2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Merhabalar öncelikle bebeğini kaybeden arkadaşıma Allahtan sabır diliyorum Allah acısını unuttaracak yeni mutluluk versin inşallah 1 ay sonra bende kontrole geldim detaylı ultrason a bakıldı çok şükür bütün uzuvları normal ama benim yine yatmam gerekiyormus ilk hamileligim de ki gibi Allahtan dr um 12 haftalıkken serklaj yapmıştı yine açılma oluşmuş bu hamileligim normal geçsin diyordum ama yine olmadı birde bu ara çok canım sıkkın acaba diyorum beni streste mı etkiliyor anlamıyorum eşimin ailesi çok canımı sıkıyorlar

Maşallah bebişine canım sağlıcakla vaktiyle kucakla inşallah.
Stres üzüntü emin ol en büyük etken mümkün olduğunca uzak dur dinlenmene bak

Ayrıca daha önce sağlık ocağına gebelik kaydı oluşturmama rağmen tetanoz için beni hala aramadılar, daha erken mi acaba ben arayıp sorayım mi ?
Ara bence benim ilk doz 18 haftada yapılmıştı 2. Dozu da 22 hafta da oldum bence erken degil

Gunaydin kızlar çok güzel bir hafta olsun
Idrar kültürüm çıkmış iki üreme var acaba lekelenme buna mi bağlı,umarım öyledir doktorumdan tel bekliyorum
Dün lekelenme oldu bi kaç kez yine akıntı içinde. Tekrar olursa mutlaka gel dedi. Inşallah olmaz
Aranizda hem proluton iğne hem progestan fitil kullananiz var mı?

Evet canım ben bugün aldım durum bildirir raporu gitmeyeceğim okula

Tamam arayıp sorayım madem. Ama Perşembe detaylı var ya acaba bebek hareketlerini etkiler mi detaylidan sonra mi vurdursam ?
Olabilir canım istiyorsan cuma git için rahat etsin. Aile hekimi Hemşirene danış ama yinede şimdiden bence.

Günaydın kızlar ,
bebişlerinizin hareketleri nasıl bazı günler çok hareketli bazı günlerde durgun olduğu zamanlar oluyormu

Benim kiz bir iki gun hareketleri azalmisti asi olmsutum ondan olabiliyor diye okudum burda suan iyi. Ama ben surekli karnimi seviyorum oda tepki veriyor. Ama acsam eger ozaman hareketleri azaliyo

Benim kiz bir iki gun hareketleri azalmisti asi olmsutum ondan olabiliyor diye okudum burda suan iyi. Ama ben surekli karnimi seviyorum oda tepki veriyor. Ama acsam eger ozaman hareketleri azaliyo
benım bebısımınde gecen hafta hareketlerı daha serttı bu aralar durgun cok oynamıyor aksam uzandıgımda fılan eskısı gıbı degıl yanı

Evet bir gün kıpır kıpır oluyor ertesi gün bekliyorum dinleniyorum iki pıt pıt yapıyor, o da benim gönlüm olsun diye herhalde
Evet aynen öyle bir gün hiç durmuyor diğer günde karnımı sevdıgım halde bı ıkı sallayıp gecıyor cadı kızım

Günaydın kızlar ,
bebişlerinizin hareketleri nasıl bazı günler çok hareketli bazı günlerde durgun olduğu zamanlar oluyormu
evet oluyor bigun kipir kipirken ertesi gun durgun olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…