Kızlar bugün ürolojiye randevum var böbreğim yine agrıyor acaba gitmişken bebeğimide gösterirler mi özledim ya normal muayenem 6 ağıstosta acildeki doktor bakmıştı ama göstermedi sadece ölçü aldı 480 gr 36,5 cm dedi Ne ara bu kadar MaşaAllah
Canım bende alerjik biriyim ve aynen dediğim gibi işaret parmağımda özellikle kaşınmalar oldu ve kırmızı benekler oluştu doktorum sıvı sabunu bıraktırdı normal sabun kullanınca birkaç güne düzeldi:)
Ben normal sabunu kullanırken başladı canım. Benimki kırmızı benekler değil. Deri altında küçük küçük şeyler sanki içinde su varmış gibi ama sert. O kremden sonra azaldı
Aynen öyle canım artık net tekme yiyoruz. Eşim en son seyirme halindeyken elini koyup hissetmişdi. Kaç gündür diyorum baya tekme atıyor,, bi kere elini koydum öyle tekme attı ki hemen elini çekti şok oldu. Bu baya tekme atıyor dedi
Yaa ben 4 boyutlu görmedim minnoşumu. En son hiç normal ultrasonda da doğru dürüst görmedim ki. Fotoda iyi çıkmadı. Özledim keratayı
Detaylı ultrasonu siyah beyaz şekilde yapıyorlar en son bitirmeden 4 boyutlu bakıp yüzünü görülebilecek en net şekilde fotoğrafını alıyorlar. Belki ilerleyen aylarda sana da 4 boyutlu bir foto verirler iyi olsunlar, sağlıklı olsunlar da görmesek de sabrederiz bir şekilde aslında
kızlar bebekler suan nerde kafası nerde ayakları nerde, henüz tekme hareket hissettim mi bilmiyorum hissedersem ayaklarının olduğu yerden olur herhalde
kızlar bebekler suan nerde kafası nerde ayakları nerde, henüz tekme hareket hissettim mi bilmiyorum hissedersem ayaklarının olduğu yerden olur herhalde
aaaa benimde kafa atıyor olabilir göbek deliğimin solunda az aşaiıda sanki hissediyorum ama daha emin değilim bebek mi yoksa ben kendimi dinlemekten mi öyle sanıyorum
Merhaba arkadaşlar nasılsınız . Ben çok sinirliyim bu kadar ağrı sızı stres içerinde . Ben kistlerimden dolayı bi kaç kere ultrasona girdim ya, benim g..lı kayınvalidem ultrason bebeği öldürür diye eşimi doldurmuş . Ben bebeğim be sağlığım için bu kadar çabalarken bi de bu sa..lar yüzünden strese giriyorum . Kisti olanların kistleri erirmiş . Güya doktorum diğer doktor para kazansın diye beni sevk etmiş . Allahım sen sabır ver
Merhaba arkadaşlar nasılsınız . Ben çok sinirliyim bu kadar ağrı sızı stres içerinde . Ben kistlerimden dolayı bi kaç kere ultrasona girdim ya, benim g..lı kayınvalidem ultrason bebeği öldürür diye eşimi doldurmuş . Ben bebeğim be sağlığım için bu kadar çabalarken bi de bu sa..lar yüzünden strese giriyorum . Kisti olanların kistleri erirmiş . Güya doktorum diğer doktor para kazansın diye beni sevk etmiş . Allahım sen sabır ver
allah cahille sinamasin. sikma canini. ayrica ultrosonun bir ses dalgasi oldugunu baska bir sey yaymadgni soyle istersen esine.ultroson sdce ses dalgasi verir. sesin kemik ve etten yansimasi farkli oldugundan gelen ses dalgasina gore ekranda bir resim cizer. ici rahat etsn. kv i de salla gitsin
allah cahille sinamasin. sikma canini. ayrica ultrosonun bir ses dalgasi oldugunu baska bir sey yaymadgni soyle istersen esine.ultroson sdce ses dalgasi verir. sesin kemik ve etten yansimasi farkli oldugundan gelen ses dalgasina gore ekranda bir resim cizer. ici rahat etsn. kv i de salla gitsin
Eşim öğretmen , kayınvalidem öğretmen emeklisi insan cahil olacaksa okumak fayda etmiyor demek ki . Doktorum o kadar korktu ki günde 2 kere iki gün boyunca beni aradı . Türkiye’nin en iyi cerrahlarından birine beni danıştı . Bi de o kadar paradan uzak ki 3 kere gidiyorum sadece bi kere para alıyor . Ben de bu hasta halimle bu cahillerle uğraşıyorum . İnternette ultrason bebeğe zarar veriyormuş tutturdu. O da uzun süreli ayrıntılı ultrasonu kalbe tutmak ısı vermek zarar verebilir. Eşimden de çok soğudum ben hastalıkla uğraşıyorum bu şekilde muamele görmek beni çok soğuttu
TTubaaaa81BBerna9035
kızlar sizin yine kayinvalideler karışmış benim kayınvalidenin evlenmemiş emekli kızkardeşi tayinimizin çıktığı şehre karıştı düşünün insanlar şaka gibi ya, biz ne zorluklar çekiyoruz millet ne derdinde. En iyisi böyle tiplerden uzak durmak, durabilirsek.
TTubaaaa81BBerna9035
kızlar sizin yine kayinvalideler karışmış benim kayınvalidenin evlenmemiş emekli kızkardeşi tayinimizin çıktığı şehre karıştı düşünün insanlar şaka gibi ya, biz ne zorluklar çekiyoruz millet ne derdinde. En iyisi böyle tiplerden uzak durmak, durabilirsek.