Bende hala göbekten yapıyorum kızımda da hep göbekten yapmıştım ama bazı günler karnım taş gibi oluyor o zaman koldan eşim yapıyor iğnenin çoçuğa ulaşması gibi birsey olamaz korkma sezeryanda karnımızı 7 kat açacaklar bebeğe daha çoook var
Aynı haftalarda değiliz ama bende de var o akıntı ve hafif koku. Haftama uygun videolara bakıyorum orda doktor bu aralar akıntıların yoğunlaşacak diyor. Sanırım normal.Selam kizlar, su ara akintilar artiyor sanirim. Son bir haftadir normal beyaz akinti yanisira seffaf su gibi biraz islaklik da oluyor ic camasirinda, ag kisminin yarisi kadar. Sizde de oluyor mu normal mi, amniyon sivisi olmasindan endise ediyorum. Hafif bir koku var gibi de.
Yedi kat diye biliyorum ben ince ince 7 zar mi desem ne desem bir 7 mevzusu var hatta 7 kat gökten bahsediliyor ya o sayı ve bebeğe ulaşana kadar deri kat sayısı aynı okumuştum bulursam atarım7 mi kat
Evet bazen benim de taş gibi oluyor karnım. Mecbur yapıyorum morarıyor sonra
Allah yardımcımız olsun. Sen sadece iğne mi? Ben hap da kullanıyorum. Onlarla stabil tutuyoruz. Sanırım ben de doğurana kadar böyle devam edicem. Yeterki miniklerimiz sağlıklı olsun da morarma nedir kiYedi kat diye biliyorum ben ince ince 7 zar mi desem ne desem bir 7 mevzusu var hatta 7 kat gökten bahsediliyor ya o sayı ve bebeğe ulaşana kadar deri kat sayısı aynı okumuştum bulursam atarım
Bu arada bende de morarma kan geliyor azıcık bir gün Sağ bir gün sol idare ediyoruz
insallah canim, ilk hamilelik olunca tecrubesizlikten korku daha fazla oluyor tabii.Aynı haftalarda değiliz ama bende de var o akıntı ve hafif koku. Haftama uygun videolara bakıyorum orda doktor bu aralar akıntıların yoğunlaşacak diyor. Sanırım normal.
Bide bi arkadaş dediydi burda, amniyon sıvısı olursa Allah korusun kanlı falan geliyor bu haftalarda yanı normal su gibi değil.
Kızım da sezeryandan 24 saat önce kesti dr um sağlıklı doğsunlarda morarma dediğin nedir geçer gider dediğin gibi rica ederim canımAllah yardımcımız olsun. Sen sadece iğne mi? Ben hap da kullanıyorum. Onlarla stabil tutuyoruz. Sanırım ben de doğurana kadar böyle devam edicem. Yeterki miniklerimiz sağlıklı olsun da morarma nedir ki
Bu arada bilgi için çook sağol canım
Yok canım kp meselesi degil bu defa benim aile biz normalde bayramın 2. Günü sabah köye benim ailemi ziyaret etmeye gidicektik yılda zaten 1 defa gidiyorum geçen bayram karantina olunca bu bayrama kaldı benim nefret ettiğim bana faydadan çok zararı olan Bi abim var konuşmuyoruz onunla o da köyde şimdi sabah tam yola çıktık ben bizimkilere msj attım geliyoruz haberiniz olsun diye abim olacak mahluk o gelirse ben giderim dedigi için tabi Benim anne baba oglunun terbiyesizliğine bişey demek yerine bana sen gelme demeyi seçti zaten hiç şaşmaz onların erkek evlat ayrımcılığı ben akıllanmıyorum bu aileden ne sevgi gördüysem sanki hala aile diyip onca yolu gitmeye çalışıyorum eşim sırf ben istiyorum diye araba bozuldu fazla fazla para ödeyip bayramdan önceki gün arabayı yaptırdı ben gece 2 ye kadar uyumayıp tatlı vs yaptım seviyorlar diye ama sonuç hüsran tabi. Eşimde baya üzüldü onun için tatile çıktık işte bebişe de elbise ve tatile gittigimiz yerden odası için bir kapı süsü aldık oglumun odası yazıyor üzerinde görünce çok hoşumuza gitti neyseki eşimden yana şanslıyım Allah kimisine ailenin yokluğuyla imtihan veriyor kimisine de benimki gibi varlıgı imtihan oluyorYine kp meselesi mi canım?Allah eşinden razı olsun hep böyle destek olun birbirinize inşallah. Ne aldınız oğluşa kıyafet mi?
