Hala aramadı mı cidden? Sen iyi sabırlısın bana öyle yapılsa ağlaya ağlaya kendimi bitirmiştim. Şu olayda bile bi yığın ağladımAynen valla bizim aileler bize sınav bu dünyada boşver uzak dur benimkiler daha hala aramadılar annem hiç degilse arayıp kızım sıkma canını desin diye beklerdim ama kimin umrumda o diger çocukları gitmeden yalnız kalmadan beni hatırlamaz
Benim eşim sırf bu tavırlar yüzünden baya kızdı çevresindekilere önce 2 bilezik verdim al arabanı babamın bir sözü var elalemin yenisinden ise benim eskim olsun daha iyidir diye sende iyi kötü Bi araba al eski de olsa kimseye minnet etme dedim başta Bi Şahin aldık bikaç ay kullandık sonra onu satıp kalan altınları da verdim biraz da kredi çekip başka araba aldık şimdi herkes agzının payını aldı valla inşallah sizde kısa zamanda kendi arabanızı alırsınız canımBabamdan hiç böyle bişey beklemezdim zaten pintidir bi kuruş faydası geçmez ama kapıda yatan arabasını sakınacağını hiç düşünmemiştim. Bana ders oldu
E 40 kiloya çatlıcan tabi çatlamasan şaşardımüzülmeeeee sende bendensin ilk hamileliğimde yeterince çatlamiştim bende hala alan geniş yani
Kuzumm bizim zaten bayağı iyi bir arabamız vardı, ev alacağımız için sattık bir kısmını eve peşinat verdik bir kısmını ayırdık yeni araba alacağız ztn ama daha yeni bayramdan önce sattık yenisini almaya fırsat olmadıı. İnan normalde hiç minnet etmeyiz eşim işe falan taksiyle gidiyor bazen hiç parada gözümüz olduğundan istemedik. Bn ne bileyim böyle diyeceğini şok oldum eşim istemezdi bile ben dedim boş duruyor nasılsa kendi dedi alın diye vs. Demez olaydımBenim eşim sırf bu tavırlar yüzünden baya kızdı çevresindekilere önce 2 bilezik verdim al arabanı babamın bir sözü var elalemin yenisinden ise benim eskim olsun daha iyidir diye sende iyi kötü Bi araba al eski de olsa kimseye minnet etme dedim başta Bi Şahin aldık bikaç ay kullandık sonra onu satıp kalan altınları da verdim biraz da kredi çekip başka araba aldık şimdi herkes agzının payını aldı valla inşallah sizde kısa zamanda kendi arabanızı alırsınız canım
Yok aramadı o da ablam da hiç ses çıkmıyor bende aramadım valla aglama bişeyi degiştirse bende aglardım ama alıştım artık ben o evde büyüdüm sonuçta bu zamana kadar hep ogulları ön planda oldu bir sinek yüzünden abimden tokat yedim sinir krizi geçirdim annem karşıma geçip abindir yapar ne bu tavır ne kadar abartıyorsun dedigi zamanlar oldu ben o kadının dizinde agladım haberi olmadı kalk kenara yat dizime yatma diyip beni kenara itti. Kısacası bu zamana kadar ne annelik gördüm ki bundan sonra da ne göreyim salaklık bende hala anne baba diyip üstlerine düşüyorum ama bitti yani bu saatten sonra boş yere onlara üzülemem ben kendi ailemi kurdum şükür kocam iyi bundan sonra ondan başkası umrumda değilHala aramadı mı cidden? Sen iyi sabırlısın bana öyle yapılsa ağlaya ağlaya kendimi bitirmiştim. Şu olayda bile bi yığın ağladım
