2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım ben de kamudayim, 24+0 da gidip rapor gibi birşey alacağım.

iyi bayramlar herkese
birkaç günden beri kasık ağrısı çekiyorum. İlk bebeğimde yoktu diye hatırlıyorum. Acaba normal mi?

Canım oğlunu alma durumun yok mu? Yasal olarak o yaşta sana verilmiyor mu çocuk? Keşke bir yolu olsa da evladın yanında olsaydi
keske bunu en çpk ben isterdim ama oğlum babasına çok düşkün kendi istiyo babada kalmayı babannesi dedesi çok düşkün bilmiyorum ki 1000 km war çok ızak sürekli gidip gelemiyorumda acısını yaşıyorum sürekli ya Allaha isyan gibi gelmesin karnımdaki erkek olsaydı belki daha iyi olurdu ama rabbim kız nasip etti çok şükür bakalım nası olcak

İnşallah canım
memleket görmek çok güzel ben arabaylar geze geze dolaşmayı çok seviyorum ama bu sene nasip olmadı. İnşallah gelecek yaza
Benim kocam minik bebişle gezmelere karşı. O yüzden benimki en az 2 sene sonraya inşallah bebişimiz sağ salim gelsin de inşallah

su saat oldu kusma sayim 5 e cikti. kurbanmi beni kesti benmi onu blmiorm bide isin komik yani ben elimi bile surmedim evdeki kokudan mahvoldum tansiyonlarmmi dusmedi neler neler esim ve anneler yapti etleri. ama ben yoruldm resmen
Canım benim yaa çok geçmiş olsun. Bizde kp yapar ama ciğer falan ben temizledim yemek yapmak için, o zaman benim de midem kalktı ama çabuk geçti.
Bugün nasılsın canım?

Hayırlı bayramlar biraz geç oldu ama dün telaşeli bişeydi ben uğraşmasamda et kokusu beni mafetti

su saat oldu kusma sayim 5 e cikti. kurbanmi beni kesti benmi onu blmiorm bide isin komik yani ben elimi bile surmedim evdeki kokudan mahvoldum tansiyonlarmmi dusmedi neler neler esim ve anneler yapti etleri. ama ben yoruldm resmen
yazık wala kıyamam yaa

Canım ben de kamudayim, 24+0 da gidip rapor gibi birşey alacağım.
ben özel sektördeyim bize çıkmadı o yasa aaaah aaahhhh şimdi bişe sorcam hani izne çıkıyorsunuz ya aydan aya dewlet maaşınızo yatırcak mı yoksa hiç para almayıpta izinler bittikten sonra mı toptan para alcanız o da dogum parası yerinemi geçicek

doktoruna danış istersen bi şimdi nasılsım canım
Bayram öncesi tatile gitti diye çok rahatsız etmek istemedim kaldı ki4 ağustosta detaylı ultrason var.
gün içinde ara ara oluyor. Bazen uzun sürüyor bazen vurup geçiyor. Belli olmuyor hiç. Mesela bugün daha iyi gibiyim

Yorulduysan yada üşüttüysen de oluyo benim de öyleydi hatta allah korusun ben doğum sancımı DİE bile düşünmüştüm ama üşüttüğüm için olmuştu ayaklarına beline dikkat etmeye çalış ne kadar sıcaklasakta maalesef en ufak bi esinti şuanda bizi etkiliyor

Canım çocuk kimle daha çok zaman geçirirse ona düşkün olur.babanin yanında olunca öyle olmuştur bence.cok uzakmis gerçekten.Ama anneye veriliyor o yaştaki çocuk.bu arada ben karnındaki bebeğin kız olmasına daha çok sevindim.ama oğlunun yerini de hiç bir şey dolduramaz.Aslinda ugrassan alırsın çocuğu ama sizin için ve evlatların için en iyisi hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun inşallah

Birde benim 17 aylık oğlum var. Acaba diyorum çok mu kucağıma alıyorum ediyorum. Belki de ondandır.

Normal maaşımızı alacağız canım. Özelde doğum parası var bizde yok maaşlarımız onun yerine geçiyor.

Merhaba kızlar umarım herkes iyidir.bu ara çok psikolojim bozuk.cevremdeki herkes covid oluyo tek tek.hamile olduğum için çok korkuyorum.burda bir arkadaşımız vardı oldu geçirdi dite hatırlıyorum.azicik boğazım ağrısa odum kopuyor.. aklıma hep kötü şeyler geliyor.bu psikoloji beni mahvetti

Ağlayıp üzüldüğün zaman da bebek hisseder diyorlar ben bugün çok ağladım inşallah çok sıkıntı vermiyoruzdur bebişlere içerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…