2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benimde boş odam var canım o sorun degil de durumlara göre bakıcam artık
daha cok zaman var canim arastirirsin ona gore karar verirsin. Bazen bir anda fikir degisebiliyor oyle bisey denk geliyor ki fikrin degisebiliyor duruma gore bakarsin

Kızlar selam 23. Haftadayım ama 2 gündür bebişin hareketleri çok çok az yok denilcek gibi böyle bişi yaşayan var mı aranızda
Zaman zaman azalma oluyor bende de. Bazı günler çok yoğun bazı günler hafif hissediyorum. Pozisyonları değişiyor bence. Az da olsa hissediyorsan sorun olmaz cnm

daha cok zaman var canim arastirirsin ona gore karar verirsin. Bazen bir anda fikir degisebiliyor oyle bisey denk geliyor ki fikrin degisebiliyor duruma gore bakarsin
Yarın eşimi ikna edebilirsem bebişe bişeyler bakmayı düşünüyorum babası mobilya dükkanı ile ortak gidip o magazaya da bakıp Bi oda takımı seçerim belki belli olmaz zaten aldıgımı atarım buraya

almasanda fikir edinirsin canim

Kızlar selam 23. Haftadayım ama 2 gündür bebişin hareketleri çok çok az yok denilcek gibi böyle bişi yaşayan var mı aranızda
Kizlar bugun bi cilginlik yapip bebek odasi takimi ve anne yani besigi de aldim

Gulle gulle kullan masAllah sen beya erkencisin biz bugun ilk defa baktik daha cok arabaya ben oda yapmiycam ama alacagim yatagi sifonyeri bellirledim simdiden.

Güzelmiş canım güle güle kullanın bebişin içinde büyüsün kocaman olsun inşallah ben oda yapıp yapmamakta kararsızım ya acaba sonradan mı alsam odasını yoksa şimdi mi
Ben kızımda oda aldım. Büyüyen beşikli olanlardan. Dolap şart ama oda tavsiye etmiyorum. Mesela yatak 80/180 kızım tek başına uykuya dalamıyor ben yanına uzanıyorum yatak çok dar ve ileride ona da dar gelecek. Kasası daha yüksek oluyor ben normal yatak konforunu bulamadım açıkçası. Eğer direk odasında yatırmayacaksan sade bir dolap alıp biraz büyüyünce kendi istediği yatağı almak daha mantıklı

Bende öyle düşünüyorum işte zaten beişk büyük alacağım için 3 yaşına kadar yatabiliyor sonra da Bi yatak begenir alırım diye düşünüyorum

Bende öyle düşünüyorum işte zaten beişk büyük alacağım için 3 yaşına kadar yatabiliyor sonra da Bi yatak begenir alırım diye düşünüyorum
Aynen öyle canım hem böyle daha cazip gelir çocuklara kendi yataklarını seçince yatmsk için daha hevesi oluyorlar

Gulle gulle kullan masAllah sen beya erkencisin biz bugun ilk defa baktik daha cok arabaya ben oda yapmiycam ama alacagim yatagi sifonyeri bellirledim simdiden.
tesekkur ederim canim. Bende araba bakmicam henuz zaten yaza kadar kullanilmaz kullanacagim zaman alirim. Hatta eltimin cocugu 4 yasinda onda vardir onunkini alirim sifir almam

yavru yatagi da var canim bende oraya yatabilirim gerekli oldugunda. Zaten cok kendime bagimli alistirmak istemiyorum mumkun oldugunca kendi basina yatmaya alistircam

tesekkur ederim canim. Bende araba bakmicam henuz zaten yaza kadar kullanilmaz kullanacagim zaman alirim. Hatta eltimin cocugu 4 yasinda onda vardir onunkini alirim sifir almam

Anladim caim peki cocugu nasil tasiycaksiniz biryere gidince? Genelde zaten 4 yasa kadar uygun oluyormar iki cesit oturya yatirma sepeti var. Bizim ailede olsa bende alirdim vallahi bazi seyler hele dogru duzgun kullanilmiyor bile

canim hepsi icinde 5450 tl takimin fotosunu esim cekmis ama guzel cekememis anne yanini cekmemis boyasiz ahsap sallanan anne yani besiklerden. Takimin fotosunu atiyim fotoda sifonyer cikmamis gerci
Eki Görüntüle 2675859
Çok güzelmiş bayıldım renkleri de benim tarzıma yakın tam, bebeğini içinde güle güle sağlıkla büyüt inşallah canım

Anladim caim peki cocugu nasil tasiycaksiniz biryere gidince? Genelde zaten 4 yasa kadar uygun oluyormar iki cesit oturya yatirma sepeti var. Bizim ailede olsa bende alirdim vallahi bazi seyler hele dogru duzgun kullanilmiyor bile
canim yaza kadar zaten oyle parktir avmdir gezilmez hem soguk hem korona var en fazla annemlere kayinvalidemlere gideriz onun icinde bebek arabasina gerek yok zaten

Merhabalar hanımlar siz ve bebişleriniz iyisinizdir inşallah.Benim gece uyuyamamalarım başladı şimdiden sağa sola zor dönüyorum. Plesanta aşağıdaymış zorlanıyorum biraz inşallah pozisyonu değişir bir an evvel.Midem çok ağrıyor iştahım yok iki çocuğumda böyle olmamıştı hiç iştahım yok sizlerde durumlar nasıl ? Bi de kamuda çalışıp 24. haftada yazı alıp izne ayrılan var mi ?

Benim de öyle canim. Anlayamadim 3 gündür azaldı. Sabah baya korktum hatta. Simdi yine kıpırdanmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…