Canım benim yaa çok geçmiş olsun. Bizde kp yapar ama ciğer falan ben temizledim yemek yapmak için, o zaman benim de midem kalktı ama çabuk geçti.
Bugün nasılsın canım?
canm kasik agrin neye benziyor zonklama gibimi. ben burda cok cektim o agridan. sonra doktor idrarina bakalm dedi. enfeksiyon cikti. 1 hafta antibiyotik kullandm. hamilelikte cok oluyormus istersen baktir. bana da burdaki kizlar aklima sokmustu baktir diye ole baktirmistm
Bayram öncesi tatile gitti diye çok rahatsız etmek istemedim kaldı ki4 ağustosta detaylı ultrason var.
gün içinde ara ara oluyor. Bazen uzun sürüyor bazen vurup geçiyor. Belli olmuyor hiç. Mesela bugün daha iyi gibiyim
Canım çocuk kimle daha çok zaman geçirirse ona düşkün olur.babanin yanında olunca öyle olmuştur bence.cok uzakmis gerçekten.Ama anneye veriliyor o yaştaki çocuk.bu arada ben karnındaki bebeğin kız olmasına daha çok sevindim.ama oğlunun yerini de hiç bir şey dolduramaz.Aslinda ugrassan alırsın çocuğu ama sizin için ve evlatların için en iyisi hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun inşallah
canım ben sadece kendimi düşünsem oğlumu çoktan yanıma almıştım ama oğlum akıllı bi çocuktur anne ben mahkemede babamı istiyorum dicem dedi bende oglum mahlemeye gerek yok sen babanı istiyosan bana söylemen yeterli dedim bencilliğim için onun huzurunu bozmak istemedim allah war çok iyi bakılıyo ama işte anne yüreği heo yanıyo pamuklara sarıo baksalar bile benim içim hep yanıcak
oğluma pantolom tişört giydirirdim tamamdı ama kızı oyuncak gibi süslücem sağ salim dogunca arada kombinde yaparız ana kız nasıl peki kız çocugınun anneye düşkünlüğü falan sewgisi
Merhaba, bakanligin genelgesinde hamilelere idari izin bayramdan sonra bitiyor. Uzatildigina dair bir yazi ben bulamadim. Acaba 24. Haftadan sonra izin konusu devam edecek mi bilginiz var mi?
Merhaba, bakanligin genelgesinde hamilelere idari izin bayramdan sonra bitiyor. Uzatildigina dair bir yazi ben bulamadim. Acaba 24. Haftadan sonra izin konusu devam edecek mi bilginiz var mi?
Öyle bir süre verilmedi canım bayramdan önce dr a gittim idari personelle görüştüm öyle iptal gibi birsey demediler senin yazını okuyunca Google’dan baktım yine öyle bayram sonu iptal gibi birsey okumadım
En az 2 yaşı olsun diyor eşim. Çünki küçücük bebişle seyahat hem anneye zor hem bebişe zor diye düşünüyor. Bence de haklı. Ben de zevk alamam öyle gezmekten. Aklım bebişte kalır hep
ya kızlar tee kasıklarımın aşağısında iç bacakların yukarılarında bi yerim acıyo nere oluyo bilmiyorum ama yürümemi bile engelliyo oglumdada 7 aylıkken baslamıstı çözüm bulunamamıstı bundada şimdiden basladı yürüyemiyorum içerde biyer acıyo ama neresi bı ya