2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Maşallah diyelim ah derdime ortak oldun canım içimi rahatlattın allah senden razı olsun.

Öyle düşünme ya istenmeyen çocuk falan inanmıyorum ben sen de öyle düşünme

bu gaz sancsi busefer banami vurdu napti anlamaadm butun gun sanci cektim. tuhaf bole kasiklarmda degil alt karinda daha cok.

Maşallah diyelim ah derdime ortak oldun canım içimi rahatlattın allah senden razı olsun.
Allah senden de razı olsun gece gece iç döktük işte sen bebeşin ve kocanla iyi olmaya bak sıkma canını sıkarsan aklına beni getir Bi Hatice var hayatı böyle benim bu günüme de şükür de için ferahlar belki hiçbişeye üzülmeye degmez canım koyver gitsin uzan biyerde bebişinle konuş onun tekmelerini takip et stresin azalsın güzel Bi şarkı aç hem sen hem bebişin dinleyin benimki hareketli şarkılar açınca baya baya tepki veriyor tekmeleri artıyor ben böyle yapınca bütün kötü düşünceleri atıyorum aklımdan

Öyle düşünme ya istenmeyen çocuk falan inanmıyorum ben sen de öyle düşünme
Yok kız boşuna teselli etme alıştım zaten bu durum böyle yani annemin diger çocukları yokken beni sevdiginde ben gözlerinde görürdüm bana bakmıyordu kadın sanki karşısında başka çocugu var gibi bakardı beni severken digerlerinin açıgını kapatırdı zaten onlar gelince ben köpek yavrusu gibi kenara atılırdım herşeyde kötü ben olurdum annem en ufak bişey de gelip yüzüme tükürürdü ben kabul ettim yani üzülmüyorum bile artık napalım bizim hayat da böyle anormal işte

Çok haklısın canım şuan dediğini yapıyorum tekmeliyor minişim annecim ben burdayım der gibi

Bahtımız böyleymiş desene buna da şükür sağlığımız yerinde ne diyelim

Çok haklısın canım şuan dediğini yapıyorum tekmeliyor minişim annecim ben burdayım der gibi
Bebişler tekmelerken içeriden sana sarılmak istermiş bebişin sarıl onu sev maşallah ne güzel işte tekmeliyor benimki de şuan coştu 5 dk dır durmadan vuruyor

Bahtımız böyleymiş desene buna da şükür sağlığımız yerinde ne diyelim
Aynen her günümüze binlerce şükürler olsun her şeyde Bi hayır vardır bizim bilmediğimiz onun için içini ferah tut gün geliyor bugün üzüldüğümüz şeylere şükrediyoruz iyiki öyle olmuş diyoruz

Aynen öyle rabbim bu günlerimizi aratmasın

Bende bekarken olan bana yaptıkları şeyleri hakaretleri küfürleri normal sanıyordum evlenince aile böyle birsey değilmiş dedim

Aynen ya benimki de açken çok oynuyor acaba aç olduğu için mi mide boş olunca alan mı rahat olıyorr
Bilmem ki o öyle açken oynayınca benim aklıma acıkan çocukların çatal kaşıkla masaya vurup yemek yemek diye bagırdıgı görüntü geliyor kendimi tutamayıp gülümsüyorum benimkide aynı tepkiyi veriyor heralde diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…