Bizim yolumuz burda bitti hakkınızı helal edin sancınız olursa ihmal etmeyin hemen doktora gidin İnş hepiniz bebeklerinizi sağ salim alırsınız kucağınıza
Cnm benim ne denir bilmiyorum. Ben de geçen bi tedirgin oldum. Benim de sancim vardı. Yani bana göre sancı. Çünkü ara ara ritimli geliyordu. Magnezyum başlattı doktor çok oluyorsa ve dinlenince gecmiyorsa dedi. Ben de tam tersi dinlenirken daha cok aciyordu rahim. Bir kaç gün kullanınca magnezyum, geçti...Acaba sancı miydi o bilmiyorum bak şimdi. Allah sabır versin güzelim
Daha çarşamba günü kontrole gitmişti benim bildigim hatta baskı oluyor diye gösterdiği yerde bebegin başının oldugunu ama bişey olmayacağını söylemişti doktoru bana biraz ihmal var gibi geldi yani o sordugu zaman çok baskı yapıyor dediginde daha ilgili olsaydı doktoru belkide böyle olmayacaktı ama doktorlar kaybı olmayan kimseye ekstra dikkat göstermiyor illa kayıp yaşamak mı lazım dikkat edilsin diye yazık degil mi bu kıza bebegine benim burada için yandı o ne halde kim bilir
Evet bence de bazı doktorlar geçmişte kayıp yaşamadıysan çok üstüne düşmüyorlar böyle durumlarda benim de oturduğum yerden için yandı canım sıkıldı çok sabırlar diliyorum
Evet bence de bazı doktorlar geçmişte kayıp yaşamadıysan çok üstüne düşmüyorlar böyle durumlarda benim de oturduğum yerden için yandı canım sıkıldı çok sabırlar diliyorum
Ya daha iki gün olmadı ne güzel şeyler konuşuyorduk burada bebegi yüzünü göstermemiş eliyle kapatıyordu sürpriz olacak diyordu hemen Bi günde nasıl oldu bu böyle çok kötü oldum ben
Cnm benim ne denir bilmiyorum. Ben de geçen bi tedirgin oldum. Benim de sancim vardı. Yani bana göre sancı. Çünkü ara ara ritimli geliyordu. Magnezyum başlattı doktor çok oluyorsa ve dinlenince gecmiyorsa dedi. Ben de tam tersi dinlenirken daha cok aciyordu rahim. Bir kaç gün kullanınca magnezyum, geçti...Acaba sancı miydi o bilmiyorum bak şimdi. Allah sabır versin güzelim
O kadar üzüldüm ki bacağımda zona gibi bir şey çıktı Allahım sana sabır versin ama artık cennette sana kapıları açacak çok büyük bir şey ahiret anahtarın olacak bol bol kuran oku yada dinle gönlümüze ferahlık versin burda kimse bilmiyor işte yarın ne olacağının garantisi yok hiç
O kadar üzüldüm ki bacağımda zona gibi bir şey çıktı Allahım sana sabır versin ama artık cennette sana kapıları açacak çok büyük bir şey ahiret anahtarın olacak bol bol kuran oku yada dinle gönlümüze ferahlık versin burda kimse bilmiyor işte yarın ne olacağının garantisi yok hiç
Kizlar bugun bi magazadan bikac bisey almistim ordan bazi kartlar verdiler anneler icin bilgiler ve ihtiyac listesi olan size de atiyim belki faydalanirsiniz.
Bizde bir sifonyer (ikea hemnes ve ustunede alt degistirmek icin seylerden monte edicez) ve yatak soyle buyuyenlerden. Biz araba alicaz ama TÜrkiyede pek gerek gorulmuyor herhalde. Dedigin gibi secenek inanilmaz cok biz bugun baktik pusetle beraber ayni marka olursa deli dehset bir fiyati var
Bu arada canim nacizane oneri zor soylenen bir isim olmasin bence. Su yeni modern zor telafuz edilen isimler bence pek guzel degil. Nisa guzelmis mesela.