2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Tamam işte çalışmıyorsan eğer rahat rahat yaparsın Çalışınca zor zırt pırt işe ara vermek gerekiyor vs.
Ya aslında şöyle şuan okuyorum ben açıktan çocuk gelişimi bebegim dogmadan mezun olmuş olucam kpss ye girip işe başlamayı düşünüyorum tabi bunu bebegim biraz büyüdügünde yapmam lazım ki işe gir çık ugraşmıyım ondan sonra benim için zor olacak biraz yinede 3 4 yaşına gelince ben Bi kardeş düşünürüm çocuguma yalnız kalmasın

Haklısın canım. Ben de ikinci çocuk yaparım herhalde büyük konuşmiyim ama tek de bırakabilirim. Benim kardeşten pek yüzüm gülmedi o yüzden çok şart görmüyorum

Haklısın canım. Ben de ikinci çocuk yaparım herhalde büyük konuşmiyim ama tek de bırakabilirim. Benim kardeşten pek yüzüm gülmedi o yüzden çok şart görmüyorum
O ailenin yetiştirmesi ile alakalı ya yoksa çok iyi olan yakın olan kardeşler var bizim ana baba erkekleri poh pohluyor sonra da böyle oluyor işte onlar ayrım yapınca kardeşler arası sıkıntı çıkıyor illaki

Bilmiyorumm artık şuan ki ruh halimle kardeş kelimesi bile sıcak gelmiyo e birinciyi yaptım da 2. Eksik kalsın zaten çalışıyorum ben işe çok arada veremem ev borcuna girdik benim maaşa ihtiyaç var daha yıllarca

Kız bakma bende öyle hemen yapamam zaten o zamanlar Bi gelsin neler gösterecek hayat bize ona göre şekillenir herşey benim koca ara sıra çok hoşuma giderse hemen yaparım ikinciyi diyordu sanki fırına Patates atıyor hoşuna giderseymiş çok beklersin dedim 4 sene benden bekleme diyince niye olum işte beraber büyür aradan çıkarmış oluruz diyor çocuk mu yapıyoruz ne yapıyoruz hiç belli degil

Ahahaha arayı çok açmamak lazım ama tabi ilk çocuk biraz kendi yemeğini tuvaletini vs bilmeli ki bakımı kolay olsun. O da biraz yaşla değil çocuğun olgunluğuyla alakalı . Bi arkadaş 2. Çocuğunu yaptı 4 yaşında ilk kızı toz alıyor bulaşık yıkıyor maşallah öyle akıllı ki şimdiden annesine yardımcı oluyor

Onun işi kolaymış canım bizimkinin arayı açmak istememe sebebi 29 yaşında ya yaşım çok geçmesin hesabı yapıyor hemen hepsi olsun bitsin derdinde,

Sancım vardı dün bilmedim erken doğum oldu bebeği kaybettik

Canim acini en derinden hissediyorum bende aralik annesi olcaktim 16 haftalikken kalbi durdu kaybettim kuzumu... ben 3 tane erken dogumla meleklerimi kaybettim ve 2 tane saglikli kizlarim var buna sukur ... cok zor cok aci acini yasa agla esine saril en buyuk destekcin esin

Sancım vardı dün bilmedim erken doğum oldu bebeği kaybettik
Çok üzgünüm cok.Agrin olsa bile erken doğum ağrısı olduğunu bilemezdin canım.Allah bu acini unutacak çok güzellikler getirsin hayatına sağlıkla kavusacagin bir yavru versin sana acini hafifletsin.icim yandı ah

Evet bu çok doğru hiç birimizin ve hamileliklerimizin garantisi yok.yarin ne olacak Allah biliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…