2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
yavru yatagi da var canim bende oraya yatabilirim gerekli oldugunda. Zaten cok kendime bagimli alistirmak istemiyorum mumkun oldugunca kendi basina yatmaya alistircam
Bizimkinde de yavru yatak bölümü var ama ben baza gibi kullanmadığı eşyaları koymuştum. Bağımlı yetiştirmek terimi çok doğru gelmiyor bana ben de bağımlı yetiştirmedim ama anneyle çocuk arasında kurulması gereken bir bağ var ve ben de bunu sonuna kadar savunuyorum. Evet kendi kendine uyuması zamanla teşvik edilebilir ama eğer zorlanıyorsa destek olmak benim annelik hislerime daha çok yattı. Bende sepet beşik almıştım ve güya 6 aylık olunca kendi odasına yatıracaktım ama doğunca düşüncem ve hislerim çok farklı oldu güvenli bağlanma diye bir olay ve ben anne olduktan sonra çok araştırıp birçok kitap okudum okmaya da devam ediyorum

canim yaza kadar zaten oyle parktir avmdir gezilmez hem soguk hem korona var en fazla annemlere kayinvalidemlere gideriz onun icinde bebek arabasina gerek yok zaten

Ben arabasiz idare edemem ya. Doktoru var, ebesi var gidilecek ve yuruyuse cikmayi dusunuyorum tenha yerlerde yada sakin saatlerde

canim hepsi icinde 5450 tl takimin fotosunu esim cekmis ama guzel cekememis anne yanini cekmemis boyasiz ahsap sallanan anne yani besiklerden. Takimin fotosunu atiyim fotoda sifonyer cikmamis gerci
Eki Görüntüle 2675859
Ayyyy süper yaaa çok güzel. İnşallah sağlıkla gelsin güzelce kullan hepsini

ben de henuz hic bir buyuk esyasini almadim. oda yapmayi dusunmuyoruz. kiyafetleri icin bi sifonyer alicaz sdce. besigide bi arkadasimizin cocugu hic yatmiyormus besikte. onu vericek. bisure bole idare edeym diyorm. bebek arabasi konusunda cok fazla secenek var. simdiden almalimiyiz yoksa dedgnz gbi kisa geldigi icin gerk yokmu bilemedm. ay herseyi gectm daha kizimin ismi bile.net degil yaaaaa. nida,nisa , mila bunlari dusundum ama baska pek secenekte gelmiyo aklma

Gün aşırı mı içiyorsun canım
Nerdeyse ona denk geliyor ama mesela 3 gündür gazla uğraşıyordum hiç bir takviye edici vitamini içmedim magnezyumu bağırsak çalıştırır diye içtim. Bunlar takviye olduğu için normal bir ilaç takibi gibi sıkı yapmaya gerek yok bence hem böbrekler filan da dinlensin yani her gün içmek onlara da yük

Bizde bir sifonyer (ikea hemnes ve ustunede alt degistirmek icin seylerden monte edicez) ve yatak soyle buyuyenlerden. Biz araba alicaz ama TÜrkiyede pek gerek gorulmuyor herhalde. Dedigin gibi secenek inanilmaz cok biz bugun baktik pusetle beraber ayni marka olursa deli dehset bir fiyati var

Şyi akşamlar . Demir ilacınızı hergün alıyor mısnız , kabız yapmayan ilaç Var mı ?
Benimde almam lazim ama ben kesinlikle kabiz oluyor aksi gibide asla kabiz olmamam lazim benim (ameliyatli ve akut bir fissurum var zaten bu yuzden sezaryan olucam) ne yapacagimi bilmiyorum doktorumla komusacagim pazartesi

Bu arada canim nacizane oneri zor soylenen bir isim olmasin bence. Su yeni modern zor telafuz edilen isimler bence pek guzel degil. Nisa guzelmis mesela.

Benimde almam lazim ama ben kesinlikle kabiz oluyor aksi gibide asla kabiz olmamam lazim benim (ameliyatli ve akut bir fissurum var zaten bu yuzden sezaryan olucam) ne yapacagimi bilmiyorum doktorumla komusacagim pazartesi
Benim de fissür ve hemoroid var canım hemoglobin 11 e inmiş gebeliğin başında 14 tü gittikçe inecek heralde

Benim de fissür ve hemoroid var canım hemoglobin 11 e inmiş gebeliğin başında 14 tü gittikçe inecek heralde

Sanada gecmis olsun canim ben ergeblikten beri cekiyorum ara rara ameliyatta oldum yenisi cikti o yuzden sezaryan olucam zaten normal dogum benim icin psikolojikmende mumkun degil. Basinda benimde 13 du simdi kac bilmem ama doktorum aradi gel recete yazdim diye. Birde sezaryan olunca mecbur yuksek tutmam lazim. 3 yil once damardan verdiler onada alerjim varmis aksilige bak napcam bilmem. Denemeye bile korkuyorum. Hamile degilkem kremlerle yilda bir iki rahatsiz ederdi simdi hem hamilelik hemde krem yok cok kotu.

Bana sa damardan verdiler alerji yapmamıştı ama hamile olunca vermezler büyük ihtimal . Doktorum bana çatlak için 9 haftalıkken krem verdi onu kullanmıştım canım

Bana sa damardan verdiler alerji yapmamıştı ama hamile olunca vermezler büyük ihtimal . Doktorum bana çatlak için 9 haftalıkken krem verdi onu kullanmıştım canım

Onu bilmiyorum zaten alerjim var icindeki birseye banada verdi krem ama ozel doktorada gidicem Allaha sukur simdiye kadar kabiz olmadim sadece ishal oldum oda fena yapiyor. Simdilik zorlanmiyorum ama yinede doktora gidicem. Normal dogumda daha derin yirtilma olmasi bende cok yuksek o yuzden mecburum yinede karari bana biraktiralar. Ikinciyi dusunuyoruz aslinda ama bir kac yila oda

Bayan gecelik lohusa takım için kaç marka var acaba bir günlük değilde bir kaç ay evde de giyeceğimiz kaliteli bir şey olsun istiyorum

Bizim yolumuz burda bitti hakkınızı helal edin sancınız olursa ihmal etmeyin hemen doktora gidin İnş hepiniz bebeklerinizi sağ salim alırsınız kucağınıza
Nasıl yani canım kötü bişey yok dimi yazdıgın şeyi okuyunca içim buz kesti bebişe bişey mi oldu yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…