2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
benim ilk ewliliğimden 6 yasında bi oğlum war çok istiyodu bi kardeşi olmasını ben bakcam abisi olcam diyodu korucam onu, falan derdi kuzum kısmet olmadı 2 sene uğrastım, ama rabbimin bi bildigi warmış ayrılık oldu

Herşeyin hayırlı olanını rabbim biliyor işte canım

Kahvaltiyi gec hazirlarsam midem bulaniyor kusma nadir haslanmis yumurta yedigim zaman afedersiniz icim disima cikacak gibi oluyor

Benim 13. haftaya kadar hep bulandi sabah aksam bulanti bitti kusma basladi. Simdi haftada bir bir midem bulaniyor ardindan kusuyorum.

Benim 13. haftaya kadar hep bulandi sabah aksam bulanti bitti kusma basladi. Simdi haftada bir bir midem bulaniyor ardindan kusuyorum.
Ben hiç kusmadım hamilelikte mide bulantısı da yaşamadım sadece agır kokularda ufak Bi bulanma hissi oluyordu Kıyma vs pişiremiyordum onun dışında hiç sorunum olmadı ama buna limon ve elma iyi geliyormuş bulantıya

Ayy cok fena birsey. Benimki kiz. Eskiden inanmazdim ama kizlar daha cok kusturuyo mide bulantisi yapiyor inanmaya basladim.

Kontrole gittiginizde bi doktora danisin isterseniz
Sordum, gunde 3. defadan fazla olmuyorsa sorun degil dedi. Kustugumda daha cok su icmem lazim sivi kaybindan.

Ayy cok fena birsey. Benimki kiz. Eskiden inanmazdim ama kizlar daha cok kusturuyo mide bulantisi yapiyor inanmaya basladim.

Sordum, gunde 3. defadan fazla olmuyorsa sorun degil dedi. Kustugumda daha cok su icmem lazim sivi kaybindan.
Benim de kız ama kusmadım hiç. ilk 3 ay bulandı midem, aç kaldıkça bulanıyordu o yüzden hep bir şeyler atıştırıyordum. Ama ablam oğlan doğurdu 7 ay midesi bulandı ve kustu da. Bence cinsiyettense bünyeyle alakalı bir şey o

Hamilelinten once bende diyordum hep sonra etrafimda ne kadar oglan anasi varsa hoc yasamamis dedim var galiba birseyler. Esime gorede bebek sevmedigim birsey yedigimde kusturuyoe beni ama haklisin bazisi kiz erkek her hamilelikte yasiyoe bazisi ilkinde bazisi ucunxude. Ama sanirim 3. aydan sonrasi biraz nadir oluyor artik. Hayirlisiyla dogsunda. Ilk aylarda esime hep daha sana ikinci yok diyordum gecince olabilir demeye basladim. Bakalim nasip. Illa olacak demiyoruz ama kapalida degiliz ikinciye ama en az 2-3 yili var. Yasimda 32 yokta bekleyemem

Benim de yaşım 32 canım ben kızım 7 8 aylıkken 2.yi düşünüyorum 35e kalmak istemiyorum ama önce bunları bir doğuralım da bakalım doğumdan sonra ne düşünücez

Benim ilk kizdi bu erkek ikisinde de mide bulantisi kusma yasadim bunda daha uzun surdu sanirim sabahlari hic bos gecmedi insan nelere dayanmiyor napcaksin olacak bunlar mideni ve seni rahatlatan seyler yaparsan daha rahat edersin

Bi tanıdıgım var o oglunu dogururken dogumda bile bebegi dogurana kadar sürekli kusmuş yani bence de cinsiyet ile alakalı degil ama kızlar mide yanması çok olur diyorlar saçları fazla olan bebek ilerleyen aylarda mide yanması yaparmış

Benim de yaşım 32 canım ben kızım 7 8 aylıkken 2.yi düşünüyorum 35e kalmak istemiyorum ama önce bunları bir doğuralım da bakalım doğumdan sonra ne düşünücez
19 aylikken hamile kaldim ben ikinciye parkta bir bayanla karsilasmistim 9 aylikken 2. Ye hamile kalmis buyugu salliyordu kucugunu de kanguru da tasiyordu

Ben mecbur bekliycem canim ben sezaryanla dogum yapicam. En az 18 ay bekliyin diyorlar yoksa bende daha erken dusunurdum ikinciyi dogurdugumdada 35-36 olurum yine cok gec degil. Ama dedigin gibi bunlar bir dogsunda bakalim ne dusunecegiz

Benim ilk kizdi bu erkek ikisinde de mide bulantisi kusma yasadim bunda daha uzun surdu sanirim sabahlari hic bos gecmedi insan nelere dayanmiyor napcaksin olacak bunlar mideni ve seni rahatlatan seyler yaparsan daha rahat edersin

Hic belli olmuyor malesef heran hersey bulanti kusma yapabilir ama bunada sukur

Ay kiyamam. Henuz asiri mide yanmam yok. Zaten bizde cocuklar hep az sacli dogar.

Bir de erkek anneleri ne isim koyacaksınız biz cok kararsiz kaldik Ben Berkay ıstiyorum kızım Barış diye tutturuyor eşim önce Halil Ibrahim dedi simdi Metehan diyor:))))
Ben ikinci kızıma hamileyken rüya görmüştüm kızımdan sonra bir oğlum olmuştu adı da Cihat Emir'di bende şimdi Rabbim gerçeğini nasip edince değiştirmedim ismi Cihat Emir olacak inşallah ama eğer rüya görmeseydim Göktuğ veya Göktürk koyardım eski Türkçe isimleri çok beğeniyorum soyismimizle de çok uyumlu olurdu ama nasip

Bende begeniyorum eski türkce isimleri Göktürk benimde cok hosuma gidiyor

Benim de sezaryen olursa öyle olur tabi en az 1.5 sene geçmesi gerektiğini okudum ben de. Şimdilik bilemiyorum ama inşallah normal doğum olur

Benim de sezaryen olursa öyle olur tabi en az 1.5 sene geçmesi gerektiğini okudum ben de. Şimdilik bilemiyorum ama inşallah normal doğum olur

Tabi normal en guzel iyisi. Ama vucudun toparlanmasida suruyor ya. Ben 7-8 ay sonra kendimi tekrar hamile dusunemiyorum yapabilene masAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…