi. Ama plesenta previa gibi bir saydan bahsetmedi

Benımde marjınal plesanta idi 4 ay kısa süreli kanamalarım oldu son gittiğimde düzelmiş dediler kanamam da olmuyor çok şükür artık ..
Normal doğum yapamıyorsun plesanta düzelmez ise
Ya normal sezeryan fark etmez hayırlısıyla o günlere bi gelsem. Stresten kafayı yicem bunaldim artık iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…