2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Tabi normal en guzel iyisi. Ama vucudun toparlanmasida suruyor ya. Ben 7-8 ay sonra kendimi tekrar hamile dusunemiyorum yapabilene masAllah
İlk kızım 6 aylıktı ikinciye hamile kaldığımda isteyerek değildi sütten kesildi kızım diye çok üzülmüştüm normal doğum olunca vücut çok zorlanmıyor çevremde sık yapanlardan da aynı yorumu duydum hep ama sonrası çok zor hele de yardım edeniniz yoksa yaşı ilerlemiş arkadaşlar sık düşünmekte haklı ama herşey nasip tabi istesekte istemesek de vakti gelince oluyor

Benim annemde ben 7 aylikken sezaryana ragmen hamile kalmis hatta normal dogurmus. Pespese olmusuz benden once iki kaybinolunca. Aynen yardim olmayinca zor olur. Sukur benim annem yanimda. Ben memurum bir yil sonra tekrar calismaya basliycam heemen tekrar gir cikta yapamam bizim komsumuz oyle bir aylik oldu oglu o hemen yapmak istiyo sprekli yardim edenide yok. Ama tek cocukta istemem kardesi olsun en az bir tane

Katılıyorum canım Valla iki kızım var bu erkek hepsinde 4 ay felaket bulantı ve kusma yaşadım ilaç bile kesmiyordu kusmamı ama annem abim ve erkek kardeşimde 9 ay kusmuş mesela yada tam tersi hem erkek hem kız doğurup midesi bile bulanmayan arkadaşlarım var cinsiyetle alakası yok bence de tamamen bünye meselesi

M MAdes
Nasıl üzüldüm nasıl anlatamam Allah sabır versin cennette sefaatcin olsun inşallah canim
Karnında mi olmuş yoksa dogum sonrası mi...
Allah bir daha böyle bir acı yasatmasin yasadigin acının mükafatı sağlıklı hayırlı evlat evlatlar olsun canim.
Ilk doğumum 24+3 oldu çok şükür hayata tutundu, ama kaç kez ölümler döndü onla birlikte bende tabi. Şimdi yine terslikler başladı bende de oysa güzel gidiyordu lekenwlemeler başladı.son kontrolde bana da suyun biraz fazla dedi.
Hamilelik başlı başına imtihan Allah sonumuzu hayır eylesin
Acını paylaşıyorum canım rabbim genişlik versin yüreğine

35 yaşında hamile olunca sorunlar da cogaliyo galiba:)diger iki hamileligimde sorun yasamamistim hic
Ben de 35 yaşındayım. Geçen gün eşime söyledim benzer bi şeyi. İlk çocuğumda daha kolay gelmişti hamilelik. Bi sorun yok çok şükür ama kendimi çok ağır, hantal hissediyorum şimdiden.
Kızlar avuç içlerim çok feci yanıyor. Sanki ateş yanıyor ellerimin içinde. Böyle bişey yaşayan var mı aranızda?
El, ayak yanması bende de var biraz. Sanırım adet olamadığımız için cnm.

M MAdes çok üzüldüm cnm Allah sabır versin

Ben de 35 yaşımdayım ve ilk hamileliğimden 8 yıl geçti pek hatırlamıyorum sanki bunda daha halsizim onda çok uykucuydum

Kızlar artık haberlerden mi bilmiyorum hep en kötüsünü düşünüyorum içim huzursuz kötü bir şeyler olacak diye korkuyorum
Haber izlemeyin bnm panik atağım oldu diye bayadır izlemiyorum çok iyi geliyor bilinç altını doldurmaya ne gerek var

Kızlar günaydın.gece boyunca uyuyamadim insan çok üzülüyor bir arkadasimiz böyle büyük bir acı yaşayınca.insallah mades kısa zamanda acisini unutur sağlıkla hamile kalır tekrar.kizlar bir sorum olacak siz bebeği nerede hissediyorsunuz? Benim ben bazen göbek deliğinin hemen yakinindan vuruyor bazen ta kasiklarima yakın yerde minik tekmeler geliyor

aynen canım benim de aynen öyle. genelde göbek değilimin orda oluyor tekmeler. zaten genelde bu zamanlarda artık kafası aşağıda ayakları yukarıda şekilde duruyorlar sanırım. kasıklarımızda hissettiğimizde ya hıçkırıkları hissediyoruz ya da şekil değiştiriyorlar galiba :)
Ben de arkadaşa çok üzüldüm bu saatten sonra hiç tahmin etmezdim. belki 1-2 haftası daha olsaydı yaşardı.. benim bir arkadaşım 27 haftalık doğurdu ama bebeğin gelişimi 24te durmuştu. 850 gram doğurdu bebek yaşadı maşallah. Allah kalanlara sabır ve sağlık versin

Ben de 35 yaşımdayım ve ilk hamileliğimden 8 yıl geçti pek hatırlamıyorum sanki bunda daha halsizim onda çok uykucuydum
Benim de sekiz yıl geçti ama bulantılar bittikten sonra kuş gibi hafiflemiştim. Yürüyüşe giderdim hızıma yetişemezlerdi. Hatta doğumdan bi gün önce halılarımı, mutfak dolaplarımı, koltuğumu silmiştim. Enerjiktim yani. Şimdi bunların çeyreği ancak

Kızlar artık haberlerden mi bilmiyorum hep en kötüsünü düşünüyorum içim huzursuz kötü bir şeyler olacak diye korkuyorum
bende öyleyim çok etkileniyorum böyle şeylerden hayatın gerçekleri diyip geçemiyorum aşmam epey zaman alıyor

Bebeğini kaybeden arkadaşımıza Allah sabır versin ,inşallah burda aldığımız son kötü haber olsun

Psikolojik mi bilmiyorum dün biraz fazla yürüdüm galiba sancım oldu karnımda eve gelince yattım dinlendim ara ara oldu hep bugün şükür iyiyim.

Perşembe detaylı ultrason var dua edin inşallah herşey yolundadır bebeğim sağlıklıdır

Ayrıca daha önce sağlık ocağına gebelik kaydı oluşturmama rağmen tetanoz için beni hala aramadılar, daha erken mi acaba ben arayıp sorayım mi ?

Yaşama ihtimali yüzde 50 ydi galiba bu haftalarda.Allah ne yazdiysa o oluyor sanırım.Ama dedigin gibi bu haftalarda böyle bir durum çok üzücü oldu baya da ilerlemisti tehlikeli zamanlar geçmişti.cok zor.Arkadasinin bebeğine de maşallah.Allah sabır sağlık versin başka diyecek söz olmuyor.

Aminn

Ben de öyle canım her haber derinden etkiliyor ve unutamiyorum kolay. Çok geriliyorum.ve yine kontrole gidesim geliyor daha 1 hafya varken.Allah korusun dua edelim bol bol elden baska bir şey gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…