- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.633
- 108
Canım doktor bilir tabi ama ablam bana yaptırma saglıklı beslenmen yeterli şekerli şeylerden uzak durmaya çalış dedi kedisi 3 çocugunda da yaptırmamış zaten şekerin yükselse hissedersin dedi bide ben elimden geldigi kadar saglıklı besleniyorum onun için de yaptırmamam gerektiğini düşünüyor bende yaptırmicam çevremde 3 kişiden 2 si yaptırmadım dedi bananasilsiniz kizlar. dr beni bir sonraki randevuya seker yuklemesini yaptir oyle gel dedi. seker yuklemesi hakknda ne dusunuyorsunuz
Canım gebelıkte kırmızı kan her zaman risktir . Bence salıyı dahi bekleme hemen bi acile gitmelisin . Erkenden önlem almakta fayda var . Benım kahve akıntım olmustu gittim yatısa aldılar benı ilaclar serumlar ıgneler bir bucuk hafta yattım plesentanın arka kısmında kanama varmıs . Senın durumun acil de olablr olmayadabulır ama gorunmen lazm kesınlıkle . Doktorunun numarası yokmu arayıp sorsan ?Endişelenmeye başladım kızlar.
Böyle hafif kan geldi.
Katı.
Ama çok az hafif.
Ilk hamileligimde 9 ay boyunca göbekten yaptım igneyi canim bisey olmuyor korkmaİyi akşamlar kızlar nasılsınız? Nasıl gidiyor bayram?
Ben bişey soracaktım. Göbek iğnesi vuran arkadaşlar, iğneyi hala göbekten mi yapıyorsunuz yoksa bacağa geçtiniz mi? Bebek artık göbek deliği hizasına geldi ya, eşim korkuyor yalnışlıkla keseye felan denk gelir diyor. Ne dediysem dinletemedim. Sizler nasıl yapıyorsunuz?
Ben hiç pimpirikli değildim canım gebelikten oldu VallaSeni anlıyorum canım ben de gebelikte olduğumdan çok daha fazla pimpirikliyim
Cümlemizden canım. Ama bak tekrar diyorum için rahatladı diye kendini yoracak şeyler yapma en azından salıya kadar dikkat et sonra doktorun zaten sana gereğini söyler canım.Rabbim senden razı olsun canım. İçimi çok rahatlattın.
Rabbim evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Yine kp meselesi mi canım?İyiyim çok şükür sen nasılsın tatildeyiz geziyoruz bayram başta kötü başladı benim için ama eşim sagolsun şimdi keyfim yerinde daha iyiyim ogluşumuza bugün ilk hediyesini aldık ❤❤
Canım peki zorlanmadın mı? Benim son zamanlar çok morarıyor. Derim sanki sertleşiyor iğne zor batıyor bazen iğneyi çıkardıktan sonra kan da çıkıyorIlk hamileligimde 9 ay boyunca göbekten yaptım igneyi canim bisey olmuyor korkma
İnşallah canımİnşallah geçelim sağ salim de görelim o duyguyu canım
Zor oluyodu biraz ama yapıyordum yine iki parmagımla deriyi sıkıstırmak biraz zorluyodu ama oluyodu yinede bazende bebek teknesi yiyordumCanım peki zorlanmadın mı? Benim son zamanlar çok morarıyor. Derim sanki sertleşiyor iğne zor batıyor bazen iğneyi çıkardıktan sonra kan da çıkıyor
Hiç olmadı mutlaka doktora danış cnmKızlar size birşey sormak istiyorum.
Hani yumurtlama günlerimizde böyle afedersiniz yumurta akı gibi bir sıkıntımız olur hani.
Bende o akıntı bazen hafif kanlı geliyor.
Bugünde kan vardı içinde.
Size Bu oluyormu hiç
Bende hala göbekten yapıyorum kızımda da hep göbekten yapmıştım ama bazı günler karnım taş gibi oluyor o zaman koldan eşim yapıyor iğnenin çoçuğa ulaşması gibi birsey olamaz korkma sezeryanda karnımızı 7 kat açacaklar bebeğe daha çoook varİyi akşamlar kızlar nasılsınız? Nasıl gidiyor bayram?
