2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Arkadaslar merhaba.Sabah hep bu saatlerde ikidir kramp giriyor sag bacagimin arkasina ama oyle boyle degil agridan duramıyorum neyseki kisa sürüyor sizde de oluyor mu varmi önerebileceğiniz bi krem vs. Memleketten geldik temizlik yapayim dedim daha 4 bucuk aylikken bel agrisi boyleyse yandık agridan duramıyorum bundan sonra ağır yavas ilerleyecek isler anlasildi

Bir de erkek anneleri ne isim koyacaksınız biz cok kararsiz kaldik Ben Berkay ıstiyorum kızım Barış diye tutturuyor eşim önce Halil Ibrahim dedi simdi Metehan diyor:))))

Merhaba aralık anneleri
Bebeğin muhtemel doğum tarihi 2 Ocak ama ssvd düşünebilirim erken sezaryen olabilir yani aralık annesi olma ihtimalim de çok yüksek
O yüzden sizlerle de tanışmak istedim
Bir oğlum var 8 yaşında inşllah ikinci bebeğimizi bekliyoruz
Yurtdışında yaşadığım için ve burada ultrason her kontrolde yapılmadığı için cinsiyetini hala bilemiyorum inşallah ayrıntılı ultrason muayenesinde öğreniriz
Herkese güzel sorunsuz hamilelik sonunda bebişlerini sağlıkla kucaklarına almak nasip olsun inşallah

Kuzum magnezyum kullanıyor musun? Krampların da bel ağrısının da çözümü magnezyum

canım o bacak krampları sağ bacagımda dizden aşağıki baldırımda oluyodu doktorum magnezyum werdi geçti şükür

Yok canim dr. Vermedi demir eksikligi var demir ilaci kullaniyorum halbuki soylemistim de kramp giriyor diye.baska bi dr.a 2 hafta sonra ilacim bitince gidecegim tekrar soyleyim
Anladım kuzum kendin de temin edebilirsen kullanabilirsin magnezyumun bir zararı yok çoğumuzun doktoru verdi. Arkadaşlar içinde magnezyum bulunan şeyleri tüketiyorlardı sanırım maden suyu onlardan biriydi. İstiyorsan ilaç alana kadar günde 1 maden suyu iç.. Geçmiş olsun şimdiden.

işte bu canım

Eklentiler

• 15975582475643409051011886088018.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 26
Sagolun kizlar denerim.birde soylemesi ayip iki gundur buyuk tuvalet yaparken fazlasiyla sumuge benzer bi sivi geliyor yapış yapış o neden olmaya basladi acaba karnimda da cok fazla lekelenme basladi dr leke kremi alabilirsin dedi güneşte kalma diyor ama gunese cikmadim ki karnimi acip hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…