O iş öyle oluyor canım böyle peşin peşin konuşan tepeden laf eden herkesin altı boş çıkıyor ben şöyleyim veririm her işinize Bi telefon yeter diyen kimse zamanı gelince konuştuğu şeyleri yapamıyor hep altı boş sözler onlar inanma yaniKuzumm bizim zaten bayağı iyi bir arabamız vardı, ev alacağımız için sattık bir kısmını eve peşinat verdik bir kısmını ayırdık yeni araba alacağız ztn ama daha yeni bayramdan önce sattık yenisini almaya fırsat olmadıı. İnan normalde hiç minnet etmeyiz eşim işe falan taksiyle gidiyor bazen hiç parada gözümüz olduğundan istemedik. Bn ne bileyim böyle diyeceğini şok oldum eşim istemezdi bile ben dedim boş duruyor nasılsa kendi dedi alın diye vs. Demez olaydım
Ay kıyamam ya o kadar diyorsun.. kocalardan yüzümüz güldü çok şükür Allah şaşırtmasın başımızdan eksik etmesinYok aramadı o da ablam da hiç ses çıkmıyor bende aramadım valla aglama bişeyi degiştirse bende aglardım ama alıştım artık ben o evde büyüdüm sonuçta bu zamana kadar hep ogulları ön planda oldu bir sinek yüzünden abimden tokat yedim sinir krizi geçirdim annem karşıma geçip abindir yapar ne bu tavır ne kadar abartıyorsun dedigi zamanlar oldu ben o kadının dizinde agladım haberi olmadı kalk kenara yat dizime yatma diyip beni kenara itti. Kısacası bu zamana kadar ne annelik gördüm ki bundan sonra da ne göreyim salaklık bende hala anne baba diyip üstlerine düşüyorum ama bitti yani bu saatten sonra boş yere onlara üzülemem ben kendi ailemi kurdum şükür kocam iyi bundan sonra ondan başkası umrumda değil
Öyleymiş valla ama dedim yani ozaman laf olsun diye söyledin sen o sözleri dedim. Diyor ki çok acil bişey olursa diye dedim kem küm. Çok acil bişey olsa taksi çeviririm senden mi gelip araba alacağım dedim. Şaka gibi ya kendimi çok kötü hissettim hala şoktayım. Ama artık önüme serseler elimi sürmem kimsenin bir iğnesine.O iş öyle oluyor canım böyle peşin peşin konuşan tepeden laf eden herkesin altı boş çıkıyor ben şöyleyim veririm her işinize Bi telefon yeter diyen kimse zamanı gelince konuştuğu şeyleri yapamıyor hep altı boş sözler onlar inanma yani
Oo abla sana o evde yaşadıklarımı şu hayatımda başımdan geçenleri anlatsam kaç kitap yazılır üzerine baksan yaşım daha 21 ama hayatımı 80 yaşında olan bile yaşamamıştır ben Bi ara kafayı bile bozdum o evde ama aştım hepsini şükür şimdi ne yaparlarsa yapsınlar ilk 15 20 dk sinirimi bozuyor ondan sonra hiç sallamıyorum eger umursamam kaldıramam ha ama bunları hep yazıyorum gün gelir bu hesaplar illaki ortaya dökülür sonuçtaAy kıyamam ya o kadar diyorsun.. kocalardan yüzümüz güldü çok şükür Allah şaşırtmasın başımızdan eksik etmesin
En iyisini yaparsın ana baba bile olsa alma kimseden bişey Allah korusun daha şimdiden böyle bi tavır var aldıgında Bi yerine bişey olsa bunlar sizin burnunuzdan getirir huzur diye bişey kalmaz erkenden görmüşsün hiç degilseÖyleymiş valla ama dedim yani ozaman laf olsun diye söyledin sen o sözleri dedim. Diyor ki çok acil bişey olursa diye dedim kem küm. Çok acil bişey olsa taksi çeviririm senden mi gelip araba alacağım dedim. Şaka gibi ya kendimi çok kötü hissettim hala şoktayım. Ama artık önüme serseler elimi sürmem kimsenin bir iğnesine.