Bence dikkatli beslenmek yeterli ya ben artık aldıgım meyve suyunda bile içine bakıp ne kadar şeker var vitamin vs varmı diye bakıp öyle alıyorumben oğlumda yaptırdım sınırda çıktı dedi dpktor ama hiç bi önlem alınmadı o yızden bunda yaptırmıcam
Analık izni bitene kadar aylık alacağım sanırım, doğum parasını bilmiyorum. İlk çocuğumda özeldeydim, toplu şekilde 2/3 ünü almıştım.ben özel sektördeyim bize çıkmadı o yasa aaaah aaahhhh şimdi bişe sorcam hani izne çıkıyorsunuz ya aydan aya dewlet maaşınızo yatırcak mı yoksa hiç para almayıpta izinler bittikten sonra mı toptan para alcanız o da dogum parası yerinemi geçicek
Hahhaa ana kız babayı paylaşamicaksınız deseneway maşallah ya eşim geçenlerde karnımı sewiyodu sana kurban olurum kızım benim dmeez mi çekildim kenara şu kelimeyi bi kerede benim için kullan kalkıp çocugun için kullanıyosun diye trip attım ama sonra halime ikimizde güldük kendi ewladımı kıskanmısım farkında deilim
Bizim sicil şefliği böyle bir bilgi vermedi, onlara güvenirim, tarih söyledim tamam dediler. Genelgeye kendim bakmadım, yalan olmasın.Merhaba, bakanligin genelgesinde hamilelere idari izin bayramdan sonra bitiyor. Uzatildigina dair bir yazi ben bulamadim. Acaba 24. Haftadan sonra izin konusu devam edecek mi bilginiz var mi?
ewet yasa zaten bu aralar kıskançlık sewiyem zirwelwrde adamon burnundan getiriyorumHahhaa ana kız babayı paylaşamicaksınız desene
bencede sınırda denilen sekerden hiç bişe çıkmamıştıBence dikkatli beslenmek yeterli ya ben artık aldıgım meyve suyunda bile içine bakıp ne kadar şeker var vitamin vs varmı diye bakıp öyle alıyorum
bebeğin doğduğunda elbet merak edeceklerdir sende onlara o sewinci yasatmaYok canım kp meselesi degil bu defa benim aile biz normalde bayramın 2. Günü sabah köye benim ailemi ziyaret etmeye gidicektik yılda zaten 1 defa gidiyorum geçen bayram karantina olunca bu bayrama kaldı benim nefret ettiğim bana faydadan çok zararı olan Bi abim var konuşmuyoruz onunla o da köyde şimdi sabah tam yola çıktık ben bizimkilere msj attım geliyoruz haberiniz olsun diye abim olacak mahluk o gelirse ben giderim dedigi için tabi Benim anne baba oglunun terbiyesizliğine bişey demek yerine bana sen gelme demeyi seçti zaten hiç şaşmaz onların erkek evlat ayrımcılığı ben akıllanmıyorum bu aileden ne sevgi gördüysem sanki hala aile diyip onca yolu gitmeye çalışıyorum eşim sırf ben istiyorum diye araba bozuldu fazla fazla para ödeyip bayramdan önceki gün arabayı yaptırdı ben gece 2 ye kadar uyumayıp tatlı vs yaptım seviyorlar diye ama sonuç hüsran tabi. Eşimde baya üzüldü onun için tatile çıktık işte bebişe de elbise ve tatile gittigimiz yerden odası için bir kapı süsü aldık oglumun odası yazıyor üzerinde görünce çok hoşumuza gitti neyseki eşimden yana şanslıyım Allah kimisine ailenin yokluğuyla imtihan veriyor kimisine de benimki gibi varlıgı imtihan oluyor
Acaba sıkıstırınca mi morarma oluyor ben hep sıkıstırarak yaptim igneyi...denemek lazım sıkıstırmadan yapmayi.Ben eskiden sıkıştırmadan yapıyordum ve hiç morarma yoktu yaptığım önceki günki iğnenin bile yerini zor buluyordum ama bi kere sıkıştırarak yaptım yanlışlıkla. Sonra öyle devam ettim şimdi eskisi gibi yapamaz oldumevet benimki de bazen iğneyi yaparken kıpırdıyor dikkatimi dağıtıyor maymun
Son cümlene katılıyorum ben de ailemle görüşmüyorumYok canım kp meselesi degil bu defa benim aile biz normalde bayramın 2. Günü sabah köye benim ailemi ziyaret etmeye gidicektik yılda zaten 1 defa gidiyorum geçen bayram karantina olunca bu bayrama kaldı benim nefret ettiğim bana faydadan çok zararı olan Bi abim var konuşmuyoruz onunla o da köyde şimdi sabah tam yola çıktık ben bizimkilere msj attım geliyoruz haberiniz olsun diye abim olacak mahluk o gelirse ben giderim dedigi için tabi Benim anne baba oglunun terbiyesizliğine bişey demek yerine bana sen gelme demeyi seçti zaten hiç şaşmaz onların erkek evlat ayrımcılığı ben akıllanmıyorum bu aileden ne sevgi gördüysem sanki hala aile diyip onca yolu gitmeye çalışıyorum eşim sırf ben istiyorum diye araba bozuldu fazla fazla para ödeyip bayramdan önceki gün arabayı yaptırdı ben gece 2 ye kadar uyumayıp tatlı vs yaptım seviyorlar diye ama sonuç hüsran tabi. Eşimde baya üzüldü onun için tatile çıktık işte bebişe de elbise ve tatile gittigimiz yerden odası için bir kapı süsü aldık oglumun odası yazıyor üzerinde görünce çok hoşumuza gitti neyseki eşimden yana şanslıyım Allah kimisine ailenin yokluğuyla imtihan veriyor kimisine de benimki gibi varlıgı imtihan oluyor
Bende 2 parmak arasında sıkıştırarak yapıyorum ama prospektüs de öyle yazıyor diye öyle yapıyorumAcaba sıkıstırınca mi morarma oluyor ben hep sıkıstırarak yaptim igneyi...denemek lazım sıkıstırmadan yapmayi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?