Günaydın hanımlar. Ben uzunca bir süredir sessiz takip ediyorum okuyorum. Ben de 20. Hafta içindeyim 4 5 gün önce az az miktarda kanamam oldu apar tolar doktoruma gittik ve plesenta dan kaynaklandığını söyledi çok da fazla bir şey söylemedi açıkçası progestan verdi sabah akşam kullandım azaldı hemen kahve akıntıya döndü sonra da sarı akıntıya döndü. Sonra dün akşam fark ettim ki tekrar kahveye döndü bu sabah ta pembe akıntıya döndü. Böyle bir durum yaşayan var mı. Ilk gebeliklerin de ya da bi yakınında arkadaşında duyan. Çok şükür bir ağrım sızım yok hafif hafif kasik ağrıları oluyo. Bebeği de hissediyorum ama
Canım benımde 6 . Haftamdan 13. Haftama kadar ara ara lekelenmelerım oldu . Plesentanun arka tarafıydı . Ben calısan bi gebeyım hem calısıp hem evde bıraz kendimi yordugumda bi bakardım lekem gelırdı . Sonra umursamamaaya basladım ev işlerini . . Bolca dınlendım agır kaldırmadım bide cok kafama takmamaya calıstım . Suan iyi cok sukır progestana devam et asla ıhmal etme . Cok agır işlerden kacın. Allahın izniyle bişe olmaz Dünyada yiyecek ekmegı varsa o doğar annesi buna hıcbıse engel olamaz
Kızlar selam Herkes iyidir umarım
Ben dün tetanoz aşısı oldum olduktan sonra bebiş baya bi kıpırdadı ama sonra hareketlerini az hissettim akşamda takip ettim yine aynı hatta çikolata yedim falan ama çok hafif hissettim hareketlerini. Bugünde takipteyim kahvaltıdan sonra net hissederdim şuan hiç hissetmiyorum. Şuan çok tedirginim doktora gitsem mi bilmiyorum. Aşıdan sonra böyle birşey yaşayan var mı?
Canım benımde 6 . Haftamdan 13. Haftama kadar ara ara lekelenmelerım oldu . Plesentanun arka tarafıydı . Ben calısan bi gebeyım hem calısıp hem evde bıraz kendimi yordugumda bi bakardım lekem gelırdı . Sonra umursamamaaya basladım ev işlerini . . Bolca dınlendım agır kaldırmadım bide cok kafama takmamaya calıstım . Suan iyi cok sukır progestana devam et asla ıhmal etme . Cok agır işlerden kacın. Allahın izniyle bişe olmaz ❤Dünyada yiyecek ekmegı varsa o doğar annesi buna hıcbıse engel olamaz
Ay inşallah canım inşallah rahatlattin beni. Orası öyle de insan endişe ediyo korkuyo. Rabbim hepimizin sonunu güzel eylesin inşallah. Ben de ağır iş yapmıyorum çok eğilip kalkmıyorum ağır hiç kaldırmıyorum yemek vs basit işleri görüyorum inşallah bir şey olmayacak hayırlısı Allahtan
İlk hamilelikte benim de ayaklarım çok şişiyordu. Şimdi hiç şişmiyor. Evdeyim sürekli aktifim onunla mı alakalı yoksa her gebelikte farklı mı oluyor bilmiyorum. Göbek çizgim oluşmuştu ilk kızımda bunda yok mesela yine kız ama. Bunzamanlarda süt sızardı göğüs uçlarımda kuru olurdu bunda o da yok. Bazen insan insana değil gebelikten gebeliğe bile fark edebiliyor sanırım. Ayaklarını yukarı uzatıp dinlenmeye çalış canım bir de otururken de altına bir tabure koyabilirsin çalışıyorsan. Herkese kolay bir hamilelik olur inşallah
benimde ilk ama zorlanıyorum biraz da tüp bebek sürecinde kg almıştım zaten vucud hantallaşmıştı onun da etkisi oldugunu dusunuyorum. Buna da razıyım yeter ki sağ salim gelsin
benimde ilk ama zorlanıyorum biraz da tüp bebek sürecinde kg almıştım zaten vucud hantallaşmıştı onun da etkisi oldugunu dusunuyorum. Buna da razıyım yeter ki sağ salim gelsin
ben zaten kiloluyum canım. nişanlanmamla hamileliğim arasında tam 17 kg aldım..
1 kg almaya bile tahammülüm yok . bebek sağlıklı olsun ama ben hiç almak istemiyorum diyette yapmak istemiyorum canım çekince yiyorum bebek mi istiyordur diye
Kızlar selamlar. Ödemleriniz başladı mı? 5.aya girdik havalar da malum benim ayak bileklerimde 5 6 saat sarkık durunca şişmeler başladı aşırı değil ama şişiyorlar. Genelde ellerimle ayak bileklerimde oluyor. Tansiyonumu 3 4 kez ölçüyorum normal, tuzlu da yemiyorum. Bu durumda olanlar var mı?
Kızlar selamlar. Ödemleriniz başladı mı? 5.aya girdik havalar da malum benim ayak bileklerimde 5 6 saat sarkık durunca şişmeler başladı aşırı değil ama şişiyorlar. Genelde ellerimle ayak bileklerimde oluyor. Tansiyonumu 3 4 kez ölçüyorum normal, tuzlu da yemiyorum. Bu durumda olanlar var mı?
Ödem değil ama tavuk yediğim zaman ayaklarımı tanıyamıyorum sanırım alerji oldum tawuğa onu yemezsem tuzlu da yesem hamur işi de yesem çok şükür şişme olmuyo