Öyle bir süre verilmedi canım bayramdan önce dr a gittim idari personelle görüştüm öyle iptal gibi birsey demediler senin yazını okuyunca Google’dan baktım yine öyle bayram sonu iptal gibi birsey okumadım
Bu genelge 2 haziranda cikmisti, yazida 8 haftaligina uzatma deniliyordu, 8 hafta bayram sonu bitiyor. Google a kronik hastalik 8 hafta idari izin dersen cikiyor.
ya kızlar tee kasıklarımın aşağısında iç bacakların yukarılarında bi yerim acıyo nere oluyo bilmiyorum ama yürümemi bile engelliyo oglumdada 7 aylıkken baslamıstı çözüm bulunamamıstı bundada şimdiden basladı yürüyemiyorum içerde biyer acıyo ama neresi bı ya
Google a idari izin 8 hafta uzatildi yazin cikiyor. İzinler 2 hazirandaki genelge ile verilmisti, 8 hafta doldu. Acaba uzatacaklar mi ben de beklemedeyim, henuz bakanliktan bir duyuru yok.
Google a idari izin 8 hafta uzatildi yazin cikiyor. İzinler 2 hazirandaki genelge ile verilmisti, 8 hafta doldu. Acaba uzatacaklar mi ben de beklemedeyim, henuz bakanliktan bir duyuru yok.
Var var. 24e girince doktordan durum bildirir raporu falan alacagiz sanırım ve izne çıkacağız. 32ye kadar izinli. 32den sonra istersek çalışabilir raporu alip son 3 haftaya kadar çalışabiliriz. Istemezsek dogum iznine baslayabiliriz
canım ben sadece kendimi düşünsem oğlumu çoktan yanıma almıştım ama oğlum akıllı bi çocuktur anne ben mahkemede babamı istiyorum dicem dedi bende oglum mahlemeye gerek yok sen babanı istiyosan bana söylemen yeterli dedim bencilliğim için onun huzurunu bozmak istemedim allah war çok iyi bakılıyo ama işte anne yüreği heo yanıyo pamuklara sarıo baksalar bile benim içim hep yanıcak
Ah o küçücük yaşında nasıl söylemiş öyle maşallah oğluna.orada mutlu o zaman babasinda kalmak istiyorsa oy de bakıliyorsa için rahat etsin hiç yanmasın canım iyi olduğunu bil yeter kızınla hiç ayrılmayın inşallah
İykide yazmisim ben oyle anlamamistim, normale gecisle birlikte bitecek sandim, gelecek hafta 24. Haftam oluyor ozaman ben de basvurabilirim. Tesekkurler
En az 2 yaşı olsun diyor eşim. Çünki küçücük bebişle seyahat hem anneye zor hem bebişe zor diye düşünüyor. Bence de haklı. Ben de zevk alamam öyle gezmekten. Aklım bebişte kalır hep
Ayaklanıp gezmeye başlayınca daha zor oluyor canım peşinden koşuyorsun hep. Belki bebekten bebeğe değişir ama ben seviyorum. Biraz yoruluyorsun ama bebekli hayata geçince genel anlamda yoğunluk başlıyor zaten insanın hayatında
oğluma pantolom tişört giydirirdim tamamdı ama kızı oyuncak gibi süslücem sağ salim dogunca arada kombinde yaparız ana kız nasıl peki kız çocugınun anneye düşkünlüğü falan sewgisi
Benim kızımla aram çok iyi maşallah diyim annenin çocukla kurduğu iletişime bağlı olduğunu düşünüyorum. Kızlar babaya düşkün olur derler ama bizde öyle olmadı. Ben babasına düşkün olsun da isterim zaten bu ara babaya da yakın. Geçen eşim bana sen benim ilk aşkımsın dedi kızım hemen kızdı hayır bir kere ben senin ilk aşkımın diye araya girdi çok hoşuma gitti.
ya kızlar tee kasıklarımın aşağısında iç bacakların yukarılarında bi yerim acıyo nere oluyo bilmiyorum ama yürümemi bile engelliyo oglumdada 7 aylıkken baslamıstı çözüm bulunamamıstı bundada şimdiden basladı yürüyemiyorum içerde biyer acıyo ama neresi bı ya
İykide yazmisim ben oyle anlamamistim, normale gecisle birlikte bitecek sandim, gelecek hafta 24. Haftam oluyor ozaman ben de basvurabilirim. Tesekkurler
Bu genelge 2 haziranda cikmisti, yazida 8 haftaligina uzatma deniliyordu, 8 hafta bayram sonu bitiyor. Google a kronik hastalik 8 hafta idari izin dersen cikiyor.
Ben magnezyum kullanıyorken de oluyor canım fark etmiyor. Biraz yüriyim hemen sanki afedersin saatlerce ilişki yaşamış gibi genital bölgem dahil ağrı oluyor.
Ayaklanıp gezmeye başlayınca daha zor oluyor canım peşinden koşuyorsun hep. Belki bebekten bebeğe değişir ama ben seviyorum. Biraz yoruluyorsun ama bebekli hayata geçince genel anlamda yoğunluk başlıyor zaten insanın hayatında
İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Nasıl gidiyor bayram?
Ben bişey soracaktım. Göbek iğnesi vuran arkadaşlar, iğneyi hala göbekten mi yapıyorsunuz yoksa bacağa geçtiniz mi? Bebek artık göbek deliği hizasına geldi ya, eşim korkuyor yalnışlıkla keseye felan denk gelir diyor. Ne dediysem dinletemedim. Sizler nasıl yapıyorsunuz?