2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
bana aşıyı yapmadılar 6 yıl önce oglumu dogurmuştum o zaman yapmışlardı ama bu hamileliğimde aşı yapılmadıgı halde bebenin hareketleri durdu resmen günde bi iki pıt baskada yokoysaki daha geçen hafta dışardan bile belli oluyordu

Evet ben ağladığımda karnım taş gibi oluyor. Zaten ağlarken hıçkırınca göbek hopluyor falan kasılması normal. Ay kıyamam minnoşlar nasıl geriliyor acaba içeride
Dimi yaa kıyamam. Bazen kafama olmadık şeyler takabiliyorum ama gördüm ki aynı şey oluyor daha dikkatli olmaya çalışıcam inşallah

Valla diller yakın, medeniyyetler aynı, bayramlar gelenekler aynı ama yemekler çoook farklı canımcım
Sen çok iyi yazıyorsun türkçeyi konuşurken de böyle mi canım?
Normalde sosyal medyada falan azeri kardeşlerimizin yorumlarını okurken görüyorum epey farklı

Sen çok iyi yazıyorsun türkçeyi konuşurken de böyle mi canım?
Normalde sosyal medyada falan azeri kardeşlerimizin yorumlarını okurken görüyorum epey farklı
Konuşurken de öyle canım. Türk arkadaşlarım öyle diyor
Evet aslında farklı gibi durur ama aynı. dili bildikten sonra aaa aynıymış diceksin

Konuşurken de öyle canım. Türk arkadaşlarım öyle diyor
Evet aslında farklı gibi durur ama aynı. dili bildikten sonra aaa aynıymış diceksin
Kulağa hoş geliyor azerice ben seviyorum
Bir gelin alıcaz kısmetse burada yaşıyorlar ama oranın vatandaşı. O da çok sıcak kanlı sevecen bir kız

Bi duygusallık bi alınganlık var benimde üzerimde hamilelikten herhalde her şeyi kafama takıyorum
Bende çok duygusalım bu günlerde. Kızım için sanki yetemiyorum falan diye düşünüp üzüyorum kendimi arada iniş çıkışlar oluyor. Sesimin tonu azıcık yükselse vicdan yapıyorum hiç kıyamıyorum eşim abarttiğimi söylüyor yeni bebek de gelicek diye sanırım böyle düşünüyorum. Allahım adaletli ve çocuklarını sevgi, saygı, merhametle büyüten ebeveynler olmayı nasib etsin

Amin inşallah

sorma bu sabah dolmuşta işe gelirken ağlaya ağlaya geldim oğlum olmadan bi bayram esmer biraz kilolu benim kuzum nerde babasının elini tutmuş bayram namazına giden çocuk görsem aklıma geldi rabbim kimseyi ewladıyla sınamasın çok zor oglumun hasretini kızımda dindiricem

Canım benim de 6 yaş olcak insallah araları çocuklarımin ama tek doz yapılması gerekiyor dedi doktorum.arastirsigima göre de 5 yılı geçince tek doz oluyormuş.

Kulağa hoş geliyor azerice ben seviyorum
Bir gelin alıcaz kısmetse burada yaşıyorlar ama oranın vatandaşı. O da çok sıcak kanlı sevecen bir kız
Yaaa ne kadar güzel Allah mesut etsin inşaallah canım
İnşallah kısmet olur bir gün bebişleri de alır gelirsiniz

Canım benim de 6 yaş olcak insallah araları çocuklarımin ama tek doz yapılması gerekiyor dedi doktorum.arastirsigima göre de 5 yılı geçince tek doz oluyormuş.
hmmm belkide o yüzden yapılmadı ama allah korusun ilerde bi saglık sorunumuz çıkarsa bunlara hesap nası sorcaz sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…