2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım hani bizim duygularımızı onlar da hissediyor ya ne kadar bedensel olarak yorgun olmasada uyuyor olsa da duygusal olarak yorgun hissetiginden hareket etmiyordur belki bizimle aynı duyguları yaşıyor sonuçta
Evet kuzum bu konuda çok haklısın. Bide artık bizi net duyuyor ya annesinin sesini ayırt edebiliyor diğer seslerden ne kadar muhteşemm değil mi

Evet kuzum bu konuda çok haklısın. Bide artık bizi net duyuyor ya annesinin sesini ayırt edebiliyor diğer seslerden ne kadar muhteşemm değil mi
Bebekler zaten mucize gibi bişey onlarla yaşanılan herşey de böyle muhteşem oluyor geçen Bi yazı okumuştum anne seni tekmeledigimde kızma ben aslında sana içerden sarılmaya çalışıyorum yazıyordu şimdi her tekmelediginde aklıma geliyor içim mutlulukla doluyor valla küçük mucizelerimizi kucagımıza sag salim alsaydık Bi

Kızlar ben de rahim ağzı yetmezliği var. Bu durumda olan varsa aranızda tetanoz aşısı oldunuz mu? Doktora daha soramadım ama sizler ne yaptınız. Rahim ağzı kısalığı nedeniyle erken doğumu tetikleyebiliyor diye okumuştum.

Ablamın işte iç karın derin oldugundan küçücüktü karnı bende öyle olur diyordum ama son 3 haftada baya büyüdü seninki de büyür büyük ihtimalle benimle aynı haftalara geldiginde

Inşallah canım, sağlıkla kucagimiza alalım da kilot veya göbek hiç umrumda değil. Şekerden dolayı hem bebek hem benim saflığın için dikkat etmek zorundayım sadece.

5. Haftamdan itibaren grçmeyen bir mide yanmam ve mide kazıntım var ne yersem yiyim 5 dk sonra midem kazınıyor ve nedeni hala bilinmiyor sabır sabır sabır

Şekerinize batırdınız mi hem açlık hem tokluk. Ben de başlarda öyleydim, hamileliğimi öğrenir öğrenmez şeker cıktı. Şuan diyetle devam ediyorum mecburen.

Ben çatlamaya başladım hayırlı uğurlu olsun o kadar da erkenden jele başlamama rağmen göğüslerimde kırmızı kırmızı çizgiler çıkmış

Evet evet onu ben de gördüm youtubeda haftamıza uygun bi bebeğin dilinden konuşmalar oluyor sanırım orda duydum.
Yaa inşallah sağ salim gelsin miniklerimiz

Kizlar ben bugun detayli yaptirdim kalbinde parlama ve kafasinda kist cikti. İkili testin sonucu guzel oldugu icin doktor korkcak bir sey olmadigini soyledi ama nipt testini yaptirmami onerdi ve hemen yaptirdik sonucu bekleyecegim ins guzel cikar. Siz duydunuz mu hic boyle bir sey

Korkma canım,dua oku ve kontrole kadar bol bol dinlendir kendini

Geçmiş olsun canım, kalpteki parlama çoğu kişide ileriki haftalarda duzeldigini okudum hep. Allah'ın izniyle testin sonucu da güzel çıkar inşaallah

İnşallah herşey yolundadır Allah yardımcın olsun

Bilgim yok ama inşallah herşey yolundadır

Ben çatlamaya başladım hayırlı uğurlu olsun o kadar da erkenden jele başlamama rağmen göğüslerimde kırmızı kırmızı çizgiler çıkmış
Ne kullanıyorsun canım? Sen yine de kullanmaya devam et günde 2 kereye çıkar. Bol su iç. Bazılarının göğsü çatlıyor ama karnı çatlamıyor belli olmaz. Çatladım diye vazgeçme

Kızlar ben tüp bebek doktorumu bıraktım artık, çok fazla hastası hastası var, hem tüp bebek tedavileri hem gebe takibi yapiyor doktor çok yoğun. Hastane de evime uzak, maskeyle hastaneye bu sıcakta git-gel zorlanıyordum artık. Zaten o hastanede doğum yapmayı düşünmüyordum.
Evime cok yakın beğendiğim özel bir hastaneye başladım, pek çok tanıdığım yakın zamanda orada doğum yaptı hepsi de memnun kaldı.
Bugün yeni doktorumda ilk muayeneyi oldum, hamdolsun bebeğim iyiymiş, sat'a göre 22, bebeğin gelisimine göre 23 haftalık görünüyor. Boyu 28cm, kilosu 568 Gr olmuş. Bu haftalardan sonra tansiyon cok önemli günde iki kez ölç dedi. 3 hafta sonra kontrole çağırdı, aynı gün şeker yüklemesi de yapılacakmis, inşaallah sonucu normal çıkar.

Kız kardeşimle aramda 10 yaş var anneme de beyninde kist var demişlerdi kız kardeşim için doğdu 22 yaşına geldi gayet sağlıklı
Kalbindeki parlamayı sanırım çoğu insana söylüyorlar burada okuduğum kadarıyla Allahın izninle sağlıklı bir sorunu yoktur

Ne kullanıyorsun canım? Sen yine de kullanmaya devam et günde 2 kereye çıkar. Bol su iç. Bazılarının göğsü çatlıyor ama karnı çatlamıyor belli olmaz. Çatladım diye vazgeçme
Lierac jel kullanıyorum. Açıkçası çok düzenli kullanıyorum diyemem 2 günde bir oluyor bazem 3 günde bir belli olmuyor ama bol bol göğüslerime sürmüştüm zaten tahmin ediyordum çünkü aniden çok büyüdü göğüslerim şimdi biraz daha süzüldü gibi tabi çatlaklar kendini belli etmeye başladı. Yok pes etmem hatta başka yağlardan da kullanmayı düşünüyorum takviye olarak sabah biri akşam biri gibi biri yaramıyorsa biri yarasın bari diye

Sütyenim griydi belli olmaz ki sanırım koku falan yok ama Süt olsa gögüs ucunu sıkınca azcık bişey bile olsa çıkmaz mı baktım da öyle bişey olmuyor
Kuzum benim bayağıdır geliyor su gibi yoğun değil ben de inanamıyorım tişörtümü falan gayet ıslatmış oluyor göğüs ucuna bakıyorum hiç bişey yok :) sıkıyorum gelmiyor falan

Kuzum benim bayağıdır geliyor su gibi yoğun değil ben de inanamıyorım tişörtümü falan gayet ıslatmış oluyor göğüs ucuna bakıyorum hiç bişey yok :) sıkıyorum gelmiyor falan
O zaman benimki de öyle böyle yapışma hissi oluyor mu gögsünde sanki tatlı bişey sürmüş gibi yapış yapış

Bende detaylı ultrasyondan geldin cok sükür saglıklıymıs kızım bir hafta önden gidiyormus yüzunü görmedim bende adam basimi ters yöne cevirttirdi hayırdır dedim koronadan dolayimis yüzüne solumucam yani maske olmasina ragmen sadece duvarı inceledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…