2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
iyi bayramlar herkese ♥
birkaç günden beri kasık ağrısı çekiyorum. İlk bebeğimde yoktu diye hatırlıyorum. Acaba normal mi?
canm kasik agrin neye benziyor zonklama gibimi. ben burda cok cektim o agridan. sonra doktor idrarina bakalm dedi. enfeksiyon cikti. 1 hafta antibiyotik kullandm. hamilelikte cok oluyormus istersen baktir. bana da burdaki kizlar aklima sokmustu baktir diye ole baktirmistm

alla alla ilk aylarda adet agrısı gibi normal oluyodu da bu ayları bilmiyorum canım allah korusun meleklerimizi

Ağlayıp üzüldüğün zaman da bebek hisseder diyorlar ben bugün çok ağladım inşallah çok sıkıntı vermiyoruzdur bebişlere içerde
ewet dün gece bende çok agladım ama kızımın masallahı wardı üzülme der gibi hissettiriyodu kendını

canım ben sadece kendimi düşünsem oğlumu çoktan yanıma almıştım ama oğlum akıllı bi çocuktur anne ben mahkemede babamı istiyorum dicem dedi bende oglum mahlemeye gerek yok sen babanı istiyosan bana söylemen yeterli dedim bencilliğim için onun huzurunu bozmak istemedim allah war çok iyi bakılıyo ama işte anne yüreği heo yanıyo pamuklara sarıo baksalar bile benim içim hep yanıcak

Herşey yakışıyor valla canım. Öyle de giydirdim salaş da giydirdim yazın zıbın tarzı tek parça tulumlar oluyor onlardan çok girdirdim
oğluma pantolom tişört giydirirdim tamamdı ama kızı oyuncak gibi süslücem sağ salim dogunca arada kombinde yaparız ana kız nasıl peki kız çocugınun anneye düşkünlüğü falan sewgisi

Canım ben de kamudayim, 24+0 da gidip rapor gibi birşey alacağım.
Merhaba, bakanligin genelgesinde hamilelere idari izin bayramdan sonra bitiyor. Uzatildigina dair bir yazi ben bulamadim. Acaba 24. Haftadan sonra izin konusu devam edecek mi bilginiz var mi?

Kasık agrisi gibi agri bende de oluyor enfeksiyonum da cikmadi ama kist vardi benim yumurtaligimda o olabilir diye dusunuyorum

Merhaba, bakanligin genelgesinde hamilelere idari izin bayramdan sonra bitiyor. Uzatildigina dair bir yazi ben bulamadim. Acaba 24. Haftadan sonra izin konusu devam edecek mi bilginiz var mi?
Öyle bir süre verilmedi canım bayramdan önce dr a gittim idari personelle görüştüm öyle iptal gibi birsey demediler senin yazını okuyunca Google’dan baktım yine öyle bayram sonu iptal gibi birsey okumadım

Yaa bebekle gezmek de çok güzel kızımla da hep gezdik
En az 2 yaşı olsun diyor eşim. Çünki küçücük bebişle seyahat hem anneye zor hem bebişe zor diye düşünüyor. Bence de haklı. Ben de zevk alamam öyle gezmekten. Aklım bebişte kalır hep

ya kızlar tee kasıklarımın aşağısında iç bacakların yukarılarında bi yerim acıyo nere oluyo bilmiyorum ama yürümemi bile engelliyo oglumdada 7 aylıkken baslamıstı çözüm bulunamamıstı bundada şimdiden basladı yürüyemiyorum içerde biyer acıyo ama neresi bı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…