Bir de erkek anneleri ne isim koyacaksınız biz cok kararsiz kaldik Ben Berkay ıstiyorum kızım Barış diye tutturuyor eşim önce Halil Ibrahim dedi simdi Metehan diyor:))))
Bizim yolumuz burda bitti hakkınızı helal edin sancınız olursa ihmal etmeyin hemen doktora gidin İnş hepiniz bebeklerinizi sağ salim alırsınız kucağınıza
Ben kutay ismini en başından karar verdim zaten hayalim Di erkek olursa kutay koyacağım diye 2. İsim babasına ait başta cengiz kutay koymak istedi babasının adı cengiz ama ben ailenin bazı fertleri bu konuda beni rahatsız hissettirdiği için başta kabul etsem de sonradan istemedigimi söyledim eşime o da alp ismini düşündü ama 2. İsim henüz kesin degil ben mesela Sungur ismini de de çok begeniyorum belki o da olabilir ama kutay kesin koyulacak
Ben kutay ismini en başından karar verdim zaten hayalim Di erkek olursa kutay koyacağım diye 2. İsim babasına ait başta cengiz kutay koymak istedi babasının adı cengiz ama ben ailenin bazı fertleri bu konuda beni rahatsız hissettirdiği için başta kabul etsem de sonradan istemedigimi söyledim eşime o da alp ismini düşündü ama 2. İsim henüz kesin degil ben mesela Sungur ismini de de çok begeniyorum belki o da olabilir ama kutay kesin koyulacak
Kuzum tam tersi kutay alp olursa bitişik gibi duruyor harflerden dolayı ulama denen olay oluyor baturalp gibi düşün.. o sırayla koyarsanız muhtemelen ikisini birlikte söyler insanlar ama alp kutay koyarsanız 2 ayrı isim gibi kişiden kişiye farklı söylenir tahminimce
Bakalım Bi kesinleşsin de isim konusu eşim hala içten içe babasının ismini koymak istiyor farkındayım ama çok sorun olacagını bildigim den kabul etmiyorum oysa ilk başta hoşuma da gitmişti cengiz kutay olacaktı
Kuzum tam tersi kutay alp olursa bitişik gibi duruyor harflerden dolayı ulama denen olay oluyor baturalp gibi düşün.. o sırayla koyarsanız muhtemelen ikisini birlikte söyler insanlar ama alp kutay koyarsanız 2 ayrı isim gibi kişiden kişiye farklı söylenir tahminimce
MMAdes
canım gözyaşları içinde okudum yazdıklarını. İnşallah Rabbim Cennette kavuştursun sizi. Bi Melek annesisin. İnşallah Rabbim tez zamanda sağlıklı gebelik yaşatsın canım çok çok üzüldüm. Sende kendini suçlama bilemezdin. 2 gündür bi garip hissediyorum acaba bişeyler ters mi gidiyor derken senin yazdıklarını okuyunca hepten yıkıldım. Hem sana üzüldüm hem kendim için telaşlandım ALLAH hepimizin yardımcısı olsun
Ay inşallah ya ben çok istiyordum birgün oglum olursa adını kutay koyacağım diye evlenmeden önce bile hayalimdi bu isim eski türkçe isimleri çok seviyorum eger ilerde bir oglum daha olursa ona da Sungur ismini koyacağım kız olursa da Umay olacak benim çocuk isimleri hazır iş dogurmakta artık
Ay inşallah ya ben çok istiyordum birgün oglum olursa adını kutay koyacağım diye evlenmeden önce bile hayalimdi bu isim eski türkçe isimleri çok seviyorum eger ilerde bir oglum daha olursa ona da Sungur ismini koyacağım kız olursa da Umay olacak benim çocuk isimleri hazır iş dogurmakta artık ❤