Ben bişey soracaktım. Göbek iğnesi vuran arkadaşlar, iğneyi hala göbekten mi yapıyorsunuz yoksa bacağa geçtiniz mi? Bebek artık göbek deliği hizasına geldi ya, eşim korkuyor yalnışlıkla keseye felan denk gelir diyor. Ne dediysem dinletemedim. Sizler nasıl yapıyorsunuz?
amin canım inşallah ya bebekken de çok akıllıydı 6 yasında suan ama benden olgun bi çocuk öyle söylim yinede nolursa olsun babannesiden allah razı olsun iyi bakıyo allah war hakkını inkar edemem ne kadar acıymıs ewladın yarası yaAh o küçücük yaşında nasıl söylemiş öyle maşallah oğluna.orada mutlu o zaman babasinda kalmak istiyorsa oy de bakıliyorsa için rahat etsin hiç yanmasın canım iyi olduğunu bil yeter kızınla hiç ayrılmayın inşallah
Ben bayram öncesi yaptırdım gebelikte gizli şeker ve gebelik sonrası diyabet çok önemli dr um üns hastanesinde perinatoloji profersoru mutlaka gerekli diyip istiyor aynı şekilde sağlık ocağındaki hemşiredenasilsiniz kizlar. dr beni bir sonraki randevuya seker yuklemesini yaptir oyle gel dedi. seker yuklemesi hakknda ne dusunuyorsunuz
Normal adet gününde geliyorsa normal diye biliyorum yine de ağrın sızın varsa dr a sor bi istERsenKızlar size birşey sormak istiyorum.
Hani yumurtlama günlerimizde böyle afedersiniz yumurta akı gibi bir sıkıntımız olur hani.
Size Bu oluyormu hiç
Valla korkuttun beni bir anİykide yazmisim ben oyle anlamamistim, normale gecisle birlikte bitecek sandim, gelecek hafta 24. Haftam oluyor ozaman ben de basvurabilirim. Tesekkurler
way maşallah ya eşim geçenlerde karnımı sewiyodu sana kurban olurum kızım benim dmeez mi çekildim kenara şu kelimeyi bi kerede benim için kullan kalkıp çocugun için kullanıyosun diye trip attım ama sonra halime ikimizde güldük kendi ewladımı kıskanmısım farkında deilimBenim kızımla aram çok iyi maşallah diyim annenin çocukla kurduğu iletişime bağlı olduğunu düşünüyorum. Kızlar babaya düşkün olur derler ama bizde öyle olmadı. Ben babasına düşkün olsun da isterim zaten bu ara babaya da yakın. Geçen eşim bana sen benim ilk aşkımsın dedi kızım hemen kızdı hayır bir kere ben senin ilk aşkımın diye araya girdiçok hoşuma gitti.
ne ağrısı oluyo ki bu afedersein şeyime çok yakın yerler kenarları diyebilirim bütün gün pişik olmyş gibi bacak ayrık yürüyorum taa içerlerde biyerler acıyoErken başlamış canım doktora sor sen yine de olumsuz bir durum olmasın.
yok canım doktoruna danış derimKızlar size birşey sormak istiyorum.
Size Bu oluyormu hiç
ben oğlumda yaptırdım sınırda çıktı dedi dpktor ama hiç bi önlem alınmadı o yızden bunda yaptırmıcamCanım doktor bilir tabi ama ablam bana yaptırma saglıklı beslenmen yeterli şekerli şeylerden uzak durmaya çalış dedi kedisi 3 çocugunda da yaptırmamış zaten şekerin yükselse hissedersin dedi bide ben elimden geldigi kadar saglıklı besleniyorum onun için de yaptırmamam gerektiğini düşünüyor bende yaptırmicam çevremde 3 kişiden 2 si yaptırmadım dedi bana
Ben eskiden sıkıştırmadan yapıyordum ve hiç morarma yoktu yaptığım önceki günki iğnenin bile yerini zor buluyordum ama bi kere sıkıştırarak yaptım yanlışlıkla. Sonra öyle devam ettim şimdi eskisi gibi yapamaz oldumZor oluyodu biraz ama yapıyordum yine iki parmagımla deriyi sıkıstırmak biraz zorluyodu ama oluyodu yinede bazende bebek teknesi yiyordumbu ara benimde kan geliyo igneyi yaptiktan sonra normal canim 9 ay boyunca morarmalar gecmiyecek malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?