2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Çok çok zor durumun gerçekten. Ne desem bilemiyorum. Her evladın yeri ayrıdır Allah kavuşturur inşallah sizi

Kuzenimin eşi canım. Belli mi olur belki bir gün
İyi canım çok uzak değilmiş. İnşallah canım bu virüs falan bitsin de hele. Hesaplı bir tatil olur gelirseniz. Ben 2 kere Türkiyede bulundum. Yine gidecektik arabayla Trabzona (oraya hiç gitmedim eşim çoook gitmiş söz vermişti seni de götürecem diye) ama bu virüs falan herşeyi engelledi kaldık öyle inşallah bebiş gelsin azcık büyüsün inşallah gideriz nasipse

Bana da sağlık ocağı tek doz dedi. Eylül’de yapılacakmış
Zamanı farklı bak 22. Haftada yaptılar bir tanidigima 24 te neye göre değişiyor acaba.ama bence tetenoz aşısı bebeği etkiliyor.hareketleri gerçekten yavaşladı kuzumun. Bugün daha normale döndü .yaptirmasaydim ne olurdu diye dusunmedim değil valla.ama doktor da yapıyor deyince işte mecbur yaptirdim

Hayırlı bayramlar herkese inşallah seneye yavrularımız kucagimiza kutlarız bayramları ❤

Ben daha tetanos aşısı olmadım haftaya olcam inşallah, sadece paslı metalden değil daha çok topraktan açık yara olduğunda bile bulasiyomus ve yenidoğan tetanosu ciddi sakatlık ve ölüm riski taşıyormuş. Cok kararsizdim ama olmaya karar verdim okuduklarından sonra.

allahm bugun 3 oldu kusuyorum kafayi yicem
Canım niye? Geçen gün ben de mideyi bozmuştum kusucaktım nerdeyse ama zor kusan biriyim olmadı mide ağrısıyla kaldım. Doktorum papatya çayı önerdi içtim kendime geldim. Benimki meyve salatası yapıp yediydim ondan olmuştu. Senin niye canım? Doktorunu aradın mı?

yok ya benm et kokusundan. dunyam karardi tobe yarabbim

İnşallah canım
memleket görmek çok güzel ben arabaylar geze geze dolaşmayı çok seviyorum ama bu sene nasip olmadı. İnşallah gelecek yaza

Bana eylül dedikleri için doktoruma sormadım. Gerek görmezse yaptırmam

Ay canım benim. Balkona çık hava al derin nefes al canım. Geçti mi nasıl durumun?
su saat oldu kusma sayim 5 e cikti. kurbanmi beni kesti benmi onu blmiorm bide isin komik yani ben elimi bile surmedim evdeki kokudan mahvoldum tansiyonlarmmi dusmedi neler neler esim ve anneler yapti etleri. ama ben yoruldm resmen

Canım oğlunu alma durumun yok mu? Yasal olarak o yaşta sana verilmiyor mu çocuk? Keşke bir yolu olsa da evladın yanında olsaydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…