2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar size birşey sormak istiyorum.
Hani yumurtlama günlerimizde böyle afedersiniz yumurta akı gibi bir sıkıntımız olur hani.
Bende o akıntı bazen hafif kanlı geliyor.
Bugünde kan vardı içinde.
Size Bu oluyormu hiç

Kan olması bende hiç olmadı ama koyu şekilde arada bir oluyor aynı akıntı beyaz renkte

Endişelenmeye başladım kızlar.
Böyle hafif kan geldi.
Katı.
Ama çok az hafif.
Doktoruna msj at yada ara Bi sor canım için rahat etsin ama sakin ol küçücük kan gelmesi seni korkutmasın daha büyük kanamalar yaşayanlarda bile bir çözümü oluyor herşey yolundadır inşallah stres yapıp kendini de bebegi de daha çok etkileme

O iğneler deri altına gidiyor , keseye gelmesine imkan yok
Ben de eşime öyle dedim ama kuşkuya düşürdü beni. Doktora sor diyor ama zırt pırt aradım şimdi bunun için rahatsız etmeyim kadını bayram bayram. O yüzden size sorayım dedim. Bebiş de tam oraları tekmeliyor kafam karıştı

Bazen oluyor diyorsun. Ne kadar sıklıkta oldu? Olduğunda ağrın oldu mu? Ve bunu doktoruna sormadın mı?

korkmayın ben bunu burda okumuştum , doktoru öyle söylemiş

Bazen oluyor diyorsun. Ne kadar sıklıkta oldu? Olduğunda ağrın oldu mu? Ve bunu doktoruna sormadın mı?
Doktorum tatilde.
Gecen oldu çok az gördüm akıntıda.
Birde bugün.
Ama bugün Katı idi hafif böyle az ama.
Rahmimden soğuk almışım gibi bir ağrı vardı. basınç böyle.
Şimdi de az var rahmimde ağrı

korkmayın ben bunu burda okumuştum , doktoru öyle söylemiş
Çok sağol canım benim. Ben de aslında geçen bi arkadaşım sordu, yok o iğnenin ucu zaten 1 sm, tam da sokmuyorsun yarım santim giriyor deri altına. Keseye ulaşması zor falan demiştim. Ama insanın aklına kuşku düştü mü mantıklı açıklamalar bile rahatlatmıyor insanı ama doktor söylemişse rahatlayabilirim. Randevuma daha var çünkü, gidince sorayım diyorum

İnşaallah canım yaa.
Salı günü randevum var.
İnşaallah birşey yoktur inşaallah.

Yat bugün yarın da çok ayakta durmamaya çalış. Neyseki randevun yakın. İnşallah herşey yolundadır canım. Ayaklarını yüksekte tut yastık koy ayaklarının altına. Gerekmedikçe kalkma. Paniklik bi durum yok çok şükür. Ama ağrı ve akıntıyı arttırmamak adına dinlenmen lazım canım.
İlişki yaşıyormusunuz? Ondan da olabiliyor bazen böyle lekelenmeler

Evet canım gece ilişki oldu.
Bende biraz düşündüm o ihtimali

Evet canım gece ilişki oldu.
Bende biraz düşündüm o ihtimali
Ya o zaman kesin ondan olmuştur. Basınç hissi de lekelenme de. Bence rahatlayabilirsin salıya kadar. korkulacak bişey yok gibi duruyor. Ama ağrının ve lekelenmenin artmaması için yatman dinlenmen lazım. Doktorun bi süreliğine ilişkiyi yasaklayacaktır büyük ihtimalle.

Seni anlıyorum canım ben de gebelikte olduğumdan çok daha fazla pimpirikliyim

Rabbim senden razı olsun canım. İçimi çok rahatlattın.
Rabbim evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…