2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar bugün ürolojiye randevum var böbreğim yine agrıyor acaba gitmişken bebeğimide gösterirler mi özledim ya normal muayenem 6 ağıstosta acildeki doktor bakmıştı ama göstermedi sadece ölçü aldı 480 gr 36,5 cm dedi Ne ara bu kadar MaşaAllah

Ben normal sabunu kullanırken başladı canım. Benimki kırmızı benekler değil. Deri altında küçük küçük şeyler sanki içinde su varmış gibi ama sert. O kremden sonra azaldı

Detaylı ultrasonu siyah beyaz şekilde yapıyorlar en son bitirmeden 4 boyutlu bakıp yüzünü görülebilecek en net şekilde fotoğrafını alıyorlar. Belki ilerleyen aylarda sana da 4 boyutlu bir foto verirler iyi olsunlar, sağlıklı olsunlar da görmesek de sabrederiz bir şekilde aslında

kızlar bebekler suan nerde kafası nerde ayakları nerde, henüz tekme hareket hissettim mi bilmiyorum hissedersem ayaklarının olduğu yerden olur herhalde

kızlar bebekler suan nerde kafası nerde ayakları nerde, henüz tekme hareket hissettim mi bilmiyorum hissedersem ayaklarının olduğu yerden olur herhalde
ben doktora sordum, aynen senin gibi merak ettim. Kafasi asagida kasiklara dogru, bacaklar yukaridaymis, karinda dik duruyormus yani. benimki kafa atiyor galiba asagida hissediyorum

ben doktora sordum, aynen senin gibi merak ettim. Kafasi asagida kasiklara dogru, bacaklar yukaridaymis, karinda dik duruyormus yani. benimki kafa atiyor galiba asagida hissediyorum
aaaa benimde kafa atıyor olabilir göbek deliğimin solunda az aşaiıda sanki hissediyorum ama daha emin değilim bebek mi yoksa ben kendimi dinlemekten mi öyle sanıyorum

Bebekler sabit durmuyor ki, sürekli dönüyorlar. Benimki en son ultrason esnasında bile sağdan sola döndü

Sabit değildir bence de. Ultrasonda bizimki sırt üstü yatarken baş aşağı döndü kafa aşağıya bacaklar yukarıya

Merhaba arkadaşlar nasılsınız . Ben çok sinirliyim bu kadar ağrı sızı stres içerinde . Ben kistlerimden dolayı bi kaç kere ultrasona girdim ya, benim g..lı kayınvalidem ultrason bebeği öldürür diye eşimi doldurmuş . Ben bebeğim be sağlığım için bu kadar çabalarken bi de bu sa..lar yüzünden strese giriyorum . Kisti olanların kistleri erirmiş . Güya doktorum diğer doktor para kazansın diye beni sevk etmiş . Allahım sen sabır ver

allah cahille sinamasin. sikma canini. ayrica ultrosonun bir ses dalgasi oldugunu baska bir sey yaymadgni soyle istersen esine.ultroson sdce ses dalgasi verir. sesin kemik ve etten yansimasi farkli oldugundan gelen ses dalgasina gore ekranda bir resim cizer. ici rahat etsn. kv i de salla gitsin

Eşim öğretmen , kayınvalidem öğretmen emeklisi insan cahil olacaksa okumak fayda etmiyor demek ki . Doktorum o kadar korktu ki günde 2 kere iki gün boyunca beni aradı . Türkiye’nin en iyi cerrahlarından birine beni danıştı . Bi de o kadar paradan uzak ki 3 kere gidiyorum sadece bi kere para alıyor . Ben de bu hasta halimle bu cahillerle uğraşıyorum . İnternette ultrason bebeğe zarar veriyormuş tutturdu. O da uzun süreli ayrıntılı ultrasonu kalbe tutmak ısı vermek zarar verebilir. Eşimden de çok soğudum ben hastalıkla uğraşıyorum bu şekilde muamele görmek beni çok soğuttu

Allah sana da yardım etsin canım . Bu kayınvalideler ne saçma kişilik ya

T Tubaaaa81 B Berna9035 kızlar sizin yine kayinvalideler karışmış benim kayınvalidenin evlenmemiş emekli kızkardeşi tayinimizin çıktığı şehre karıştı düşünün insanlar şaka gibi ya, biz ne zorluklar çekiyoruz millet ne derdinde. En iyisi böyle tiplerden uzak durmak, durabilirsek.

Seninki daha zor canım , Allah yardım etsin bize . Hem çok zor geçiyor gebelik bi de bunlarla uğraşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…