Kızlar ya şimdi baktim Net ten tetenoz aşısı olanlarin hep sonrasinda bebek hareketleri yavaşlamış.3 gün falan .hatta bu aşıyı sakın olmayın diyenler de olmuş.Ben oldum tabi aşıyı 2 gün önce.bu aşı hakkında bilgisi olan var mi
bana aşıyı yapmadılar 6 yıl önce oglumu dogurmuştum o zaman yapmışlardı ama bu hamileliğimde aşı yapılmadıgı halde bebenin hareketleri durdu resmen günde bi iki pıt baskada yokoysaki daha geçen hafta dışardan bile belli oluyordu
Evet ben ağladığımda karnım taş gibi oluyor. Zaten ağlarken hıçkırınca göbek hopluyor falan kasılması normal. Ay kıyamam minnoşlar nasıl geriliyor acaba içeride
Sen çok iyi yazıyorsun türkçeyi konuşurken de böyle mi canım?
Normalde sosyal medyada falan azeri kardeşlerimizin yorumlarını okurken görüyorum epey farklı
Sen çok iyi yazıyorsun türkçeyi konuşurken de böyle mi canım?
Normalde sosyal medyada falan azeri kardeşlerimizin yorumlarını okurken görüyorum epey farklı
Bende çok duygusalım bu günlerde. Kızım için sanki yetemiyorum falan diye düşünüp üzüyorum kendimi arada iniş çıkışlar oluyor. Sesimin tonu azıcık yükselse vicdan yapıyorum hiç kıyamıyorum eşim abarttiğimi söylüyor yeni bebek de gelicek diye sanırım böyle düşünüyorum. Allahım adaletli ve çocuklarını sevgi, saygı, merhametle büyüten ebeveynler olmayı nasib etsin
Bende çok duygusalım bu günlerde. Kızım için sanki yetemiyorum falan diye düşünüp üzüyorum kendimi arada iniş çıkışlar oluyor. Sesimin tonu azıcık yükselse vicdan yapıyorum hiç kıyamıyorum eşim abarttiğimi söylüyor yeni bebek de gelicek diye sanırım böyle düşünüyorum. Allahım adaletli ve çocuklarını sevgi, saygı, merhametle büyüten ebeveynler olmayı nasib etsin
sorma bu sabah dolmuşta işe gelirken ağlaya ağlaya geldim oğlum olmadan bi bayram esmer biraz kilolu benim kuzum nerde babasının elini tutmuş bayram namazına giden çocuk görsem aklıma geldi rabbim kimseyi ewladıyla sınamasın çok zor oglumun hasretini kızımda dindiricem
Günaydın güzel anneler. Bayramınız mübarek olsun. Rabbim kesenlerin kurbanlarını kabul etsin. Gelecek bayramda minişlerimiz sağlıkla kucağımızda olsun inşallah.
bana aşıyı yapmadılar 6 yıl önce oglumu dogurmuştum o zaman yapmışlardı ama bu hamileliğimde aşı yapılmadıgı halde bebenin hareketleri durdu resmen günde bi iki pıt baskada yokoysaki daha geçen hafta dışardan bile belli oluyordu
Canım benim de 6 yaş olcak insallah araları çocuklarımin ama tek doz yapılması gerekiyor dedi doktorum.arastirsigima göre de 5 yılı geçince tek doz oluyormuş.
Canım benim de 6 yaş olcak insallah araları çocuklarımin ama tek doz yapılması gerekiyor dedi doktorum.arastirsigima göre de 5 yılı geçince tek doz oluyormuş.