Evet kuzum bu konuda çok haklısın. Bide artık bizi net duyuyor ya annesinin sesini ayırt edebiliyor diğer seslerden ne kadar muhteşemm değil miCanım hani bizim duygularımızı onlar da hissediyor ya ne kadar bedensel olarak yorgun olmasada uyuyor olsa da duygusal olarak yorgun hissetiginden hareket etmiyordur belki bizimle aynı duyguları yaşıyor sonuçta
Bebekler zaten mucize gibi bişey onlarla yaşanılan herşey de böyle muhteşem oluyorEvet kuzum bu konuda çok haklısın. Bide artık bizi net duyuyor ya annesinin sesini ayırt edebiliyor diğer seslerden ne kadar muhteşemm değil mi
Ablamın işte iç karın derin oldugundan küçücüktü karnı bende öyle olur diyordum ama son 3 haftada baya büyüdü seninki de büyür büyük ihtimalle benimle aynı haftalara geldiginde
5. Haftamdan itibaren grçmeyen bir mide yanmam ve mide kazıntım var ne yersem yiyim 5 dk sonra midem kazınıyor ve nedeni hala bilinmiyor sabır sabır sabır
Evet evet onu ben de gördüm youtubeda haftamıza uygun bi bebeğin dilinden konuşmalar oluyor sanırım orda duydum.Bebekler zaten mucize gibi bişey onlarla yaşanılan herşey de böyle muhteşem oluyorgeçen Bi yazı okumuştum anne seni tekmeledigimde kızma ben aslında sana içerden sarılmaya çalışıyorum yazıyordu şimdi her tekmelediginde aklıma geliyor içim mutlulukla doluyor valla küçük mucizelerimizi kucagımıza sag salim alsaydık Bi ❤❤❤
Benim siyah sütyende beyaz lekeler var süt olabilir gibi geldi banaKızlar 4 5 gündür gögüs uçlarım yapış yapış oluyor ama dokununca Bi ıslaklık falan yok niye olur ki bu
Sütyenim griydi belli olmaz ki sanırım koku falan yok ama Süt olsa gögüs ucunu sıkınca azcık bişey bile olsa çıkmaz mı baktım da öyle bişey olmuyorBenim siyah sütyende beyaz lekeler var süt olabilir gibi geldi bana
Korkma canım,dua oku ve kontrole kadar bol bol dinlendir kendiniDün evde temizlik yaptım sanırım kendimi yordum
Kırmızı da olan akintı geldi çok üzgünüm...
13 e randevu aldım dua edin herşey yolunda olsun
Rabbim yaşadıklarımı tekrar yasatmasin bana
Bu doğumum vakitli olsun insallah
Geçmiş olsun canım, kalpteki parlama çoğu kişide ileriki haftalarda duzeldigini okudum hep. Allah'ın izniyle testin sonucu da güzel çıkar inşaallahKizlar ben bugun detayli yaptirdim kalbinde parlama ve kafasinda kist cikti. İkili testin sonucu guzel oldugu icin doktor korkcak bir sey olmadigini soyledi ama nipt testini yaptirmami onerdi ve hemen yaptirdik sonucu bekleyecegim ins guzel cikar. Siz duydunuz mu hic boyle bir sey
İnşallah herşey yolundadır Allah yardımcın olsunDün evde temizlik yaptım sanırım kendimi yordum
Kırmızı da olan akintı geldi çok üzgünüm...
13 e randevu aldım dua edin herşey yolunda olsun
Rabbim yaşadıklarımı tekrar yasatmasin bana
Bu doğumum vakitli olsun insallah
Bilgim yok ama inşallah herşey yolundadırKizlar ben bugun detayli yaptirdim kalbinde parlama ve kafasinda kist cikti. İkili testin sonucu guzel oldugu icin doktor korkcak bir sey olmadigini soyledi ama nipt testini yaptirmami onerdi ve hemen yaptirdik sonucu bekleyecegim ins guzel cikar. Siz duydunuz mu hic boyle bir sey
Ne kullanıyorsun canım? Sen yine de kullanmaya devam et günde 2 kereye çıkar. Bol su iç. Bazılarının göğsü çatlıyor ama karnı çatlamıyor belli olmaz. Çatladım diye vazgeçmeBen çatlamaya başladım hayırlı uğurlu olsuno kadar da erkenden jele başlamama rağmen göğüslerimde kırmızı kırmızı çizgiler çıkmış
Kız kardeşimle aramda 10 yaş var anneme de beyninde kist var demişlerdi kız kardeşim için doğdu 22 yaşına geldi gayet sağlıklıKizlar ben bugun detayli yaptirdim kalbinde parlama ve kafasinda kist cikti. İkili testin sonucu guzel oldugu icin doktor korkcak bir sey olmadigini soyledi ama nipt testini yaptirmami onerdi ve hemen yaptirdik sonucu bekleyecegim ins guzel cikar. Siz duydunuz mu hic boyle bir sey
Lierac jel kullanıyorum. Açıkçası çok düzenli kullanıyorum diyemem 2 günde bir oluyor bazem 3 günde bir belli olmuyor ama bol bol göğüslerime sürmüştüm zaten tahmin ediyordum çünkü aniden çok büyüdü göğüslerim şimdi biraz daha süzüldü gibi tabi çatlaklar kendini belli etmeye başladı. Yok pes etmem hatta başka yağlardan da kullanmayı düşünüyorum takviye olarak sabah biri akşam biri gibiNe kullanıyorsun canım? Sen yine de kullanmaya devam et günde 2 kereye çıkar. Bol su iç. Bazılarının göğsü çatlıyor ama karnı çatlamıyor belli olmaz. Çatladım diye vazgeçme
ewet ya kıramadım onu öyle hewes edinceartık şansın kalmamış desene
Kuzum benim bayağıdır geliyor su gibi yoğun değil ben de inanamıyorım tişörtümü falan gayet ıslatmış oluyor göğüs ucuna bakıyorum hiç bişey yok :) sıkıyorum gelmiyor falanSütyenim griydi belli olmaz ki sanırım koku falan yok ama Süt olsa gögüs ucunu sıkınca azcık bişey bile olsa çıkmaz mı baktım da öyle bişey olmuyor
O zaman benimki de öyle böyle yapışma hissi oluyor mu gögsünde sanki tatlı bişey sürmüş gibi yapış yapışKuzum benim bayağıdır geliyor su gibi yoğun değil ben de inanamıyorım tişörtümü falan gayet ıslatmış oluyor göğüs ucuna bakıyorum hiç bişey yok :) sıkıyorum gelmiyor falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?