2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
merhaba dünden beri sağ kasığımda ağri var bazen korkutuyor sertlik de var acaba bebek mi toplaniyor ayni durumda olan var mı? Ya da bilgisi olan?

O zaman benimki de öyle böyle yapışma hissi oluyor mu gögsünde sanki tatlı bişey sürmüş gibi yapış yapış
Yok canım benim göğüs ucunda hiç bişey olmuyor. Ama tişörtteki iz böyle bi değişik katı oluyor sanki ütüyle yanmış gibi sertleşiyor orası

Baktırdım hepsine yok hic birşeyim çıldırıyorum artk midemde reflü ve gastriy var ondan sanırım

Şimdiden sonra düzenli kullanmaya çalıl canım ben bio oik kullanıyorum ilk hamileliğimde çatlamadım karnım baya büyümüştü ailede çatlak da var. Sadece göğüslerimin alt kısmında biraz olmuş onları da yeni fark ettim

Bu mu kullandığın canım?

Eklentiler

• 3A6CBD77-9594-455C-A589-85358B0EA05B.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 14
26 yaşında bir kez daha anladım kimseden bir şey beklemeyeceksin bu hayatta Ah kızlar bu bebek bana daha ne tecrübeler kazandıracak acaba.

Ne oldu ki canım kötü bişey yok umarım
Annem geçtiğimiz aylarda beni üzmüştü zaten belki bahsetmişimdir. Şimdi de babamdan aldım payımı.
bizim arabamız vardı normalde ev alacağımız için arabayı sattık ve babam bnm çalışmıyor ve arabası var arada sağa sola gidiyor ama genelde kapıda yatıyor araba. Yarın ben işe gideceğim ertesi günde karşıya Uzak bi yere detaylı ultrasona gideceğim. Babam bayramda demişti ki ihtiyacınız olunca çekinmeyin ben veririm demişti defalarca. Bu akşam onlara gittik Laf arasında dedim alabilir miyiz diye, hayır demez mi.. şaka sandım bayağı bi hatta sonra dedim ciddi misn evet işim olabilir belli olmaz bnm arabamhep kapımda durmalı falan dedi. Şoka girdim. Bu arabayı komşumuza, ablamın kocasına falan defalarca verdi. Bnm kocama vermedi. Yazıklar olsun diyorum dedim ozmn laf olsun diye konuşuyorsun Alabilirsiniz derken. İlk ve sondu bi daha bişey istemem dedim kalktım gittim ağladım ama çok .

hmmmm tüp mideyi bende düşünüyorum ama korkuyorum ileriki zamnlarda çok ihtiyacım olcakk

üzülme yaaaa bebişinide üzüyosun kimseye minnet etme boşwer

Canım kimisinin ailesi böyle imtihanı oluyor işte benimkiler de seninkinden farksız boşver uzak dur seni üzüyorlarsa

Senin de benim de aileden yana yüzümüz gülmicek herhalde bu gebelikte :)
Aynen valla bizim aileler bize sınav bu dünyada boşver uzak dur benimkiler daha hala aramadılar annem hiç degilse arayıp kızım sıkma canını desin diye beklerdim ama kimin umrumda o diger çocukları gitmeden yalnız kalmadan beni hatırlamaz

kardeşin anan baban dahi olsa hiç bişe istenw burun kıwırırlar
Bana sağlam bir ders oldu kuzum valla daha hiç istemem asla. Zaten sonra çıkardı ruhsatı anahtarı getirdi tamam tamam alın ben bi yere gidicektim oyüzden öyle dedim otobüsle giderim ben falan diye yalan attı dedim konu kapanmıştır kalktım gittim

Canım kimisinin ailesi böyle imtihanı oluyor işte benimkiler de seninkinden farksız boşver uzak dur seni üzüyorlarsa
Babamdan hiç böyle bişey beklemezdim zaten pintidir bi kuruş faydası geçmez ama kapıda yatan arabasını sakınacağını hiç düşünmemiştim. Bana ders oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…