2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bizim yolumuz burda bitti hakkınızı helal edin sancınız olursa ihmal etmeyin hemen doktora gidin İnş hepiniz bebeklerinizi sağ salim alırsınız kucağınıza

Ne oldu canım hayrolsun, anladığımız şey değildir inşallah?

Bizim yolumuz burda bitti hakkınızı helal edin sancınız olursa ihmal etmeyin hemen doktora gidin İnş hepiniz bebeklerinizi sağ salim alırsınız kucağınıza
Ne oldu bizede vaktin olursa yaz ne olur çok kafaya takarız şimdi bizde ne oldu nasıl oldu Allah korusun

İnşaallah sorun çıkmaz canım

Melek oldu artık
Başın sagolsun canım çok üzüldüm bebegin için bu durumda ne denir nasıl teselli edebilirim seni hiç bilmiyorum bu acının ne tarifi ne tesellisi oluyor rabbim gönlüne ferahlık versin acını hafiflesin inşallah bebegin cennette seni bekliyor Allah sabır versin

çok üzüldüm Allah sabır versin Bütün modum düştü gerçekten kontrole gitmemiş miydin yakın zamanda
Daha çarşamba günü kontrole gitmişti benim bildigim hatta baskı oluyor diye gösterdiği yerde bebegin başının oldugunu ama bişey olmayacağını söylemişti doktoru bana biraz ihmal var gibi geldi yani o sordugu zaman çok baskı yapıyor dediginde daha ilgili olsaydı doktoru belkide böyle olmayacaktı ama doktorlar kaybı olmayan kimseye ekstra dikkat göstermiyor illa kayıp yaşamak mı lazım dikkat edilsin diye yazık degil mi bu kıza bebegine benim burada için yandı o ne halde kim bilir

Hanımlar zona geçiren bir arkadaş vardı acaba bu zona mı egzama olabilir mi kaşınıyor bugün çıktı çoğalacak gibi geliyor

Eklentiler

• 20200815_224005.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…