2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sancım vardı dün bilmedim erken doğum oldu bebeği kaybettik
Cnm benim ne denir bilmiyorum. Ben de geçen bi tedirgin oldum. Benim de sancim vardı. Yani bana göre sancı. Çünkü ara ara ritimli geliyordu. Magnezyum başlattı doktor çok oluyorsa ve dinlenince gecmiyorsa dedi. Ben de tam tersi dinlenirken daha cok aciyordu rahim. Bir kaç gün kullanınca magnezyum, geçti...Acaba sancı miydi o bilmiyorum bak şimdi. Allah sabır versin güzelim

Evet bence de bazı doktorlar geçmişte kayıp yaşamadıysan çok üstüne düşmüyorlar böyle durumlarda benim de oturduğum yerden için yandı canım sıkıldı çok sabırlar diliyorum

Çarşamba gitmiştim daha suyun biraz fazla dedi başk6bi şey yok dedi bir gün sonra böyle oldu
Çok üzüldüm Allah sabrını versin bende de 2 düşük var cennete seni bekleyen bir melek var bol dua et manen kendini toplamana yardımcı olur

Evet bence de bazı doktorlar geçmişte kayıp yaşamadıysan çok üstüne düşmüyorlar böyle durumlarda benim de oturduğum yerden için yandı canım sıkıldı çok sabırlar diliyorum
Ya daha iki gün olmadı ne güzel şeyler konuşuyorduk burada bebegi yüzünü göstermemiş eliyle kapatıyordu sürpriz olacak diyordu hemen Bi günde nasıl oldu bu böyle çok kötü oldum ben

Çarşamba gitmiştim daha suyun biraz fazla dedi başk6bi şey yok dedi bir gün sonra böyle oldu
Nasıl anlamadılar anlamıyorum ‍♀Çok çok çok aşırı üzüldüm Allah sabır versin gerçekten

Karnıma ve bacaklarıma vuruyordu ağrı ama hafifti kıvrandırıyordu bilmedim ne olduğunu bebek oynuyor diye ihmal ettim

O kadar üzüldüm ki bacağımda zona gibi bir şey çıktı Allahım sana sabır versin ama artık cennette sana kapıları açacak çok büyük bir şey ahiret anahtarın olacak bol bol kuran oku yada dinle gönlümüze ferahlık versin burda kimse bilmiyor işte yarın ne olacağının garantisi yok hiç

Aklımın ucundan bile geçmedi başından beri hep kanamayla geçti tam tehlike bitti artık dedik bir anda oldu

evet ya nasil ucuk fiyatlar onlar ole. iste ne ozellik aramaliyiz nasil okadr fiyat ucurumlari var pek blmiorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…