Valla kinci bir insan değilim ama içimden geçmiyor değil, onlar bize muhtaç olacaklar mı acaba ne yaparım o zaman diyeOo abla sana o evde yaşadıklarımı şu hayatımda başımdan geçenleri anlatsam kaç kitap yazılır üzerine baksan yaşım daha 21 ama hayatımı 80 yaşında olan bile yaşamamıştır ben Bi ara kafayı bile bozdum o evde ama aştım hepsini şükür şimdi ne yaparlarsa yapsınlar ilk 15 20 dk sinirimi bozuyor ondan sonra hiç sallamıyorum eger umursamam kaldıramam ha ama bunları hep yazıyorum gün gelir bu hesaplar illaki ortaya dökülür sonuçta
Bende kinci biri değilim ama gün gelir de bana biz sana şöyle analık babalık yaptık diyip konuşurlarsa o zaman derim yani yaptığınız ailelik bu diye yoksa Allah onları ne bana ne diger evlatlarına muhtaç etmesinValla kinci bir insan değilim ama içimden geçmiyor değil, onlar bize muhtaç olacaklar mı acaba ne yaparım o zaman diye
Bazı ana babalara bakıyorum neler neler yapıyolar evlatlarına torunlarına. Bir de bizimkilere bakıyorum vayy be diyorum. Bi de çocuğuma annem bakar ben çalışırken diyordum asla baktıramam bu durumdaEn iyisini yaparsın ana baba bile olsa alma kimseden bişey Allah korusun daha şimdiden böyle bi tavır var aldıgında Bi yerine bişey olsa bunlar sizin burnunuzdan getirir huzur diye bişey kalmaz erkenden görmüşsün hiç degilse
Daha şimdiden diyorlar bana ya. Okuttum vs harçlık verdim diyor. Halbuki 10 lira verene kdr bi yığın laf ederdi ağlayarak giderdim okula. Canıma tak etti de part time işe girdim kendim çalıştım kazandım. Sanki ben o günleri unuttum da bana sallıyor bi deBende kinci biri değilim ama gün gelir de bana biz sana şöyle analık babalık yaptık diyip konuşurlarsa o zaman derim yani yaptığınız ailelik bu diye yoksa Allah onları ne bana ne diger evlatlarına muhtaç etmesin
Maddi olarak bişey beklemezdim ama manevi olarak insan ister istemez bekliyor çok isterdim annem diger anneler gibi olsun azıcık bile olsa beni düşünsün yanımda olsun diye ama anladım ki bu hiçbir zaman olmayacakBazı ana babalara bakıyorum neler neler yapıyolar evlatlarına torunlarına. Bir de bizimkilere bakıyorum vayy be diyorum. Bi de çocuğuma annem bakar ben çalışırken diyordum asla baktıramam bu durumda
Malesef bence de olmayacak çünkü insanın içinde varsa vardır yoksa yoktur canım bu saatten sonra kimseye merhamet yüklenmezMaddi olarak bişey beklemezdim ama manevi olarak insan ister istemez bekliyor çok isterdim annem diger anneler gibi olsun azıcık bile olsa beni düşünsün yanımda olsun diye ama anladım ki bu hiçbir zaman olmayacak
Bizimkiler maddi olarak haklarını yiyemem çok iyi karşıladılar herşeyimi ama işte onlarda şu mantık var parasını veriyoruz okutuyoruz daha başka bişeye gerek yok ama herşey parayla olmuyor olsaydı hiç evlenmezdim baba evinde cebim doluydu ama ruhum aç kaldıktan sonra duygusal olarak doyum olmadıktan sonra o yalnızlıkta paranın hiç kıymeti olmuyor eşime de dedim ben senden maddi bişey istemiyorum yavan ekmek de olsa yerim ama duygusal açlıgım var benim senden beklediğim sadece sevgi diyeDaha şimdiden diyorlar bana ya. Okuttum vs harçlık verdim diyor. Halbuki 10 lira verene kdr bi yığın laf ederdi ağlayarak giderdim okula. Canıma tak etti de part time işe girdim kendim çalıştım kazandım. Sanki ben o günleri unuttum da bana sallıyor bi de
Rabbim bundan sonra maddi manevi yokluk göstermesin inşallahhhBizimkiler maddi olarak haklarını yiyemem çok iyi karşıladılar herşeyimi ama işte onlarda şu mantık var parasını veriyoruz okutuyoruz daha başka bişeye gerek yok ama herşey parayla olmuyor olsaydı hiç evlenmezdim baba evinde cebim doluydu ama ruhum aç kaldıktan sonra duygusal olarak doyum olmadıktan sonra o yalnızlıkta paranın hiç kıymeti olmuyor eşime de dedim ben senden maddi bişey istemiyorum yavan ekmek de olsa yerim ama duygusal açlıgım var benim senden beklediğim sadece sevgi diye
Merhamet var içinde annem çok iyi kalplidir ama neden bilmem bana karşı böyle zaten dogurmak istememiş beni 4 çocuk var 5. Olmasın aldıralım demiş babam bırakmamış küçüklüğümden beri annesinin istemedigi çocuk psikolojisini yaşayarak büyüdüm işteMalesef bence de olmayacak çünkü insanın içinde varsa vardır yoksa yoktur canım bu saatten sonra kimseye merhamet yüklenmez
Amin şükür durumumuz iyi çok zengin degiliz ama yokluk da çekmiyoruz eşim hep isterki herşeyin en iyisini karıma çocuguma yaşatayım bu yüzden çok çalışır. Duygusal olarak da beni sevdigini hissettiriyor hele hamile olduktan sonra daha Bi başka oldu bize çok iyi geldi bebegimizRabbim bundan sonra maddi manevi yokluk göstermesin inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?