Bizim yolumuz burda bitti hakkınızı helal edin sancınız olursa ihmal etmeyin hemen doktora gidin İnş hepiniz bebeklerinizi sağ salim alırsınız kucağınıza
Bizim yolumuz burda bitti hakkınızı helal edin sancınız olursa ihmal etmeyin hemen doktora gidin İnş hepiniz bebeklerinizi sağ salim alırsınız kucağınıza
Onu bilmiyorum zaten alerjim var icindeki birseye banada verdi krem ama ozel doktorada gidicem Allaha sukur simdiye kadar kabiz olmadim sadece ishal oldum oda fena yapiyor. Simdilik zorlanmiyorum ama yinede doktora gidicem. Normal dogumda daha derin yirtilma olmasi bende cok yuksek o yuzden mecburum yinede karari bana biraktiralar. Ikinciyi dusunuyoruz aslinda ama bir kac yila oda
Başın sagolsun canım çok üzüldüm bebegin için bu durumda ne denir nasıl teselli edebilirim seni hiç bilmiyorum bu acının ne tarifi ne tesellisi oluyor rabbim gönlüne ferahlık versin acını hafiflesin inşallah bebegin cennette seni bekliyor Allah sabır versin
Daha çarşamba günü kontrole gitmişti benim bildigim hatta baskı oluyor diye gösterdiği yerde bebegin başının oldugunu ama bişey olmayacağını söylemişti doktoru bana biraz ihmal var gibi geldi yani o sordugu zaman çok baskı yapıyor dediginde daha ilgili olsaydı doktoru belkide böyle olmayacaktı ama doktorlar kaybı olmayan kimseye ekstra dikkat göstermiyor illa kayıp yaşamak mı lazım dikkat edilsin diye yazık degil mi bu kıza bebegine benim burada için yandı o ne halde kim bilir