2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben 5.5 kilo almışım kızlar.
Göbüş de iyice çıktı maşallah

Minanur18 canım senin de mi ikiz gebelik ilk hamileliğinden tanıyorum seni nasıl gidiyor herşey yolunda mı?
Bebişlerin cinsiyeti ne?

Canım benımde 6 . Haftamdan 13. Haftama kadar ara ara lekelenmelerım oldu . Plesentanun arka tarafıydı . Ben calısan bi gebeyım hem calısıp hem evde bıraz kendimi yordugumda bi bakardım lekem gelırdı . Sonra umursamamaaya basladım ev işlerini . . Bolca dınlendım agır kaldırmadım bide cok kafama takmamaya calıstım . Suan iyi cok sukır progestana devam et asla ıhmal etme . Cok agır işlerden kacın. Allahın izniyle bişe olmaz Dünyada yiyecek ekmegı varsa o doğar annesi buna hıcbıse engel olamaz

Kızlar selam Herkes iyidir umarım
Ben dün tetanoz aşısı oldum olduktan sonra bebiş baya bi kıpırdadı ama sonra hareketlerini az hissettim akşamda takip ettim yine aynı hatta çikolata yedim falan ama çok hafif hissettim hareketlerini. Bugünde takipteyim kahvaltıdan sonra net hissederdim şuan hiç hissetmiyorum. Şuan çok tedirginim doktora gitsem mi bilmiyorum. Aşıdan sonra böyle birşey yaşayan var mı?

Ay inşallah canım inşallah rahatlattin beni. Orası öyle de insan endişe ediyo korkuyo. Rabbim hepimizin sonunu güzel eylesin inşallah. Ben de ağır iş yapmıyorum çok eğilip kalkmıyorum ağır hiç kaldırmıyorum yemek vs basit işleri görüyorum inşallah bir şey olmayacak hayırlısı Allahtan

benimde ilk ama zorlanıyorum biraz da tüp bebek sürecinde kg almıştım zaten vucud hantallaşmıştı onun da etkisi oldugunu dusunuyorum. Buna da razıyım yeter ki sağ salim gelsin

benimde ilk ama zorlanıyorum biraz da tüp bebek sürecinde kg almıştım zaten vucud hantallaşmıştı onun da etkisi oldugunu dusunuyorum. Buna da razıyım yeter ki sağ salim gelsin
En önemlisi o canım. Sağlıkla kucaklayalım bebeklerimizi

Ahh o karbonhidrat yok mu bende onu kesebilsem kilo almicam zaten de. Aksine canım daha çok çekiyor

maşallaaahhhh sana wala ben 7. aydan somra yataktan çıkamamıştım pelwis kemiklerimiymiş neymiş çok agrıyodu oturamıyodum bile bırak yürümeyi
Evet o ağrılar bende de oldu canım. Ben 14 kilo almıştım hamileliğimde. Sen çok kilo aldım demiştin belki o seni zorlamıştır

3 kilo çok iyi canım. Sağlıklı olun da kilolar veriliyor
ben zaten kiloluyum canım. nişanlanmamla hamileliğim arasında tam 17 kg aldım..
1 kg almaya bile tahammülüm yok . bebek sağlıklı olsun ama ben hiç almak istemiyorum diyette yapmak istemiyorum canım çekince yiyorum bebek mi istiyordur diye

Kızlar selamlar. Ödemleriniz başladı mı? 5.aya girdik havalar da malum benim ayak bileklerimde 5 6 saat sarkık durunca şişmeler başladı aşırı değil ama şişiyorlar. Genelde ellerimle ayak bileklerimde oluyor. Tansiyonumu 3 4 kez ölçüyorum normal, tuzlu da yemiyorum. Bu durumda olanlar var mı?

Ödem değil ama tavuk yediğim zaman ayaklarımı tanıyamıyorum sanırım alerji oldum tawuğa onu yemezsem tuzlu da yesem hamur işi de yesem çok şükür şişme olmuyo

Bende henüz olmadı canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…