2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295

Bu genelge 2 haziranda cikmisti, yazida 8 haftaligina uzatma deniliyordu, 8 hafta bayram sonu bitiyor. Google a kronik hastalik 8 hafta idari izin dersen cikiyor.

Benim de yürüdüğümde ağrı oluyor sanırım aynı yer çok ilginç ya neden olur acaba

Yanı ne oldu kızlar şimdi kafam karıştı.vende öğretmenim merak ediyorum doğrusu.24. Haftada izin var mı yok mu
Var var. 24e girince doktordan durum bildirir raporu falan alacagiz sanırım ve izne çıkacağız. 32ye kadar izinli. 32den sonra istersek çalışabilir raporu alip son 3 haftaya kadar çalışabiliriz. Istemezsek dogum iznine baslayabiliriz

Ah o küçücük yaşında nasıl söylemiş öyle maşallah oğluna.orada mutlu o zaman babasinda kalmak istiyorsa oy de bakıliyorsa için rahat etsin hiç yanmasın canım iyi olduğunu bil yeter kızınla hiç ayrılmayın inşallah

Google a idari izin 8 hafta uzatildi yazin cikiyor. İzinler 2 hazirandaki genelge ile verilmisti, 8 hafta doldu. Acaba uzatacaklar mi ben de beklemedeyim, henuz bakanliktan bir duyuru yok.
Siz bence yanlış yorumlamışsınız. 8 hafta uzatıldı derken 32den 24e çekildi, 8 hafta daha gebelik izni uzatıldı demek istiyor yazıda :)

Siz bence yanlış yorumlamışsınız. 8 hafta uzatıldı derken 32den 24e çekildi, 8 hafta daha gebelik izni uzatıldı demek istiyor yazıda :)

İykide yazmisim ben oyle anlamamistim, normale gecisle birlikte bitecek sandim, gelecek hafta 24. Haftam oluyor ozaman ben de basvurabilirim. Tesekkurler

En az 2 yaşı olsun diyor eşim. Çünki küçücük bebişle seyahat hem anneye zor hem bebişe zor diye düşünüyor. Bence de haklı. Ben de zevk alamam öyle gezmekten. Aklım bebişte kalır hep
Ayaklanıp gezmeye başlayınca daha zor oluyor canım peşinden koşuyorsun hep. Belki bebekten bebeğe değişir ama ben seviyorum. Biraz yoruluyorsun ama bebekli hayata geçince genel anlamda yoğunluk başlıyor zaten insanın hayatında

oğluma pantolom tişört giydirirdim tamamdı ama kızı oyuncak gibi süslücem sağ salim dogunca arada kombinde yaparız ana kız nasıl peki kız çocugınun anneye düşkünlüğü falan sewgisi
Benim kızımla aram çok iyi maşallah diyim annenin çocukla kurduğu iletişime bağlı olduğunu düşünüyorum. Kızlar babaya düşkün olur derler ama bizde öyle olmadı. Ben babasına düşkün olsun da isterim zaten bu ara babaya da yakın. Geçen eşim bana sen benim ilk aşkımsın dedi kızım hemen kızdı hayır bir kere ben senin ilk aşkımın diye araya girdi çok hoşuma gitti.

Erken başlamış canım doktora sor sen yine de olumsuz bir durum olmasın.

Bu genelge 2 haziranda cikmisti, yazida 8 haftaligina uzatma deniliyordu, 8 hafta bayram sonu bitiyor. Google a kronik hastalik 8 hafta idari izin dersen cikiyor.
8 haftadan kasıt 24+8:32 olması isteyen 32 de tekrar işe dönüp geri kalan haftalarını doğum sonrasına aktarabilir

Benimde sol bacağın kasığa doğru olan iç baldır gibi magnezyumla hafifledi kas ağrısı olabilir oradaki kaslar
Ben magnezyum kullanıyorken de oluyor canım fark etmiyor. Biraz yüriyim hemen sanki afedersin saatlerce ilişki yaşamış gibi genital bölgem dahil ağrı oluyor.

İnşallah geçelim sağ salim de görelim o duyguyu canım

İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Nasıl gidiyor bayram?
Ben bişey soracaktım. Göbek iğnesi vuran arkadaşlar, iğneyi hala göbekten mi yapıyorsunuz yoksa bacağa geçtiniz mi? Bebek artık göbek deliği hizasına geldi ya, eşim korkuyor yalnışlıkla keseye felan denk gelir diyor. Ne dediysem dinletemedim. Sizler nasıl yapıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…